03 / 05 / 2024

Göl Panorama Bahçeşehire nasıl giderim

Göl Panorama Bahçeşehire nasıl giderim

Göl Panorama Bahçeşehir projesinde 60 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor. Projede 1.431 daire ve 40 ticari birim yer alıyor. Peki Göl Panorama Bahçeşehir daire fiyatları ne kadar?

Bahçeşehir Göl Panorama ödeme kampanyası 2017!

BeMa İnşaat imzası taşıyan Göl Panorama Evleri projesinde 31 Mart’a kadar yüzde 5 peşinat sonrasında vade farksız 60 ay, 0,45 faizle 120 ay, 0,79 faizle 240 ay taksitli ödeme imkanı sunuluyor...

Bahçeşehir Göl Panorama Evleri huzura davet ediyor!

TOKİ güvencesiyle, Be - Ma İnşaat tarafından Bahçeşehir’in karşısında inşasına devam edilen Göl Panorama Evleri, 95 bin metrekare arsa üzerinde konumlandırılıyor. Proje tesliminin Aralık 2016'da yapılması planlanıyor.

Göl ve bahçe içerisinde bir yaşam Gölbahçe Evleri’nde!

Sultanbeyli’de İdilia, İlkbahar ve İlkbahar 2 projelerinin ardından Sur Yapı, Gölbahçe Evleri’nin yapımına başlayacak. Göl, gölet ve su parklarının hâkim olduğu projede adeta büyük bir şehir parkı oluşturuldu.

Göl Panorama Evleri Airfel'i tercih etti!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Be-Ma İnşaat tarafından Bahçeşehir’de hayata geçirilen Göl Panorama Evleri, panel tercihini Airfel’den yana yaptı. Proje çevre dostu Airfel Radyatörler ile ısınma konforu yaşayacak.

Bahçeşehir Göl Panorama Evleri'nin yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı,İstanbul Avcılar Kapadık Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında inşa edilen Bahçeşehir Göl Panorama Evleri'nin yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Göl Panorama Evleri satılık daire fiyatları!

Be–Ma İnşaat’ın TOKİ ve Emlak Konut GYO güvencesiyle, Bahçeşehir’in karşısında konumlandırdığı Göl Panorama Evleri, yatırım açısından avantajlı bir noktada.

Göl Panorama Bahçeşehir fiyat tablosu!

BeMa inşaat tarafından Bahçeşehir'de hayata geçen Göl Panorama evleri 69 metrekare ile 240 metrekare arasında değişen daire seçenekleriyle hayata geçiyor.Peki Göl Panorama Bahçeşehir fiyat tablosu nedir?

Vaditepe Göl Evleri Bahçeşehir'de 24 ay 0 faizle! 266 bin 500 TL'ye!

Daire fiyatlarının 266 bin 500 TL 'den başladığı Vaditepe Göl Evleri Bahçeşehir'de 24 ay boyunca faizsiz vadelendirme yapılıyor. Proje kapsamında teslimler Ağustos 2017'de gerçekleştirilecek.

Vaditepe Göl Evleri Bahçeşehir'de fiyatlar güncellendi! 266 bin TL'ye!

Güncellenen listeye göre Vaditepe Göl Evleri Bahçeşehir projesinde daire fiyatları 266 bin 500 TL'den başlıyor ve 1 milyon 66 bin TL'ye kadar yükseliyor. Projede faizsiz ödeme seçenekleri sunuluyor.

Vaditepe Göl Evleri Bahçeşehir'de 199 bin TL'ye! 24 ay 0 faizle!

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen Vaditepe Göl Evleri Bahçeşehir'de fiyatlar 199 bin TL'den başlıyor.

Kiptaş Vaditepe Göl Evleri Bahçeşehir'de 199 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Daire fiyatlarının 199 bin TL'den başlangıç gösterdiği Kiptaş Vaditepe Göl Evleri Bahçeşehir'de daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan meydana geliyor.

Vaditepe Göl Evleri Bahçeşehir'in lansmanı 24 Mart'ta!

Kiptaş'ın 4 bin konutluk Vaditepe Bahçeşehir projesinin 3. ve lüks etabı Vaditepe Göl Evleri için ön talep toplanıyor. Vaditepe Gölevleri 24 Mart 2015 Salı günü basına tanıtılacak...

Bahçeşehir Göl Panorama Aralık 2016'da teslim!

Bahçeşehir'de hayata geçen Göl Panorama evleri 69 metrekare ile 240 metrekare arasında değişen daire seçenekleriyle hayata geçiyor. Projedeki daireler 2016 Aralık'ta teslim ediliyor.

Göl Panorama Bahçeşehire nasıl giderim Haberi

Göl Panorama Bahçeşehire nasıl giderim

"Göl Panorama Bahçeşehir daire fiyatları ne kadar?" sorusunun yanıtını vermeden önce projeden bahsedelim. Bema İnşaat imzası ile yükselen projede satış süreci devam ediyor. 


Göl Panorama Bahçeşehir'de yüzme havuzu, otopark, sauna, güvenlik, spor alanları, fitness center, çocuk oyun alanları gibi ortak kullanım alanları yer alıyor. 


Toplam 1.431 daire ve 40 ticari birimden meydana gelen Göl Panorama Bahçeşehir projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. 


Göl Panorama Evleri lokasyon olarak TEM Otoyolu’nun yanı başında, E5 Otoyolu’na 5 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 13 kilometre, 3. havalimanına 30 kilometre, 3. köprüye ise 40 kilometre uzaklıkta inşa ediliyor. 


Göl Panorama Evleri projesinde toplam daire bedelinin yüzde 25'i peşinat olarak ödendiğinde, kalan bedelin yüzde 15'i ara...