05 / 05 / 2024

gökkent sosyal tesis

gökkent sosyal tesis

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Şehrin büyüyen ve gelişen bölgeleri arasında yer alan Gökkent Mahallesine pazaryeri ve sosyal tesis inşaatına başlanıldığını söyledi.

Kayseri Kocasinan'daki sosyal tesis inşaatı 3.5 yıldır tamamlanamadı!

Kayseri’de AKP’li Kocasinan Belediyesi tarafından 2018'de Ertuğrul Gazi Mahallesi’nde inşasına başlanan ve 270 iş gününde tamamlanması hedeflenen sosyal tesis, aradan geçen 3,5 yıla rağmen bitirilemedi.

Hakkari'de Gola Züryan Göleti'ne sosyal tesis yapılacak!

İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Hakkari Belediyesi, sosyal etkinliklerin yapılabileceği alanların çoğaltılması için Gola Züryan Göletine sosyal tesis kuracak...

Kamu ve belediyelere ait kreş ve sosyal tesis sayısı meclis gündeminde!

Kamu ve belediyelere ait kreş ve sosyal tesis sayısı meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Şahinbey Belediyesi'nden 1 günde 7 sosyal tesis!

Sosyal tesis ağında rekora doğru adım adım ilerleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu dün açtığı 3 sosyal tesisten sonra yaklaşık 14 milyon liraya mal olan, 6 sosyal tesisi ve Mavikent Park’ını hizmete açtı.

Manisa Sarıgöl'e 400 dönümlük sosyal tesis!

Manisa Sarıgöl Belediyesi tarafından Manisa Orman İşletme Müdürlüğü'nden kiralanan 400 dönüm alana sosyal tesis yapılacağı açıklandı. 

Beylikdüzü Apartman Görevlileri Sosyal Tesisi açıldı!

Beylikdüzü’nde apartman görevlileri için inşa edilen sosyal tesis hizmete açıldı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, tesisin açılışında konuştu.

Mezitli Belediyesi'nden sosyal tesis yapım ve kiralama ihalesi!

Mezitli Belediyesi tarafından onaylanan projeye göre kiralayan tarafından sosyal tesis (öğrenci yurdu) yapılarak 10 yıl süre ile işletme ihalesi yapılıyor..

Büyükçekmece'ye yeni sosyal tesis!

Büyükçekmece'ye Büyük Atatürk Parkı gibi gözde bir yaşam alanı inşa eden Büyükçekmece Belediyesi, şimdi de ilçeye yeni bir sosyal tesis inşa ediyor.

Beylikdüzü Kavaklı'ya sosyal tesis!

Beylikdüzü’nde göreve gelindiğinden bu yana 5 tane sosyal tesisi hazır eden Beylikdüzü Belediyesi Kavaklı Mahallesi’ne Emekliler Lokali ve Sosyal Tesis kazandıracak.

Kahramanmaraş Ekinözü'ne yeni sosyal tesis!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi her geçen gün sosyal tesis sayısını artırıyor.

Melikgazi Gökkent Semt Pazarı ve Sosyal Tesisi açıldı!

Melikgazi'de hayata geçirilen Gökkent Semt Pazarı ve Sosyal Tesisi hizmete açıldı. Açılışa Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da katıldı.

Malatya Balaban eski belediye binası sosyal tesis oldu!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Darende’ye bağlı Balaban’da eski belediye binasında tadilat yaptı ve binayı çok amaçlı sosyal tesis haline getirdi.

İBB'nin sosyal tesis inşaatına iptal davası!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesis inşaatı Cihangir Roma Bahçesi’nde devam ediyor. Mahalle sakinleri kamu yararı bulunmadığı gerekçesiyle yürütmenin durdurulması istedi.

gökkent sosyal tesis Haberi

gökkent sosyal tesis


Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç,  Şehrin büyüyen ve gelişen bölgeleri arasında yer alan Gökkent Mahallesine pazaryeri ve sosyal tesis inşaatına başlanıldığını söyledi.


Melikgazi Belediyesince semtlere çok amaçlı pazaryerleri ile sosyal ve spor salonları birleşik tesislerin çok rağbet gördüğünü belirten Başkan Büyükkılıç “Melikgazi Belediyesi olarak bölge halkının oturdukları bölgelerde ortak hizmetleri toplu alabilecekleri mekanlar ve tesisler oluşturuyoruz. Üstü kapalı çok amaçlı ve büyük ölçekli semt pazaryerleri inşa ederken, bu pazaryerinin yanında aynı zamanda sosyal ve spor tesisleri ile de inşa ederek kamu yatırımlarında bütünlük sağlıyoruz. Şu anda pazaryeri ile sosyal tesis bütünlüğü sağlayan 16 tesisimiz bulunmaktadır. Bunun son örneği Gökkent Mahallemizde gerçekleştireceğiz. Şu anda temel seviyesinde bulunan inşaat çalışması 2016 yılında tamamlanarak bölge halkının hizmetine sunulacaktır. Sosyal tesisimizin zemin katında...