15 / 05 / 2024

gölbaşı alparslan türkeş parkı ne zaman açılacak

gölbaşı alparslan türkeş parkı ne zaman açılacak

Ankara'nın güneye açılan kapısı olan Gölbaşı'nı daha cazip hale getirecek Belediye Başkanı Yakup Odabaşı'nın prestij projelerinden Alparslan Türkeş Kültür Parkı 27 Aralık 2013 Cuma günü saat 13.00'te hizmete açılıyor...

Ayyüce Türkeş'ten soru: Vatandaş olmak için ev alanların kaç eşine vatandaşlık veriliyor?

Yabancıya konut satışı son zamanlarda sık sık gündem oluyor. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Ayyüce Türkeş Taş, Meclis'te yaptığı açıklamasında yabancıya konut satışı ile ilgili açıklamalarda bulundu ve bazı sorular yöneltti. 

TOKİ Adıyaman Gölbaşı'da 270 konut yapacak!

Türkiye’nin büyük merakla beklediği TOKİ sosyal konut projesinin detayları açıklandı. Adıyaman TOKİ 2022 sosyal konut projesinin ayrıntıları netleşti. Peki, TOKİ Adıyaman Gölbaşı projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Adıyaman Gölbaşı 2022 fiyatı ne kadar?

Arsa alıp yatırım yapmak isteyenler dikkat! Ankara Gölbaşı'nda satılık 3 bin 441 metrekare arsa! 

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri, Ankara ili, Gölbaşı ilçesi, Güzelyalı Mahallesi, 127 ada 4 parseldeki 3 bin 441 metrekarelik boş arsayı satışa sunuyor...

Ankara Gölbaşı'nda 37.8 milyon TL'ye icradan satılık 2 arsa!

T.C. Gölbaşı İcra Dairesi, Ankara ili, Gölbaşı ilçesi, Gaziosmanpaşa Mahallesi, 401 ada 12 ve 13 parsellerde yer alan 2 arsayı 37 milyon 778 bin 809 TL'ye satıyor...

Ankara Gölbaşı Boyalık Mahallesi’nde tapu sevinci!

Çalışmalarına hız kesmeden Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek imarı biten mahallelerin sakinleri ile bir araya gelen tapu dağıtımlarını gerçekleştirdi.

Ankara Polatlı ve Gölbaşı için acele kamulaştırma kararı!

Ankara ili, Polatlı ve Gölbaşı ilçeleri sınırları içinde yer alan bazı taşınmazların Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

TOKİ Ankara Gölbaşı ihalesi için geri sayım başladı!

Türkiye genelinde yatırımlarını hızlandıran TOKİ, Ankara Gölbaşı için düğmeye bastı. Kurum, ilçeye yeni bir sosyal konut projesi inşa etmeye hazırlanıyor. 

Ankara Gölbaşı'nda 26.1 milyon TL'ye icradan satılık tarla ve fabrika binaları!

T.C. Gölbaşı İcra Dairesi, Ankara ili, Gölbaşı ilçesi, Oğulbey Mahallesi, 125631 ada 7 parselde yer alan tarla ve fabrika binalarını 26 milyon 147 bin 135 TL'ye icradan satıyor...

Ankara Gölbaşı için acele kamulaştırma kararı!

Ankara ili, Gölbaşı ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Ankara Gölbaşı Millet Bahçesi 2022'de tamamlanacak!

Gölbaşı Mogan Gölü Kıyı Bandı Çevre Düzenlemesi ve Bisiklet Yolu Açılış Töreni'nde konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Ankara Gölbaşı Millet Bahçesi 2022'de tamamlanacak" dedi.

Ankara Gölbaşı'nda 12.8 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara Gölbaşı'nda yer alan arsayı 12 milyon 785 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Gölbaşı Belediyesi'nden kiracılarına müjde!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sürecinde büyük sıkıntı yaşayan Belediyeden taşınmaz kiralayan esnafa müjde verdi.

Afganistan'daki Alparslan Türkeş Erkek Öğrenci Yurdu hizmete açıldı!

Afganistan'ın kuzeyinde yer alan Cüzcan vilayetinde Afganistan'daki Alparslan Türkeş Erkek Öğrenci Yurdu hizmete açıldı...

gölbaşı alparslan türkeş parkı ne zaman açılacak Haberi

gölbaşı alparslan türkeş parkı ne zaman açılacak


Ankara'nın güneye açılan kapısı olan Gölbaşı'nı daha cazip hale getirecek Belediye Başkanı Yakup Odabaşı'nın prestij projelerinden Alparslan Türkeş Kültür Parkı 27 Aralık 2013 Cuma günü saat 13.00'te hizmete açılıyor. 

Başkan Yakup Odabaşı, Atatürk'ün Ankara'ya gelişinin 94. yıldönümünde açılışını yapacakları Alparslan Türkeş Kültür Parkı'nın Gölbaşı'nı Ankara'nın marka kenti yapma yolunda en büyük adımlardan biri olacağını açıkladı.


PROJE İKİ AŞAMALI...


Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, ilçenin çıkışında gerçekleştirilecek "Alparslan Türkeş Kültür Sarayı ve Parkı Projesi" hakkında açıklamalarda bulundu. Odabaşı, Mogan Gölü'nün karşısında bulunan ve bölgenin en önemli seyir alanlarından biri olan Şahin Tepesi üzerinde inşası tamamlanan parkın Ankara ve Gölbaşı'na katma değer sağlayacak büyük bir proje olduğunu ifade etti. Projenin ikinci aşamasının Alparslan Türkeş Kültür Sarayı olduğunu bildiren Başkan Odabaşı, parkın içerisinde yer alan...