02 / 10 / 2024

Gökhan Karahan kentsel dönüşüm

Gökhan Karahan kentsel dönüşüm

Funda Özkan Akşam Gazetesi'ndeki bugünki köşesinde kentsel dönüşümü kaleme aldı. Remax Pazarlama ve Operasyon Direktörü Gökhan Karahan “Yasanın ruhuna uygun olmayan Bağdat Caddesi sakinleri merak sardı”...

Gökhan Arslan: Güngören için kentsel dönüşüm mecburi!

Güngören Belediye Meclisi'nde ilçe sorunları hakkında konuşan Belediye Meclis Üyesi Gökhan Arslan, ''Depremi her meclis toplantısında dile getireceğiz'' diye konuştu.

Gökhan Yüksel: Konumuz deprem dönüşümü olmalı!

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kartal Belediye Meclisi'nin Şubat ayı Toplantısı’nda kentsel dönüşüm süreciyle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Başkan Yüksel; “En önemli konumuz deprem dönüşümü olmalı” dedi.

Gökhan Çeliktürk: Kentsel dönüşüm amacına aykırı yapılıyor!

İnşaat sektörünün önündeki en büyük engelin yüksek arsa fiyatlarının olduğuna dikkat çeken İMO Gaziantep Şube Başkanı Gökhan Çeliktürk, kentsel dönüşümün ise asıl amacına aykırı yapıldığına işaret ederek, “Böyle devam edersek bir 20 sene sonra tekrar bir kentsel dönüşüme ihtiyacımız olacak.” dedi.

Gökhan Gönül, Florya Sütiş'i 5 milyon TL'ye satın aldı!

Sezon başında Fenerbahçe’den Beşiktaş’a transferiyle çok konuşulan Gökhan Gönül, aldığı ücret nedeniyle uzun süre gündemde kalmıştı.

Gökhan Şaki İnşaat Organizasyon Turizm Otomotiv Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökhan Şaki İnşaat Organizasyon Turizm Otomotiv Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gökhan Şaki tarafından 50 bin TL sermaye bedeli ile Ümraniye'de kuruldu.

Gökhan Çeliktürk: Depreme dayanıklı yapılar üretilmeli!

Türkiye’nin Marmara depreminden ders çıkartmadığından dolayı Van’da aynı acıyı bir kez daha yaşadığını dile getiren Gaziantep inşaat Mühendisleri Odası Başkanı Gökhan Çeliktürk, “Sorun deprem değil depreme dayanıklı yapı üretilmemesidir” dedi.

Gökhan Çarmıklı: İstanbul'da gereğinden fazla yapılaşma var!

Çarmıklı Ailesi'nin son temsilcilerinden Gökhan Çarmıklı, Çeşme Boyalık Koyu'nda yer alan 7800 Çeşme Oteli'nde röportaj verdi. İş adamı son gelişmelerden özel yaşamına kadr birçok konuda özel açıklamalar yaptı.

Doktor Gökhan Taş yeni kitabının geliriyle okul yaptıracak!

Coldwell Banker’ın Türkiye Ülke Başkanı olan Dr. Gökhan Taş, ‘Çekilin, Ben Doktor Değilim’ isimli kitabının imza gününü İzmir’de gerçekleştirdi. Dr. Gökhan Taş kitabın geliriyle Anadolu’da bir okul yaptırmayı hedeflediğini belirtti.

Dr. Gökhan Taş yeni kitabı için Bursa'da imza günü düzenledi!

Coldwell Banker’ın Türkiye Ülke Başkanı olan Dr. Gökhan Taş, ‘Çekilin, Ben Doktor Değilim’ isimli kitabının imza gününü Bursa’da gerçekleştirdi.

Gökhan Çeliktürk: İnşaat sektörü 4 yıldır geriledi!

İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi Başkanı Gökhan Çeliktürk, inşaat sektöründe son 3-4 yıldır gerileme olduğunu söyledi.2015 yılını hayal kırıklığı ile kapatan sektör 2016 yılından da pek umutlu gözükmüyor.

İşte İstanbul'da ilçe ilçe 100 metrekare ev fiyatları!

Üniversite kayıtları ve kentsel dönüşümle birlikte satılık ev piyasası hareketlenecek. RE/MAX Türkiye Başkanı Gökhan Karahan “3. havalimanı ile Kanal İstanbul’un geçeceği Silivri’de fiyatlar yüzde 29, İstanbul’da da yüzde 22 yükseldi” dedi.

Ülgür Gökhan Çanakkalede ki projelerini anlattı!

Çanakkale'nin Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, "Eski Tekel şarap farkikasının olduğu yerde, içinde bilim merkezi de olan büyük bir yeşil alan projemiz de var" dedi.

Gökhan Taş’ın Çekilin, Ben Doktor Değilim isimli kitabı çıktı!

Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı olan Dr. Gökhan Taş’ın girişimcilere yol haritası olacak bir hayat dersini içeren “Çekilin, Ben Doktor Değilim” isimli kitabı okuyucularla buluştu.

Gökhan Karahan kentsel dönüşüm Haberi

Gökhan Karahan kentsel dönüşüm

Funda Özkan Akşam Gazetesi'ndeki bugünki köşesinde kentsel dönüşümü kaleme aldı.

Aile şirketi Akyıldız İnşaat’ın sahibi, arkadaşım Salih Akyıldız’ın “Kadıköy’de yıkıp yeniden yaptığımız bina sayısı 120’yi buldu. 120’den sonra saymayı da bıraktım” dediğinde dikkatimi çekmişti. 

Kentsel dönüşüm ile ilgili Mart 2014 itibarıyla rakamlara bakıyorum: Toplam talep 28 bin 617. Bunun 17 bin 100’ü İstanbul’da. İstanbul’da olası büyük deprem öncesinde hazırlık olarak yorumlayabiliriz. 


İşin ilginci yasa, afet riski için çıkarıldı ama ‘Binam yenilensin. Değeri artsın’ diye bir düşünce de var.’ 

Remax Pazarlama ve Operasyon Direktörü Gökhan Karahan da “Yasanın ruhuna uygun olmayan Bağdat Caddesi sakinleri merak sardı” diyor ve ekliyor: 

“Bağdat Caddesi, Kadıköy muhtemelen en riskli yer değil. Ancak son dönemde Esenyurt, Kadıköy’ü geçmiş durumda. Zaman geçtikçe de insanlar yasanın ruhuna uygun davranacaktır.” 

Rakamlar da diyor ki; 

“Esenyurt’ta...