04 / 05 / 2024

Gökova Ören Marina

Gökova Ören Marina

Marina işletmeciliğinde Akdeniz çanağının ve Türkiye’nin en büyük zinciri olan Setur Marinaları, Gökova Ören Marina’yı bünyesine kattı. Setur, marina sayısını 11’e, yat bağlama kapasitesini ise 6.058’e çıkardı.

Gökova Ören Marina artık Setur'un!

Marina işletmeciliğinde Akdeniz çanağının ve Türkiye ’ nin en büyük zinciri konumunda olan Setur Marinaları; Gökova Ören Marina’yı marinalarına ekledi.

Atabay Otelcilik Otomotiv Turizm Taşımacılık ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören Şubesi açıldı!

Atabay Otelcilik Otomotiv Turizm Taşımacılık ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören Şubesi bugün 200 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Güngören'deki riskli 5 katlı bina boşaltıldı!

Güngören'de Merkez Mahallesi'nde bulunan 5 katlı bir bina temel güçlendirme çalışmaları sırasında yıkılma riskiyle karşılaştı. Yıkım tehlikesi olan bina mühürlenip tahliye edildi.

Güngören Belediyesi 88 milyon liralık 11 taşınmazını sattı! 

Güngören Belediyesi, 11 adet taşınmazını Maliye Hazinesi ile Gençlik ve Spor Bakanlığı’na devretti. Belediyeye ait olan taşınmazların toplam değerinin 88 milyon lira olduğu satışların belediyenin vergi borcuna karşılık yapıldığı öğrenildi. 

Güngören'e alternatif tünel inşa edilecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Güngören'de D-100 ve TEM'e alternatif olarak inşa edeceğimiz yeni bir tünelle trafiği rahatlatıyoruz. Bu sayede Güngörenliler, E-5 ve TEM'e bağlanmadan İstanbul'un bir ucundan diğer ucuna ulaşabilecek." diye konuştu. 

Güngören'deki nikah salonu ve kültür merkezi için 41 milyon harcadı!

Güngören’de yer alan eski mezbahanın nikah salonuna dönüştürülmesi için 2 yılda yaklaşık 41 milyonTL harcandı. İnşaat için 22, tamamlama inşaatı için de 19 milyon TL'lik ihale düzenlendi.

Nevita Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi Güngören Şubesi açıldı!

Nevita Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi Güngören Şubesi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Güngören’de 6 katlı riskli bina tahliye edildi!

İstanbul'un Güngören ilçesinde 6 katlı bir bina çökme riskine karşı tahliye edildi. Binanın belediye tarafından mühürlendiği öğrenilirken, ekipler bin çevresinde önlem aldı.

Güngören Gündoğan Mahallesi itiraz imar planı askıda!

Güngören Gündoğan Mahallesi, ( Eski: 14 pafta, 1512 parsel ) Yeni: 951 ada, 2 parsele ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı..

Güngören'de yıkım kararı verilen bina boşaltıldı!

İstanbul'un Güngören İlçesinde zemin kaymasıyla birlikte oluşan çatlaklar nedeniyle yıkım kararı verilen bina tahliye edildi.

TMSF Akbulut Tekstil'in Güngören'deki fabrikasını satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Akbulut Tekstil Ticaret ve Sanayi Ananim Şirketi'nin Güngören'deki fabrikasını satışa çıkardı.

Güngören Belediyesi'nden risk taşıyan binanın tahliye edilmesi açıklaması!

Güngören Belediyesi, Güngören'de yıkılma riskine karşı boşaltılan bina ile ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, binanın tedbir amaçlı boşaltıldığı belirtildi.

Güngören'de bir bina yıkılma riskine karşı boşaltıldı!

Güngören’de inşaat çalışmasının bulunduğu alanın yanındaki binada kayma neticesinde hasar oluştu. Gece saatlerinde binanın çökme riskine karşı bina tahliye edildi. 

Gezinomi Seyahat Turizm Ticaret Anonim Şirketi Güngören Şubesi açıldı!

Gezinomi Seyahat Turizm Ticaret Anonim Şirketi Güngören Şubesi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Gökova Ören Marina Haberi

Gökova Ören Marina

Kalamış-Fenerbahçe, Yalova, Ayvalık, Çeşme, Kuşadası, Marmaris, Kaş, Finike, Antalya ve Midilli olmak üzere toplam 10 marinası ve 5 binden fazla yat bağlama kapasitesiyle Türkiye’nin en büyük marinacılık şirketi olan Setur Marinaları, Gökova Ören Marina’yı da zincirine katarak marina sayısını 11’e, yat bağlama kapasitesini ise 6.058’e çıkardı. 


Yapım çalışmaları bir süredir devam eden Setur Gökova Ören Marina, 1 Ekim tarihinde işletmeye başlıyor. Charter hizmeti alanlar ve sunanlar için de üs görevi görecek olan Setur Gökova Ören Marina’nın Müdürlüğü’nü marinacılık dünyasının başarılı isimlerinden Can POLAT yürütecek. 


Setur Gökova Ören Marina misafirlerine yıllık sözleşmelerde %15 indirim ile 4 ay ücretsiz ilave süre, günlük sözleşmelerde %50 indirim ve katamaranlara özel yıllık bağlama promosyonları sunuyor. 8 aylık sözleşmelere kışlama döneminde ise (1 Ekim – 31 Mayıs)...