03 / 05 / 2024

Gökhan Özoğuz nerede oturuyor

Gökhan Özoğuz nerede oturuyor

Gökhan Özoğuz, Karagümrük’ten aldığı villasını satışa çıkardı. Etrafı ağaçlarla çevrili, özel garajı bulunan villası için 3 milyon TL isteyen şarkıcı, alıcı bulamazsa evi kiraya verecek.

Gökhan Özoğuz'dan eski taş evi restore ettirdiği haberlerine yanıt!

Gökhan Özoğuz, Nureddin Cerrahi Dergahı’na yakın olmak için Fatih’teki binasının yanında bulunan eski bir taş evi alıp restore ettirdiği haberlerine yanıt verdi.

Gökhan Özoğuz gayrimenkule yatırım yapıyor!

ATHENA Grubu'nun solisti Gökhan Özoğuz, 'O Ses Türkiye'de jüri üyeliği yaparak ciddi bir kazanç elde etti.. Birikimini gayrimenkule yatıran sanatçının Balat'ta iki, Fenerbahçe, Caddebostan ve Beylerbeyi'nde birer olmak üzere5 evi bulunduğu söyleniyor..

Gökhan Özoğuz Beylerbeyi'nden villa aldı!

Athena Gökhan emlak zengini çıktı. Jüri üyesi olduğu olarak yer aldığı yarışmadan ve konserlerden kazandığı parayı gayrimenkule yatıran şarkıcı, beşinci emlak yatırımını Beylerbeyi'nde villa alarak yaptı.

Athena Gökhan Özoğuz Karagümrük’te 3 katlı apartman aldı!

Athena grubununun solisti, 'O Ses Türkiye’ yarışmasının sempatik jüri üyesi Gökhan Özoğuz Karagümrük’te 3 katlı tarihi bir binayı satın alıp, restore ettirdi. Özoğuz'un sık sık Karagümrük’teki Cerrahi tekkesine gittiği biliniyor.

Mimar Zeynep Melek Bulut, Gökhan Özoğuz'dan şikayetçi oldu!

Mimar Zeynep Melek Bulut, Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz'un Suriyeliler hakkında yaptığı paylaşımıyla ilgili suç duyurusunda bulundu. 

Gökhan Özoğuz’dan Kaz Dağları’nda villası olduğu iddialarına yanıt!

Athena grubundan Gökhan Özoğuz, Kaz Dağları'nda villası olduğu iddialarına yanıt verdi. Özoğuz, "Aaa benim Kaz Dağları'nda Villam mı varmış, ah bee keşke ben de bilseydim" dedi.

Gökhan Özoğuz'dan 5,5 milyon liraya satılık tarihi köşk!

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, 4 yıl önce Karagümrük’ten aldığı ve geçen yıl 3 milyon liraya satışa çıkardığı evinin fiyatını 5.5 milyona yükseltti. 

Gökhan Özoğuz Karagümrük’teki villasını satıyor!

Gökhan Özoğuz, Karagümrük’ten aldığı villasını satışa çıkardı. Etrafı ağaçlarla çevrili, özel garajı bulunan villası için 3 milyon TL isteyen şarkıcı, alıcı bulamazsa evi kiraya verecek.

Gökhan-Hakan Özoğuz'dan Bayramiç'e milyonluk yatırım!

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, aynı grupta çaldığı ikiz kardeşi Hakan Özoğuz'la Bayramiç'te milyonluk iki tarla satın aldı.

Athena Gökhan'ın emlak zengini olduğunu biliyor muydunuz?

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz emlak zengini çıktı. Özoğuz, kazancını yedi ev, bir arsa ve arazi araçlarına yatırdı.

Gökhan Özoğuz emlak zengini çıktı!

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz'un emlak zengini olduğu ortaya çıktı. Özoğuz, sadece ev değil arsa yatırımı da yapmış.

Gökhan Çeliktürk: Depreme dayanıklı yapılar üretilmeli!

Türkiye’nin Marmara depreminden ders çıkartmadığından dolayı Van’da aynı acıyı bir kez daha yaşadığını dile getiren Gaziantep inşaat Mühendisleri Odası Başkanı Gökhan Çeliktürk, “Sorun deprem değil depreme dayanıklı yapı üretilmemesidir” dedi.

Gökhan Çarmıklı: İstanbul'da gereğinden fazla yapılaşma var!

Çarmıklı Ailesi'nin son temsilcilerinden Gökhan Çarmıklı, Çeşme Boyalık Koyu'nda yer alan 7800 Çeşme Oteli'nde röportaj verdi. İş adamı son gelişmelerden özel yaşamına kadr birçok konuda özel açıklamalar yaptı.

Doktor Gökhan Taş yeni kitabının geliriyle okul yaptıracak!

Coldwell Banker’ın Türkiye Ülke Başkanı olan Dr. Gökhan Taş, ‘Çekilin, Ben Doktor Değilim’ isimli kitabının imza gününü İzmir’de gerçekleştirdi. Dr. Gökhan Taş kitabın geliriyle Anadolu’da bir okul yaptırmayı hedeflediğini belirtti.

Dr. Gökhan Taş yeni kitabı için Bursa'da imza günü düzenledi!

Coldwell Banker’ın Türkiye Ülke Başkanı olan Dr. Gökhan Taş, ‘Çekilin, Ben Doktor Değilim’ isimli kitabının imza gününü Bursa’da gerçekleştirdi.

Gökhan Çeliktürk: İnşaat sektörü 4 yıldır geriledi!

İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi Başkanı Gökhan Çeliktürk, inşaat sektöründe son 3-4 yıldır gerileme olduğunu söyledi.2015 yılını hayal kırıklığı ile kapatan sektör 2016 yılından da pek umutlu gözükmüyor.

Ülgür Gökhan Çanakkalede ki projelerini anlattı!

Çanakkale'nin Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, "Eski Tekel şarap farkikasının olduğu yerde, içinde bilim merkezi de olan büyük bir yeşil alan projemiz de var" dedi.

Gökhan Özoğuz nerede oturuyor Haberi

Gökhan Özoğuz nerede oturuyor

Fatih Karagümrük’teki Nurettin Cerrahi Tekkesi’ne yakınlığıyla bilinen Gökhan Özoğuz, 2014 yılında bu semtte üç katlı bir malikane satın almıştı.   Habertürk Gazetesi'nde yer alan haberine göre, şarkıcı, tekkenin hemen arka sokağında yer alan metruk yapı için 700 bin TL harcamıştı. Uzun süre tadilatta kalan 300 metrekarelik bina, baştan aşağıya yenilenmişti.

Özoğuz, villaya dönüşen evinde, sohbetlere katılmak isteyen dostlarını ağırlıyordu. Hem yatırım yapan hem de manevi olarak tekkeye yakın yaşamak isteyen şarkıcının, artık semte uğramadığı öğrenildi. 

Bir emlak şirketiyle temasa geçen Özoğuz, villasını satışa sundu. Şarkıcının etrafı ağaçlarla çevrili, özel garajı bulunan bina için 3 milyon TL istediği, alıcı çıkmazsa, kiralamaya vereceği belirtiliyorç Özoğuz’un, evini satmak istemesinin nedeninin, hakkında çıkan tarikat haberleri olduğu...