12 / 05 / 2024

gökorman ümraniye harita

gökorman ümraniye harita

Konut teslimlerinin 30 ay sonra yapılması planlanan Gökorman Evleri projesi Sinpaş GYO imzası taşıyor. Projede daire sayısı 420...

Gürbüz Harita Etüt Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürbüz Harita Etüt Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çatalca'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Doğanay Gürbüz tarafından kuruldu.

MTA, ürküten son verileri yayımladı! Tam 45 il fay üzerine oturuyor!

Türkiye, yeniden bir deprem felaketi yaşayacak mı, sorusuna uzmanlar çeşitli şekillerde yanıtlar verirken, bu kez de MTA, fay hattı üzerindeki il ve ilçeleri ilçeleri gösteren bir harita yayımladı. İşte son verilerle fay üzerinde oturan iller!..

Ümraniye Atatürk Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, Ümraniye ilçesi, Atatürk Mahallesi, 787 ada, 51, 52, 67, 68, 70 parseller ile İnkılap Mahallesi, 15 ada, 19 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 26.05.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Sinpaş GYO Gökorman gayrimenkul değerleme raporu!

Sinpaş GYO, İstanbul İli, Ümraniye İlçesi, Aşağı Dudullu Mahallesi 6785 ve 7392 parsellerde yer alan Gökorman Projesine ilişkin  değerleme raporunu yayınlandı. 

Gökorman'da 218 bağımsız bölümün yapı kullanım izin belgesi alındı!

Sinpaş GYO'nun projelerinden Gökorman Projesi kapsamında A bloka ait 216 konut ve 2 adet ticari üniteden oluşan toplam 218 adet bağımsız bölümün yapı kullanım izin belgesi alındı. Projede teslim süreci  devam ediyor.

Göztepe-Ümraniye metro inşaatında kaza: 2 yaralı!

Kadıköy Sahrayı Cedid Mahallesi'ndeki Göztepe Ümraniye metro inşaatında vinç halatı boşaldı, aşağıda çalışma yapan iki işçi yaralandı.

Sinpaş Gökorman'da teslimler başladı!

Şeffaf oda konseptiyle inşa edilen Sinpaş Gökorman projesinde dairelerin teslimleri başladı. Proje ısıtma sistemiyle ısıtılarak dört mevsim vakit geçirme fırsatı sunuyor.

Sinpaş Gökorman'da teslimler başladı!

Türkiye’nin ilk yaşayan, nefes alan ve oksijen üreten mimarisi Sinpaş Gökorman'da teslimler başladı...

Sinpaş Gökorman'da 72 ay vade ya da 0,79 faiz oranı! 

Çekmeköy-Ümraniye aksında konumlanan Gökorman projesi, peşin fiyatına şirket bünyesinde 72 ay vade ya da 0,79 oranı imkanı sunuyor. Gökorman'da bu yaz teslimler başlıyor...

Gökorman 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Ümraniye İlçesi Gökorman Projesine ait hazırlanan değerleme raporunu yayınladı...

Sinpaş Gökorman ile müstakil ev konforu!

Sinpaş’ın özel tasarlanan projesi Gökorman şeffaf oda konutlarıyla dikkat çekiyor. 426 konut bulunan Gökorman'da duvarlar yerine şık cam panellerle bölünen odalarıyla dört mevsim Çekmeköy Ormanı manzarası izlenebiliyor. 

Bostancı-Dudullu Metro Hattı’nda son durum ne?

Göztepe-Ümraniye Metro Hattı ve Bostancı-Dudullu Metro Hattı projesinde 3 ay duran çalışmalar 2 hafta önce yeniden başlamıştı. Seçimlerin ardından inşaat çalışmaları tekrar durdu.

Gökorman 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul ili, Ümraniye İlçesinde bulunan Gökorman Projesine ilişkin hazırlanan değerleme raporunu yayınladı...

gökorman ümraniye harita Haberi

gökorman ümraniye harita

Gökorman Evleri, İstanbul Ümraniye'de, IKEA'ya 4 dakika, Ataşehir'e 10 dakika yakınlıkta hayata geçirildi. Proje iki blok olarak yükseliyor. 


1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerine yer verilen Gökorman Ümraniye projesi, Sinpaş GYO tarafından inşa ediliyor. Sinpaş Gökorman ev fiyatları 299 bin TL'den başlıyor.


Daire teslimlerinin 30 ay sonra yapılması planlanan Ümraniye Gökorman projesinde lansmana özel yüzde 10+yüzde 5 indirim imkanı bulunuyor. 


Toplam 420 daireye yer verilen Sinpaş Gökorman Evleri'nde daire büyüklükleri 48,24 metrekare ile 204,55 metrekare arasında değişiyor. 


Konum olarak metroya yürüme mesafesinde yükselen Sinpaş Gökorman projesinde fitness, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanı, yüzme havuzu, kapalı otopark gibi olanaklar da mevcut. 


Gökorman Evleri Sinpaş GYO fiyat listesi!

48,24-57,09 metrekare 1+0 daireler 299 bin TL

75,84-88,09 metrekare 1+1 daireler 472 bin TL

104,54-140,45 metrekare 2+1 daireler...