15 / 05 / 2024

Gökhan Göl

Gökhan Göl

Safir Maden İnşaat Nakliyat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Gökhan Göl Yönetim Kurulu Üyeliğinde 100 bin TL sermaye ile 27 Kasım'da Sultangazi, Yayla Mahallesi, Pirinççi Köyü Yolu Bulvarı'nda kuruldu.

Hatay Kırıkhan'da Gülşah Güler Sosyal Tesisi açıldı!

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığına yapılan saldırıda şehit olan Özel Harekat Komiser Yardımcısı Gülşah Güler'in ismi Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde bir sosyal tesiste yaşatılacak.

Zonguldak Gülüç'te yeni yaşam alanları oluşturulacak!

Ereğli ilçesine bağlı Gülüç beldesindeki dere yatağının yaşam alanına dönüştürülmesi için çalışmaların sürdüğü bildirildi. Mustafa Gökhan Demirtaş, "Sahil projemiz bizim en büyük hayalimizdi." dedi.

Zonguldak Ereğli Gülüç'te altyapı çalışmaları sürüyor!

Gülüç Belediye Başkanı Mustafa Gökhan Demirtaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, beldeyi modern bir görünüme kavuşturmak için belediyenin tüm imkanlarını seferber ettiklerini söyledi.

Gülüç Belediyesi Sahil projesine başladı!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Beldesi’nde ‘Sahil Projesi’ çalışmaları başladı.Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, görev yaptığı 19 aylık süreç içerisinde yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Zonguldak Gülüç Belediyesi sahil projesine başladı!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Beldesi’nde ‘Sahil Projesi’ çalışmaları başladı. Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, görev yaptığı 19 aylık süreç içerisinde yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Ereğli Gülüç'te imar revizyonu sorunu çözüldü!

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç'te imar revizyonu sorununu çözüldü. Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş"Gülüç'te en büyük sorunlarımızdan biri İmar Revizyonu idi. İmar Revizyonu'nu bitirdik ve Gülüç'e yeni bir imar getirdik" dedi.

Zonguldak Gülüç'te sahil projesi başlıyor!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, projesi tamamlanan sahil projesine başlayacaklarını söyledi. Gülüç Deresi’nin etrafına Gülüç Belediyesi tarafından çevre düzenleme çalışmaları yapılacak.

Hacı Gökhan Gül kimdir?

Hacı Gökhan Gül, İstanbul 3. Bölge Milletvekili aday adayı oldu. Peki, Hacı Gökhan Gül kimdir? Hacı Gökhan Gül, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte İstanbul 3. Bölge Milletvekili aday adayı Hacı Gökhan Gül...

Burdur Gölü için festival yapıldı!

Burdur Gölü'nün her geçen gün biraz daha kuruduğuna dikkati çekmek ve farkındalık oluşturmak için düzenlenen Burdur Gölü Festivali, kortej yürüyüşü ve Gökhan Tepe konseriyle başladı.

Abdullah Gül, Gökhan çetinsaya'nın nikah şahidi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın kıydığı nikahta, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül şahitlik yaptı

Abdullah Gül, Gökhan Çetinsaya'nın nikah şahidi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın kıydığı nikahta, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Enerji Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ile işadamı Ahmet Nazif Zorlu da şahitlik yaptı

Küçükçekmece Göl Konutları 'nda satılık dairelerin fiyatları 142 bin 593 TL'den başlıyor!

TOKİ tarafından satışa sunulan Küçükçekmece Göl Konutları'nda satılık dairelerin fiyatları 142 bin 593 TL'den başlıyor, 155 bin 623 TL'ye kadar yükseliyor. İhale bugün saat 14.00'da gerçekleştirilecek...

TOKİ Küçükçekmece Göl Konutları'nın açık arttırması bugün yapılacak! 142 bin TL'ye!

TOKİ İstanbul Küçükçekmece Göl Konutları Kapsamında inşa ettirilen 15 adet konut,  bugün   gerçekleştirilecek Açık Artırma (teklif alma) ile satışa  sunulacak. Projede yer alan konutların fiyatları 142 bin TL'den başlıyor. Açık attırma Eskidji tarafından

Gökhan Göl Haberi

Gökhan Göl

Safir Maden İnşaat Nakliyat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Gökhan Göl Yönetim Kurulu Üyeliğinde 100 bin TL sermaye ile 27 Kasım'da Sultangazi, Yayla Mahallesi, Pirinççi Köyü Yolu Bulvarı'nda kuruldu. 


Safir Maden İnşaat Nakliyat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1.Yer altı ve yer üstü maden ve tabii kaynakların mevcut kanunlara uygun olarak çıkartılması, işletilmesi,satın alınması ve kiraya verilmesi; Maden arama ruhsatnamesi almak,maden aramak, işletme hakkı talep etmek,işletme ruhsatnamesi ve işletme imtiyazı olmak, devri kabil maden haklarını devir almak 2.Seramik ve porselen toprağının hammaddesini üretmek için ocaklar açmak ve tesisler kurarak bunları işletmek. 3.İlgili mevzuata riayet etmek koşulu ile her türlü maden, mermer, taş, kireç, kil, kömür ocakları işletmeciliği yapmak. 4.İlgili mevzuata riayet etmek koşulu ile şirket endüstriyel hammaddeleri, kil grupları,kaolen, diatomit,...