28 / 04 / 2024

Göl Su Projesi

Göl Su Projesi

DSİ geçen iki yılda Antalya'ya son 10 yılda yapılan yatırımların bir buçuk katı yatırım yaptı. Yıllık yatırım projesi sayısı da 50'den 123'e çıktı.

Emlak Konut GYO Göl Panorama 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Göl Panorama projesi için  hazırlatılan 2020 yıl sonu "Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınladı.

Keçiören Türk Dünyası Su ve Gül Meydanı projesi hızlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Keçiören Belediyesi'nin, üstünde müzikli fıskiye sistemi ve süs havuzunun bulunacağı 400 araçlık otopark projesiyle beraber "Türk Dünyası Su ve Gül Meydanı" projesinin de inşaat çalışmalarına hız verdi.

Göl Panorama 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO projelerinden Göl Panorama projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Emlak Konut Göl Panorama değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Göl Panorama projesi 58 adet bağımsız bölüm için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayımlandı...

Gül Suites Projesi tanıtıldı!

İzmir Profesörler Sitesinde yer alan ve çok özel butik bir proje olan Gül Suites projesi tanıtıldı.

Kuğu Gölü Villaları'nda “manzaram kapandı” derdi yok!

Kuğu Gölü Villaları Projesi Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde hayata geçiriliyor. Proje Gölbaşı ilçesine özellikle orta üst ve üst gelir grubundan kişilerin ilgisini çekiyor. 

Gül Proje Express'te taksitler 3 bin TL’den başlıyor!

Gül Proje, Basın Ekspres Yolu’ndaki yeni projesi ‘Gül Proje Express’te yeni bir kampanyaya start verdi. Güneşli Park ve Güneşli Gardenya projesi gibi yüzde 100 prim yapmasını beklenen Gül Ekspress projesi, yatırımcı ve ev sahibi olmak isteyenlere de büyük fırsat sunuyor.

Göl Plus Konutları ne zaman teslim?

Göl Plus projesi İstanbul Küçükçekmece'de Invest İnşaat, 24 Gayrimenkul ve Urke İnşaat ortaklığı ile hayata geçirildi. Peki Göl Plus Konutları ne zaman teslim?

Kemalpaşa Göl Park projesi yıl sonunda tamam!

İnşaat çalışmalarına Ocak ayı içerisinde başlanan Kemalpaşa Göl Park Projesi bu yılın sonuna kadar tamamlanacak.

İzmir Larissa Göl Evleri 1 Nisan'da satışta!

Larissa Göl Evleri Projesi 1 Nisan Cumartesi günü, “Şaka değil gerçek, kira öder gibi ev sahibi olun!” sloganı ile satışa çıkıyor. ERDN İnşaat imzalı Larissa Göl Evleri'ne ev sahiplerinin konforu bir yaşam bekliyor.

Gül Basın Ekspres projesi fiyatları 2017!

Toplam 658 adet konut ve 41 adet cadde mağazasından oluşan Gül Basın Ekspres projesi Gül Proje imzasıyla tasarlanıyor. Proje 2 blok şeklinde yükseliyor. İşte Gül Basın Ekspres projesi fiyatları 2017...

Atatürk Baraj Gölü'nden Mardin'e su kanalı yapılıyor!

Atatürk Baraj Gölü'nden Mardin'e su getirecek olan projede inşaat devam ediyor. 400 bin kişiye istihdam sağlayacak proje

Larissa Göl Evleri projesi ile İzmir'e 1200 konut geliyor!

Erden İnşaat, Gebze, İzmit, Ankara ve İstanbul'dan sonra İzmir'de de konut projesine başlıyor. Menemen'de inşa edilecek 1200 konutluk Larissa Göl Evleri projesinin yüzde 80'ini 1+1 daireler oluşturacak.

Göl Su Projesi Haberi

Göl Su Projesi

Geçen yıl G20 Zirvesi'ne ev sahipliği yapan ve Türkiye'nin ilk EXPO'suna ev sahipliği yapmaya hazırlanan Antalya, son yıllarda büyük bir yatırım atağına şahit oluyor. Bu yatırım hareketliliğinin en güzel örneklerinden biri DSİ'de yaşanıyor. 2013-2015 yılları arasında DSİ'nin Antalya'daki yatırım miktarı, 2003-2012 yılları arasındaki toplam yatırım miktarının bir buçuk katına çıktı ve 834 milyon TL'ye ulaştı. 2010 öncesi ortalama 50 olan yıllık yatırım projesi sayısı 2015'te 123'e ulaştı. DSİ 13'üncü Bölge Müdürü Turkay Özgür, 2003- 2015 yılları arasında Antalya'da 2 baraj ve 16 gölet inşa edildiğini anlatarak "Bu sayede 286 bin 929 dekar araziyi sulamaya açarak vatandaşlarımıza yılda 582 milyon TL zirai gelir artışı sağlandı" diye konuştu. 


GÖL-SU PROJESİ 


Özgür, "Göl-Su Projesi kapsamında Antalya'da 69 adet baraj, gölet ve sulama tesisi inşa...