08 / 05 / 2024

gölbaşı ballıkpınar imar durumu

gölbaşı ballıkpınar imar durumu

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Ankara Gölbaşı Ballıkpınar'da imar değişikliği için 1/25.000 ölçekli Gölbaşı Özel Çevre Koruma Bölgesi Çevre Düzeni Planı Değişikliği ile 1/5.000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliğini onayladı...

Kösen Vills'te son 10 villa fırsatı! Teslimler 2 ay sonra!

Kösen Holding tarafından Ankara Gölbaşı, Balıkpınar Mahallesi'nde yükselen Kösen Vills'te son 10 villanın satışı devam ediyor. Peki Kösen Vills'de villa fiyatları ne kadar? İşte Kösen Vills ile ilgili ayrıntılar...

Ankara Gölbaşı Belediyesi 5 arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Ankara Gölbaşı Belediyesi, Ankara ili, Gölbaşı ilçesi, Taşpınar, Kızılcaşar ve Örencik mahallelerinde yer alan 5 arsayı 1 milyon 731 bin 200 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Ankara Gölbaşı’ndaki imar planı sorunu çözüldü!

Ankara Gölbaşı’ndaki  74 parselde yaşanan imar planı sorunu çözüldü. Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, yaşanılan problemin kesin olarak çözümlendiğini söyledi. Bu parselde bulunan üç okula yeni alan açıldığı belirtildi. 

Ankara Gölbaşı Boyalık Mahallesi’nde tapu sevinci!

Çalışmalarına hız kesmeden Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek imarı biten mahallelerin sakinleri ile bir araya gelen tapu dağıtımlarını gerçekleştirdi.

Gökpınar Gölü için imza kampanyası: İnşaat faaliyetleri durdurulsun!

Sivas’ın Gürün ilçesinde bulunan ve Doğal Sit Alanı olarak tescil edilmesi beklenirken inşaat başlatılan Gökpınar Gölü’nde yapılacak düzenlemeler için değiştirilen imar planına yapılan itiraz sonuçlanmadan Sivas Valiliği yeni bir imar planını onayladı.

Ankara Gölbaşı Velihimmetli Mahallesi sakinleri tapularına kavuştu!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Velihimmetli Mahallesi’nde imarı bitirilen alanların tapularını sahiplerine teslim etti.

Sivas Gökpınar Gölü’ne 'bungalov evler' projesi!

Sivas Valiliği, Gökpınar Gölü’nün alt kısımlarına doğal yapıya uygun olarak, yürüyüş alanları ve bungalov evler yapılacağını duyurdu. Proje hakkında konuşan Sivas Valisi Salih Ayhan, ''Göle zarar verecek bir uygulamaya asla müsaade etmeyiz" dedi.

Ankara Gölbaşı Tutuntaş Mahallesi imar planı değişikliği onaylandı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığınca, özelleştirme kapsam ve programında bulunan Ankara ili, Gölbaşı ilçesi, Tutuntaş Mahallesi, 1416 ve 1417 numaralı parsellere ilişkin hazırlanan imar planı değişikliği onaylandı...

Gölbaşı'nda 4.7 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Ankara İli, Gölbaşı İlçesi, Taşpınar ve Virancık mahallelerinde yer alan 2 adet gayrimenkul toplamda 4 milyon 743 bin 46 TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Ankara Gölbaşı'nda 5.2 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Gölbaşı Belediyesi, Taşpınar ve Virancık Mahallesi'ndeki 2 arsayı ihale ile satıyor. İhale 13 Eylül'de gerçekleşecek..

Gölbaşı Virancık Mahallesi imar değişikliği onaylandı!

Ankara İli Gölbaşı İlçesi Virancık-İmar Mahallesi'nde yer alan bazı parsellerin imar değişikliği onaylandı..

Aden Ballıkpınarı ile yatay mimariye sahip evler!

Lejant Proje tarafından Ankara’nın Gölbaşı Ballıkpınarı Köyü’nde hayata geçirilen Aden; yatay yaşam konseptini, müstakil yaşam ayrıcalığına dönüştürüyor.

Aden Ballıkpınarı: Özgür çocuklara yepyeni konut projesi!

Günümüzde ebeveynlerin olmazsa olmazlarından biri de çocuklarının doğa ile iç içe büyümesi. Onların doğa ile bir, güvenli ve evcil dostlarıyla mutlu bir hayat sürmesi… Ailelerin ve çocukların ihtiyaçlarını düşünerek Ankara’da hayat bulan Aden Ballıkpınarı ise bu bakış açısının adeta bir dışa vurumu.

gölbaşı ballıkpınar imar durumu Haberi

gölbaşı ballıkpınar imar durumu

TEBLİĞ


Özelleştirme İdaresi Başkanlığından:


ÖZELLEŞTİRME YÜKSEK KURULU KARARI


Tarih           :   29/12/2014


Karar No    :   2014/148


Konu           :   İmar Planı Değişikliği.


Özelleştirme Yüksek Kurulunca;


Özelleştirme İdaresi Başkanlığının 7/11/2014 tarih ve 7673 sayılı yazısına istinaden;


1- Ankara İli, Gölbaşı İlçesi, Ballıkpınar Mahallesi sınırları içerisinde yer alan eski 569 ve 570 no.lu parsellere ilişkin 1/25.000 ölçekli Gölbaşı Özel Çevre Koruma Bölgesi Çevre Düzeni Planı Değişikliği ile 1/5.000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliğinin kabulüne dair 24/1/2012 tarih ve 2012/05 sayılı Özelleştirme Yüksek Kurulu kararının iptali ve yürütmenin durdurulması talebiyle Danıştay 6. Dairesinin 2012/3025 Esas sayılı dosyasında açılan davada 20/1/2014 tarihli karar ile dava konusu işlemin yürütülmesinin durdurulmasına karar verildiğinden, Mahkeme kararlarının gereklerinin yerine getirilmesini teminen Özelleştirme İdaresi...