18 / 05 / 2024

Gökovadaki alt yapı sorunu

Gökovadaki alt yapı sorunu

Muğla Belediyesi ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne Valilik tarafından Gökova’nın Akbük Koyu’nda, bölgenin 1’inci derece doğal sit olması nedeniyle gerekli altyapı hizmetlerinin yapılamaması sonucu ortaya çıkan su sıkıntısının önüne geçilebilmesi için

Öz Açış Alt Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Açış Alt Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Güller Açış tarafından kuruldu.

Öz Açış Alt Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Açış Alt Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Güller Açış tarafından kuruldu.

Kanal İstanbul ile İstanbul güvence altına alınacak! 

Kuzey Marmara Otoyolu 7'nci kesim Habibler-Hasdal şantiyesinde inceleme yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu kısa süre içerisinde yapımına başlanacak olan Kanal İstanbul ile İstanbul'un güvence altına alınacağını dile getirdi. 

Üniversal Alt Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üniversal Alt Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Dönmez, Cemal Baba ve Seval Gür ortaklığında kuruldu. 

Gülşehir'de alt yapı çalışmaları başladı!

Gülşehir ilçesinde, projelendirilen alt yapı ve kanalizasyon çalışmalarına başlanması dolayısıyla tören düzenlendi.

TOKİ Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu kurası bugün!

Bursa Gürsu Projesi’nde kuralı satışa sunulan TOKİ stoklarında kalan 12 adet konut için kura çekimi bugün yapılacak. TOKİ Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu kura sonuçları açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Mardin'in Dargeçit Belediyesi alt yapı çalışmalarına hız verdi!

İçişleri Bakanlığınca KHK ile görevlendirme yapılan Mardin'in Dargeçit Belediyesi, temizlik ve alt yapı çalışmalarına hız verirken, çocuklar için 4 gün içerisinde oyun parkı yaptı.

Akyazı'da alt yapı çalışmaları devam ediyor!

Akyazı Belediyesi Fen İşleri ekipleri ilçe genelinde alt yapı güçlendirme çalışmalarını sürdürüyor.

Güneş enerjisi alt yapı maliyetlerini düşürür!

Türkiye'nin en fazla güneş gören ili Muğla; güneş enerjisinden aynı oranda yararlanamıyor. Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş, güneş enerjisinden yararlanmanın alt yapı maliyetlerini düşürdüğünü belirtti.

İzmir Gaziemir'de alt yapı çalışmaları ne zaman tamamlanacak?

İzmir'in Gaziemir ilçesi Beyazevler semtinde vatandaşlar, alt yapı çalışması tamamlanan yolların haftalardır asfaltlanmamasına tepki gösterdi. Haftalardır asfalt bekleyen yol, bu süreçte trafik kazalarına da davetiye çıkarıyor. 

Antalya OSB'nin alt yapısı büyüyor!

ANTALYA OSB'nin 3'üncü tevsi alanında alt yapı işleri ihalede ön görülen tarihten önce tamamlandı. Doğalgaz hattının tesisine başlanan alandaki çalışmalar sona erdiğinde bölgedeki doğalgaz hattının uzunluğu 45 bin 875 metreye ulaşacak.

Sakarya Kızılcık'ta alt yapı çalışmaları sürüyor!

Kızılcık Ormanköy mahallesinde yoğun bir tempo ile çalışmalara başlayan Akyazı Belediyesi Fen İşleri Ekipleri ana yollar ve ara sokaklar dahil olmak üzere alt yapı güçlendirme çalışmalarına başladı.

Antalya Göksu Mahallesi'nde alt yapı çalışmaları sürüyor!

Göksu Mahallesi’nde bulunan Suphi Türel Caddesi alt yapı, üst yapı ve sıcak asfaltma çalışmalarını ardından kaldırım çalışmalarıyla modern bir görünüme kavuşturuluyor.

Gökovadaki alt yapı sorunu Haberi

Gökovadaki alt yapı sorunu

Gökova’daki cennet köşelerinden, 8 motel-pansiyon, 5 market ve 12 restoran- kafenin bulunduğu 15 TL ücretle girilen Akbük Koyu’nda görülen susuzluğa tatilciler tepki gösterdi. Her gün yaklaşık 4-5 bin kişinin denize girdiği, 1.5 kilometre uzunluğunda plaja sahip Akbük Koyu’nda su ihtiyacının koyun içindeki azmak denilen dereden ve römorkunda tanker bulunan traktör ile turizm yapılmaya çalışılmasına getirilen eleştirilerin yükselmesi üzerine Valilik harekete geçti.




Muğla Valiliği, şebeke suyu projesi hazırlanarak uygulanması amacıyla talimat verildiğinin belirtildiği bir yazılı açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:


"Bu bölgenin denize sıfır olması nedeniyle kuyu ve kaynaktan çıkan suların temiz olmakla birlikte tat ve nitelik olarak şebeke suyu kalitesinde olmadığı için bölgedeki az sayıda bazı işletmelerin, müşterilerine daha nitelikli kullanma suyu vermek amacıyla kendi istekleriyle dışarıdan tankerle tatlı...