07 / 05 / 2024

Göktürk Yapı tl kampanyası

Göktürk Yapı tl kampanyası

50 bin dolar ve 50 bin EURO bozdurup makbuzu ile gelenler Göktürk Yapı’dan daireyi 15 bin TL net indirimle alıyor.

Emlak Konut GYO Göktürk 1. Etap'ın geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO, projelerinden İstanbul Eyüpsultan Göktürk 1. Etap ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte şirketten yapıla o açıklama...

Özak GYO Duyu Göktürk'ün değeri 1.6 milyar TL'yi aştı!

Özak GYO Duyu Göktürk projesinin mevcut durumuna göre pazar değeri KDV dahil 893 milyon 667 bin 500 TL, tamamlanması halindeki bugünkü pazar değeri ise KDV dahil ise 1 milyar 603 milyon 371 bin 752,15 TL şeklinde belirlendi. İşte proje ile ilgili detaylar... 

Emlak Konut GYO Eyüpsultan Göktürk 1. ve 2. Etabın değeri 10 milyar TL'ye yaklaştı!

Emlak Konut GYO Eyüpsultan Göktürk 1. ve 2. Etap 2023 yıl sonu değeri belli oldu. Emlak Konut GYO Eyüpsultan Göktürk 1. ve 2. Etap 2023 yıl sonu KDV dahil bugünkü mevcut değeri 10 milyar TL'ye yaklaştı.

Kemerburgaz-Göktürk Bölgesi’nde ortalama metrekare fiyatı 70-75 bin TL!

Yatırımcıların radarına giren, Kemerburgaz – Göktürk Bölgesi’ndeki konutların ortalama metrekare satış fiyatı 70 bin - 75 bin TL aralığında değişiyor.  

Göktürk Rezerv Yapı Alanı imar uygulaması askıda!

İstanbul İli Eyüpsultan İlçesi Göktürk Mahallesi Rezerv Yapı Alanına İlişkin 3194 Sayılı İmar Kanun’un 18. Madde Hükümlerince Hazırlanan (1. Etap) İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayınlandı.

Koray GYO'dan Göktürk 218 Yapı ve Orka Yapı açıklaması! 

Koray GYO, Göktürk 218 Yapı'nın satın alım işlemlerine ilişkin ve Orka Yapı'nın hisselerinin alımına ilişkin açıklama yaptı. 

Göktürk 218 Yapı Anonim Şirket kuruldu!

Göktürk 218 Yapı Anonim Şirket Beşiktaş'ta Vehbi Ergin Öztürk tarafından kuruldu.

Göktürk Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Göktürk Mahallesi, Rezerv Yapı Alanına ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Next Level Göktürk ve Next Level Country projelerinin tapu devri yapıldı!

Next Level Göktürk ve Next Level Country projelerinin tapu devri yapıldı. Pasifik GYO, gayrimenkullerde proje çalışmaları kapsamında ruhsatlandırma aşamasına geçildiğini açıkladı. 

Özak GYO Göktürk 2 projesinin yapı ruhsatı alındı!

Özak GYO Göktürk 2 projesindeki  A-B-C blokların yapı ruhsatı 30 Aralık ve 31 Aralık 2021 tarihlerinde alındı.

Özak GYO Göktürk-2 projesinin inşaat işlerini İnt-Er Yapı İnşaat üstlenecek!

Özak GYO'nun İstanbul Eyüp'te hayata geçireceği Göktürk-2 projesinin inşaat işlerinin İnt-Er Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından yapılmasına karar verildi. 

Dilan Çiçek Deniz, Göktürk'te 50 bin TL'ye villa kiraladı!

Kent hayatından sıkılan ve doğaya kaçan ünlüler kervanına oyuncu Dilan Çiçek Deniz de katıldı. Ünlü oyuncu, Göktürk'te 50 bin TL'ye kütük bir konut kiraladı.

Özak GYO Göktürk'te 128 milyon TL'ye arsa aldı!

Özak GYO, Eyüpsultan Göktürk'te bulunan 10 bin 673 metrekarelik arsayı 128 milyon 83 bin 200 TL'ye satın aldı...

Göktürk Yapı tl kampanyası Haberi

Göktürk Yapı tl kampanyası


Yaptığı çalışmalarla her zaman milletin yanında olan Göktürk Yapı, yine güzel bir kampanyaya imza attı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dolar ve EURO’ları bozdurun çağrısı üzerine harekete geçen Göktürk Yapı yetkilileri, vatandaşları yaptıkları kampanya ile dolar ve EURO bozdurmaya teşvik ediyor. 50 bin dolar ve EURO bozdurup makbuzunu getirene yeni projelerinden 15 bin TL net indirim yaptıklarını dile getiren firma yetkilileri, ‘gün birlik günüdür’ vurgusu yaptı. Göktürk Yapı sahibi Baki Türktemiz, ortakları Hüseyin Boru ve Ahmet Dalgıç, yaptıkları açıklamalarda, ülke ekonomisine katkı yapmayı hedeflediklerini söyledi. Hüseyin Boru,  “Malum olduğumuz üzere döviz yükselişi rekor seviyeye çıktı. Ülkemiz üzerinde oynanan oyunların şiddeti her geçen gün artıyor. Birçok badirenin üstesinden gelen ve şanlı tarihi ile gurur duyduğumuz ülkemiz bu badireyi de atlatacaktır. Bu...