09 / 05 / 2024

Gökhаn Çеliktürk özgeçmiş

Gökhаn Çеliktürk özgeçmiş

Gaziantep İnşааt Mühеndislеri Odаsı 12. dönemin yeni başkan Gökhan Çeliktürk oldu. Peki, Gökhаn Çеliktürk kimdir? Gökhаn Çеliktürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Gökhаn Çеliktürk..

Çiftçilerin tarımsal destek ödemeleri hesaplara yattı mı? Mazot ve gübre desteği verildi mi 2024?

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından, çiftçilerin tarımsal destekleme ödemeleri peş peşe yatırılıyor. Peki bu ay hangi destekler yattı? Mazot ve gübre desteği verildi mi 2024?  

Gümüş kritik viraja girdi! Gümüş fiyatları düşecek mi, yükselecek mi?

Son zamanlarda yatırımcılar tarafından en çok tercih edilenler arasında yer alan gümüş düşüşe geçti. Uzmanlara göre kritik viraja giren gümüşün yönünün nasıl olacağı açıklandı. Peki gümşü fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?

Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Beklenen o rakam geldi! Uzman isim peş peşe açıkladı!

Son zamanlarda gümüş fiyatlarının yükselmesi ile yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne olacağını araştırmaya başladı. Yatırımcılar gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? sorusunu araştırırken uzman isimden peş peşe açıklama geldi.

Merkez Bankası faiz kararı sonrası dolar ne olur? Dolar 8 gün sonra yükselecek mi, düşecek mi?

Piyasalar merakla Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararını bekliyor. Merkez Bankası bir önceki faiz kararında faizleri artırarak yüzde 17,50'ye çıkardı. Peki Merkez Bankası faiz kararı sonrası dolar ne olur? Dolar 8 gün sonra yükselecek mi, düşecek mi?

Pegasus Havayolları CEO'su Güliz Öztürk: Güçlü talep ve iç hat ücretlerinde artış bekleniyor!

Güliz Öztürk, Pegasus Havayolları'nın CEO'su olarak, 3. çeyrekte talebin güçlü olacağını öngörüyoruz. İç hatlarda tavan fiyat getirilince taban fiyat ücretleri artırmak zorunda kalıyoruz” şeklinde konuştu.

Tarım ve Orman Bakanlığı duyurdu! TÜRKŞEKER 1.000 işçi alacak! Başvurular 2 gün sonra başlıyor

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre TÜRKŞEKER AŞ fabrikalarına 1000 kişilik işçi alımı yapacak. Başvurular 2 gün sonra başlıyor. TÜRKŞEKER işçi alımı başvuru şartları neler? İşte ayrıntılar...

Ali Gökhan Öztürk kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Ali Gökhan Öztürk Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği yapmaktadır. Peki Ali Gökhan Öztürk Kaç yaşında? Ali Gökhan Öztürk daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ali Gökhan Öztürk'ün eğitim hayatı nasıldı?

Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Tarih verildi! Gümüş fiyatları bu kadar olacak

Yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak ediyor. Gümüş fiyatları yükselecek mi düşecek mi? Gümüş fiyatları için tarih verildi, gümüş fiyatları bu kadar olacak...

Akaryakıt alacakların beklediği gün! Akaryakıta indirim mi geliyor? Hemen bakın!

Akaryakıt fiyatları araç sahiplerinin yüzlerini güldürecek. Benzine, motorine ve LPG’ye yeni indirim mi gelecek? İşte detaylar!

Necdet Gürbüztürk mesleği nedir? Necdet Gürbüztürk nereden mezundur?

Necdet Gürbüztürk ne iş yapıyor? Necdet Gürbüztürk’ün mesleği nedir? Necdet Gürbüztürk nereden mezundur? İşte detaylar!

Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Gümüş alalım mı, bekleyelim mi? İslam Memiş peş peşe açıkladı!

Altın yatırımından sonra en çok yatırım gümüşe yapılıyor. Yatırımcılar güncel gümüş fiyatlarını araştırırken aynı zamanda gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Gümüş alalım mı, bekleyelim mi? sorularına da yanıt arıyor. İslam Memiş peş peşe açıkladı.

Gümüş fiyatları yükselecek mi düşecek mi? İslam Memiş resmen açıkladı! Gümüş yatırımcıları hemen gaza basın!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş gümüş fiyatlarının yükselecek mi yoksa düşecek mi? sorusunun yanıtını açıkladı. Gümüş yatırmcıları bu yanıtı öğrenir öğrenmez gaza basacak. İşte gümüşün geleceği rakam.

Güncel gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? 21 Mart 2023 gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları ile birlikte rekora koşan gümüş fiyatları bugün de araştırılıyor. Peki güncel gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? 21 Mart 2023 gümüş fiyatları.

Gökhаn Çеliktürk özgeçmiş Haberi

Gökhаn Çеliktürk özgeçmiş

Gökhаn Çеliktürk kimdir?

Gaziantep İnşааt Mühеndislеri Odаsı оlаğаn gеnеl kurulundа mеvcut bаşkаn Mеlih Mеriç'in аdаy оlmаyаcаğını аçıklаmаsındаn sоnrа yаpılаn sеçimlеrе Gökhаn Çеliktürk'ün hаzırlаdığı tеk listе kаtıldı. Böylece 12. dönemin yeni başkan Gökhan Çeliktürk oldu.


1976 yılında Gaziantep'te doğdu. 2001 yılında Gaziantep Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldu. 


Serbest mühendislik ve müteahhitlik hizmetleri yapmakta olan Gökhаn Çеliktürk, 11. dönemde Gaziantep İMO Şubesi'nde sekreter üye olarak hizmet vermekteydi.


Evli ve bir çocuk babasıdır.


İletişim bilgileri

EMEK MAH. ALİ NADİ ÜNLER BULVARI CEMİL CAHİT GÜZELBEY CAD. 

NO : 34 ŞEHİTKAMİL - GAZİANTEP

Telefon: +90 342 3229570

Faks: +90 342...