02 / 05 / 2024

gökyol inşaat-silahtaroğlu yol yapı kiptaş hadımköy 3. etap

gökyol inşaat-silahtaroğlu yol yapı kiptaş hadımköy 3. etap

Kiptaş Hadımköy 3. etap inşaatlarının yapım işi ihalesi sonuçlandı. 24 ayda tamamlanıp, teslim edileceği duyurulan Kiptaş Hadımköy 3. etap projesinde inşaat çalışmaları ne zaman başlayacak?

Türkiye İMSAD Yapı Sektörü Raporu'nun 2022 sonuçlarına göre inşaat malzemesi ihracatı yüzde 9,5 arttı!

İnşaat malzemesi sanayisinin çatı kuruluşu Türkiye İMSAD, güncel ekonomik verilerle hazırlanan 2022 yılı Türkiye İMSAD Yapı Sektörü Raporu’nu açıkladı. Rapora göre inşaat malzemesi ihracatı yüzde 9,5 arttı!

Bayramoğlu Tekstil Otomotiv Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayramoğlu Tekstil Otomotiv Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Volkan Adıgüzel tarafından kuruldu.

Mavi Yol Turizm Gıda İnşaat Hayvancılık Ve Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Yol Turizm Gıda İnşaat Hayvancılık Ve Taşımacılık Limited Şirketi Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Yalçınkaya tarafından kuruldu.

Kalkan Temizlik Yemek Gıda İnşaat Ve Tic Ltd Beyoğlu Şubesi açıldı!

Kalkan Temizlik Yemek Gıda İnşaat Ve Tic Ltd Beyoğlu Şubesi 600 bin TL sermaye bedeli ile Murat Noyan tarafından açıldı.

Boss To Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Boss To Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Perk tarafından açıldı.

Çin, 500 metreden yüksek gökdelen inşaatını yasaklıyor!

Kripto paralarla ilgili attığı adımlarla dikkat çeken Çin, ülkede 500 metreden yüksek gökdelen inşaatını yasaklıyor...

Yenişarbademli'deki sulama göleti inşaatıyla ilgili meclis araştırması önergesi verildi!

Isparta'nın Yenişarbademli ilçesindeki sulama göleti inşaatının bitirilememesinin sebeplerinin araştırılarak suya erişim konusunda yaşanan sorunların çözüme kavuşturulması amacıyla bir meclis araştırması açılmasına ilişkin meclis araştırması önergesi verildi.

Yusufeli Barajı gövde inşaatının yüzde 96'sı bitti!

Dünyanın üçüncü, Türkiye’nin en yüksek barajı olacak olan Yusufeli Barajı ve HES projesinin gövde inşaatının yüzde 96'sı tamamlandı. 

Yusufeli Barajı gövde inşaatı Şubat ayı sonunda tamamlanıyor! 

Dünyanın üçüncü, Türkiye’nin en yüksek barajı olacak olan Yusufeli Barajı'nın gövde inşaatının Şubat ayı sonunda bitirilmesi planlanıyor. 

 Doğu Anadolu Gözlemevi inşaatında son durum ne?

 Doğu Anadolu Gözlemevi inşaatın hız kesmeden devam ediyor. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, inşaatın pandemi sürecinde yavaşladığını fakat bundan sonra daha hızlı hareket edileceğini belirtti.

Arafatoğlu Otomotiv Reklam Danışmanlık Kağıt Konaklama Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arafatoğlu Otomotiv Reklam Danışmanlık Kağıt Konaklama Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Cenk Berkan Yardımci tarafından kuruldu.

Ali Köseoğlu Gıda İnşaat Otomotiv Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Göktürk Şubesi açıldı!

Ali Köseoğlu Gıda İnşaat Otomotiv Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Göktürk Şubesi bugün Eyüpsultan'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Ali Köseoğlu tarafından kuruldu.

Ali Köseoğlu Gıda İnşaat Otomotiv Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gökmahal Şubesi açıldı!

Ali Köseoğlu Gıda İnşaat Otomotiv Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gökmahal Şubesi bugün Eyüpsultan'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Ali Köseoğlu tarafından açıldı.

gökyol inşaat-silahtaroğlu yol yapı kiptaş hadımköy 3. etap Haberi

gökyol inşaat-silahtaroğlu yol yapı kiptaş hadımköy 3. etap


Yerel seçimlerden önce 18 Mart 2014 tarihinde satışa sunulan Kiptaş Hadımköy 3. etap projesi oldukça yoğun ilgi görmüştü. 77 bin 245 kişinin başvuruda bulunduğu 1.544 konutluk Kiptaş Hadımköy 3. etap projesinde kuralar 19 Nisan 2014 tarihinde gerçekleştirilmişti.


9 bin 600 TL peşinatla uzun vadeli ödeme kolaylıklarının sağlandığı Kiptaş Hadımköy 3. etap inşaatı henüz başlamadı. Projenin 24 ayda tamamlanıp teslim edileceği duyurulmuştu. Peki inşaat ne zaman başlayacak?



İhalesi sonuçlandı


Kiptaş Hadımköy 3. etap inşaatlarının yapım işi ihalesi için Eylül ayı içerisinde teklifler alındı. Geçen hafta teklif değerlendirmeleri yapılması sonucunda Kiptaş Hadımköy 3. etap inşaatını hangi yüklenici firmanın yapacağı netlik kazandı. Firmaların gizli tutulduğu ihaleye Gökyol İnş. ve San. A.Ş. - Silahtaroğlu Yol Yapı'nın teklif sunduğu biliniyor.



Yer teslimi haftaya 


Kiptaş Hadımköy 3. etap inşaat işi...