30 / 04 / 2024

Gökze Asfalt Nakliyat İnşaat iletişim

Gökze Asfalt Nakliyat İnşaat iletişim

Gökze Asfalt Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Küpeli ve Ahmet Küpeli ortaklığında kuruldu.

Keremoğlu Tekstil İnşaat Emlak Gıda Turizm Nakliyat Petrol Otomotiv kuruldu!

Keremoğlu Tekstil İnşaat Emlak Gıda Turizm Nakliyat Petrol Otomotiv Kuyumculuk İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti. Bahçelievler'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Çelik tarafından kuruldu.

Çağrı Asfalt İnşaat Hafriyat Metal Elektrik Temizlik Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çağrı Asfalt İnşaat Hafriyat Metal Elektrik Temizlik Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Kocatepe tarafından kuruldu.

Yıldız Zemin Etüt Sondaj Mühendislik İnşaat Gıda Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız Zemin Etüt Sondaj Mühendislik İnşaat Gıda Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Sultanbeyli’nde  50 bin TL sermaye bedeli  ile Cemal Yıldız tarafından kuruldu.

Mtf Altyapı Ve Üst Yapı İnşaat Hafriyat Gıda Turizm Nakliyat Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mtf Altyapı Ve Üst Yapı İnşaat Hafriyat Gıda Turizm Nakliyat Elektronik Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Halil Özhan tarafından kuruldu.

Tbs Yol Yapım Asfalt Nakliyat Petrol Ürünleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tbs Yol Yapım Asfalt Nakliyat Petrol Ürünleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kasim Yılmaz tarafından kuruldu.

Özekmekçi Grup İnşaat Gıda Otomotiv Nakliyat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özekmekçi Grup İnşaat Gıda Otomotiv Nakliyat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’de 100 bin TL’ye Fatih Ekmekçi tarafından kuruldu.

Ata 18 İnşaat Taahhüt Mimarlık Otomotiv Gıda Turizm Nakliyat Tekstil San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Ata 18 İnşaat Taahhüt Mimarlık Otomotiv Gıda Turizm Nakliyat Tekstil San.Ve Tic.Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile ergün Ata, Sezai Ata ve Sukan Ata ortaklığında kuruldu.

Baykan İnşaat Gıda Tekstil Nakliyat Temizlik İthalat Ve İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Baykan İnşaat Gıda Tekstil Nakliyat Temizlik İthalat Ve İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Kadıköy'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Hacı Bayram Karaaslan tarafından kuruldu.

Fay Hafriyat Otomotiv İnşaat Gıda Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fay Hafriyat Otomotiv İnşaat Gıda Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Maltepe'de tarafından Fuat Ay tarafından kuruldu.

Güney Krce İnşaat Ahşap Ürünleri Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güney Krce İnşaat Ahşap Ürünleri Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Emre Önen tarafından kuruldu.

Lotus Vinç Nakliyat Gıda Tekstil Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lotus Vinç Nakliyat Gıda Tekstil Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Hatun Abanoz ve Şükriye Kara ortaklığında kuruldu.

Güleç Vinç Nakliyat Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güleç Vinç Nakliyat Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Günnur Güleç, Muhsin Güleç ve Yusuf Emre Güleç ortaklığında kuruldu. 

İma Asfalt Yol İnşaat Gıda Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İma Asfalt Yol İnşaat Gıda Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhtesin Okşar tarafından kuruldu. 

Gökze Asfalt Nakliyat İnşaat iletişim Haberi

Gökze Asfalt Nakliyat İnşaat iletişim

Gökze Asfalt Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Küpeli ve Ahmet Küpeli ortaklığında kuruldu.

Gökze Asfalt Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Her türlü insaat taahhüt isleri; konut, isyeri, ticarethane insaatlarını yapmak, satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Gökze Asfalt Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Kayabaşı Mh.Ulubatlı Hasan Cd. 16.Bl.Kehribar St.C-83 N.6e/26...