02 / 05 / 2024

Gökhan Özoğuz kimdir

Gökhan Özoğuz kimdir

ATHENA Grubu'nun solisti Gökhan Özoğuz, 'O Ses Türkiye'de jüri üyeliği yaparak ciddi bir kazanç elde etti.. Birikimini gayrimenkule yatıran sanatçının Balat'ta iki, Fenerbahçe, Caddebostan ve Beylerbeyi'nde birer olmak üzere5 evi bulunduğu söyleniyor..

Athena Gökhan Özoğuz Karagümrük’te 3 katlı apartman aldı!

Athena grubununun solisti, 'O Ses Türkiye’ yarışmasının sempatik jüri üyesi Gökhan Özoğuz Karagümrük’te 3 katlı tarihi bir binayı satın alıp, restore ettirdi. Özoğuz'un sık sık Karagümrük’teki Cerrahi tekkesine gittiği biliniyor.

Gökhan Erün kimdir? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Gökhan Erün hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi görevlerde yer aldı? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında çalıştı? İşte Gökhan Erün’ün hayatı...

Gökhan Eyigün kimdir? Gökhan Eyigün ne iş yapıyor?

Afyon Çimento, Çimsa, Exsa,Temsa Motorlu Araçlar şirketlerinde Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği yapan Gökhan Eyigün kimdir? Gökhan Eyigün ne iş yapıyor? İşte ayrıntılar...

Ali Gökhan Öztürk kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Ali Gökhan Öztürk Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği yapmaktadır. Peki Ali Gökhan Öztürk Kaç yaşında? Ali Gökhan Öztürk daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ali Gökhan Öztürk'ün eğitim hayatı nasıldı?

Gökhan Keskin kimdir?

GABORAS Pazarlama Direktörü Gökhan Keskin kimdir? Gökhan Keskin hangi görevlerde bulundu?

Davut Oğuz kimdir?

Yüksek Fen Kurulu Üyesi Davut Oğuz kimdir? Davut Oğuz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Davut Oğuz'un biyografisi...

Mimar Zeynep Melek Bulut, Gökhan Özoğuz'dan şikayetçi oldu!

Mimar Zeynep Melek Bulut, Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz'un Suriyeliler hakkında yaptığı paylaşımıyla ilgili suç duyurusunda bulundu. 

Gökhan Özoğuz’dan Kaz Dağları’nda villası olduğu iddialarına yanıt!

Athena grubundan Gökhan Özoğuz, Kaz Dağları'nda villası olduğu iddialarına yanıt verdi. Özoğuz, "Aaa benim Kaz Dağları'nda Villam mı varmış, ah bee keşke ben de bilseydim" dedi.

Gökhan Özoğuz'dan 5,5 milyon liraya satılık tarihi köşk!

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, 4 yıl önce Karagümrük’ten aldığı ve geçen yıl 3 milyon liraya satışa çıkardığı evinin fiyatını 5.5 milyona yükseltti. 

Gökhan Arslan kimdir?

Gökhan Arslan, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Tunceli Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki Gökhan Arslan kimdir? Gökhan Arslan bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Gökhan Arasan kimdir?

Gökhan Arasan, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti Tunceli Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Gökhan Arasan kimdir? Gökhan Arasan, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Gökhan Özoğuz Karagümrük’teki villasını satıyor!

Gökhan Özoğuz, Karagümrük’ten aldığı villasını satışa çıkardı. Etrafı ağaçlarla çevrili, özel garajı bulunan villası için 3 milyon TL isteyen şarkıcı, alıcı bulamazsa evi kiraya verecek.

Gökhan Taş kimdir?

Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş kimdir? Gökhan Taş, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Gökhan Erün kimdir?

Yapı Kredi Koray GYO Yönetim Kurulu Başkanlığı'na seçilen Gökhan Erün kimdir? Gökhan Erün, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Gökhan Özoğuz kimdir Haberi

Gökhan Özoğuz kimdir

ATHENA Grubu'nun solisti Gökhan Özoğuz, çocukluğunun geçtiği Fenerbahçe semtinden taşındı. Beylerbeyi'nde iki katlı müstakil bir ev satın alan şarkıcı, dekorasyon çalışmalarını bitirip yeni evine geçti.. Yazları konserden konsere koşan Özoğuz, 'O Ses Türkiye'de jüri üyeliği yaparak ciddi bir kazanç elde etti.. Birikimini gayrimenkule yatıran sanatçının Balat'ta iki, Fenerbahçe, Caddebostan ve Beylerbeyi'nde birer olmak üzere5 evi bulunduğu...