04 / 05 / 2024

Gökhan Erün kimdir

Gökhan Erün kimdir

Yapı Kredi Üst Yöneticisi (CEO) Gökhan Erün, kredi yapılandırmalarına ve konut kredi faiz kampanyalarına ilişkin önemli açıklamalar yaptı. 

Gökhan Erün kimdir?

Yapı Kredi Koray GYO Yönetim Kurulu Başkanlığı'na seçilen Gökhan Erün kimdir? Gökhan Erün, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Gökhan Yıldız kimdir? Gökhan Yıldız, Kalyon Gayrimenkul Yatırım’da icra kurulu üyesi oldu!

Gökhan Yıldız kimdir? , Gökhan Yıldız ne iş yapmaktadır? Kalyon Gayrimenkul Yatırım İcra kurulu üyesi olan Gökhan Yıldız hakkında merak edilenler.

Alper Gökgöz kimdir? Alper Gökgöz ne iş yapıyorr? Alper Gökgöz'ün eğitim ve kariyeri nedir?

Alper Gökgöz'ün kim olduğu ve Alper Gökgöz'ün hangi alanlarda çalışmalar yaptığı araştırılan ve merak edilen konular arasında yer almaktadır. Buna kapsamda Alper Gökgöz kimdir? nerelerde görev almıştır? Alper Gökgöz'ün eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Gökhan Erün kimdir? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Gökhan Erün hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi görevlerde yer aldı? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında çalıştı? İşte Gökhan Erün’ün hayatı...

Gökhan Eyigün kimdir? Gökhan Eyigün ne iş yapıyor?

Afyon Çimento, Çimsa, Exsa,Temsa Motorlu Araçlar şirketlerinde Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği yapan Gökhan Eyigün kimdir? Gökhan Eyigün ne iş yapıyor? İşte ayrıntılar...

Prof. Dr. Haluk Görgün kimdir? Haluk Görgün evli mi?

Aselsan Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün kimdir? Haluk Görgün evli mi? İşte ayrıntılar...

Ali Gökhan Öztürk kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Ali Gökhan Öztürk Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği yapmaktadır. Peki Ali Gökhan Öztürk Kaç yaşında? Ali Gökhan Öztürk daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ali Gökhan Öztürk'ün eğitim hayatı nasıldı?

Prof. Dr. Haluk Görgün Kimdir?

Prof. Dr. Haluk Görgün kimdir? Prof. Dr. Haluk Görgünün mesleği nedir? Prof. Dr. Haluk Görgün nereden mezundur? İşte detaylar!

Dolar adım adım o rakama gelecek! Doların Efendisi Selçuk Geçer açıkladı, duyanlar mıh gibi çakıldı! Hemen göz atın!

Dolar adım adım o rakama gelecek! Doların Efendisi Selçuk Geçer açıkladı, duyanlar mıh gibi çakıldı! Hemen göz atın!

Gökhan Toksun İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökhan Toksun İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  1 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Toksun tarafından kuruldu.

Ukaşe Gümüşer kimdir?

İhlas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ukaşe Gümüşer kimdir? Ukaşe Gümüşer daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ukaşe Gümüşe'in biyografisi...

Gökhan Keskin kimdir?

GABORAS Pazarlama Direktörü Gökhan Keskin kimdir? Gökhan Keskin hangi görevlerde bulundu?

Gökhan Sağnaklar'ın acı günü! Babası Mehmet Reşit Sağnaklar vefat etti!

ENKA İnşaat İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Sağnaklar'ın babası Mehmet Reşit Sağnaklar hayatını kaybetti. 

Yapı Kredi'den konut finansmanlarındaki kampanyalarla ekonomiye katkı! 

Yapı Kredi Üst Yöneticisi (CEO) Gökhan Erün, Yapı Kredi olarak konut finansmanlarında gerçekleştirilen kampanyalarla ekonomiye katkılarını sürdürdüklerini belirtti...

Gökhan Erün kimdir Haberi

Gökhan Erün kimdir

Gökhan Erün, yılbaşında CEO olarak atandığı görevinde geçen 100 günü ve bankanın geleceğine yönelik planlarını değerlendirdiği toplantıda, gazetecilerin bankacılık sektörüne ilişkin sorularını da yanıtladı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre Gökhan Erün, "Konut kredi faizlerinin aşağı çekilmesi kampanyasına katılacak mısınız?" sorusu üzerine, "Piyasa fiyatlarından kredi kullandıracağız. Konut kredilerinde bir payımız var. Pazar payı almak isteriz. Piyasa fiyatları daha aşağıya gelecekse bununla birlikte mevduat tarafı da aşağı gelecek. Kendi fonlamalarımız aşağı gelirse, biz de memnuniyetle aşağı getiririz. Ama şu anda aşağı gelecek şey görmüyoruz." şeklinde konuştu. 

Erün, sektörün önündeki en büyük riskin ne olduğuna ilişkin soru üzerine, "En büyük risk makrodur, iki jeopolitiktir. Onun dışında bir risk görmüyorum. Şu anda makro, bir risk oluşturmuyor. Sektörün kendisinden kaynaklı bir risk gözükmüyor." dedi. 

Gökhan Erün,...