02 / 05 / 2024

gölbaşı çetintepe barajı ne zaman açılacak

gölbaşı çetintepe barajı ne zaman açılacak

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde yapımı devam eden Çetintepe Barajı'nda incelemelerde bulundu. Vali Demirtaş Çetintepe Barajı inşaat çalışmalarının seri bir şekilde devam ettiğini kaydetti...

Reysaş GYO Gölbaşı'ndan 1 milyon 670 bin TL'ye arsa aldı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara Gölbaşı Oğulbey Mahallesi'ndeki 15 bin 905 metrekarelik arsayı 1 milyon 670 bin 750 TL'ye satın aldı.

Aselsan Gölbaşı tesisinin açılış töreni gerçekleşti!

Ankara Gölbaşı'nda 157 milyon doları yatırım yapılarak kurulan tesiste; yeni Türkiye'nin gücü ortaya çıkarılacak. Tesis 75 bin m2 kapalı olmak üzere toplam 350 bin m2 alan üzerine kuruldu.

Gürdük Barajı'nın ihalesi 7 Nisan'da!

AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Akhisar için uzun yıllar önce sözü verilen ancak yaptırılamayan Akhisar ve Manisa'ya içme suyu ve sulama suyu temin edecek Gürdük Barajı'yla ilgili sevindirici gelişmeler olduğunu açıkladı...

Manisa Gölbaşı’nın isale ve terfi hatları yenileniyor!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Kula ilçesine bağlı Gölbaşı mahallesinde içme suyu isale ve terfi hatlarında yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Yenileme kapsamına alınan mahallenin borularının değişmesi sonucu daha kaliteli ve sağlıklı içme suyu kullanacağı belirt

Gölbaşı Park ve Bahçeler Müdürlüğü yeni binasına taşınıyor!

Gölbaşı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, çalışmalarını yeni hizmet binasında sürdürecek. Park ve Bahçeler Müdürlüğü bundan böyle sera ve üretim hizmetlerini gerçekleştirdiği alanda hizmet vermeye devam edecek.

Gömükan Barajı’nın inşaatı bu yıl başlıyor!

Çetintepe ve Koçali barajlarının ardından Gömükan Barajı’nın inşaatına 2015 yılı içinde başlanıyor. Ön yüzü beton kaplamalı kum çakıl dolgu tipinde inşa edilecek olan Gömükan Barajı’nın temelden yüksekliği 80,50 metre...

Gölbaşı Hasvak Hastanesi'ne ek bina inşa edilecek!

Gölbaşı Kaymakamı Şahin Aslan, Hasvak Hastanesi’nin Gölbaşı’na artık yetersiz olduğunu ve ek bina yapılması için gerekli çalışmaların başladığını söyledi..

Gölbaşı Hasvak Hastanesine ek bina yapılacak!

Gölbaşı Kaymakamı Şahin Aslan, kaymakamlıkta basın mensupları ile yaptığı toplantıda, Gölbaşı Hasvak Hastanesi'nin artık yetersiz kaldığını, ek bina yapılması için gerekli çalışmaların başladığını söyledi.

Özelleştirme İdaresi Gölbaşı'nda imar değişikliği yapıyor!

Özelleştirme Yüksek Kurulu, Gölbaşı sınırlarındaki 2 parsel için imar değişikliğine gitti. 1 / 5.000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği 'nin kabulüne dair kararının yürütmesi durduruldu.

Gölbaşı'nda 2 parsel için imar değişikliğine gidildi!

Özelleştirme Yüksek Kurulu, Gölbaşı sınırlarındaki 2 parsel için imar değişikliğine gitti. Gölbaşı Özel Çevre Koruma Bölgesi Çevre Düzeni Planı Değişikliği ile 1/5.000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliğimin kabulüne dair kararının yürütmesi durduruldu.

Gölbaşı Ballıkpınar imar planı değişikliği onaylandı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Ankara Gölbaşı Ballıkpınar'da imar değişikliği için 1/25.000 ölçekli Gölbaşı Özel Çevre Koruma Bölgesi Çevre Düzeni Planı Değişikliği ile 1/5.000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliğini onayladı...

Ankara Gölbaşı'nda asfalt çalışmaları sürüyor!

Vatandaşın hayatını kolaylaştırmak ve sürücülere konforlu bir yolculuk sağlamak amacıyla çalışan Gölbaşı Belediye Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı asfalt çalışma ekipleri, tüm yollarda asfalt, yama ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Gölbaşı'nda asfalt çalışmaları sürüyor!

Gölbaşı Belediye Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı asfalt çalışma ekipleri, tüııı yollarda asfalt, yama ve onarım çalışmalarını sürdürürken, kış aylarında zarar gören ve yıpranmış yollarda, tek tek onarılıyor.

gölbaşı çetintepe barajı ne zaman açılacak Haberi

gölbaşı çetintepe barajı ne zaman açılacak


Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde yapımı devam eden Çetintepe Barajı tamamlandığında bölge canlılık kazanacak.


Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, beraberinde Vali Yardımcısı Yunus Emre Altıner, Gölbaşı Kaymakamı Ali Edip Budan, Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir ve DSİ Şube Müdürü Hakan Kaya ile birlikte 2013 yılı Eylül ayında Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr. Veysel Eroğlu'nun katılımıyla temeli atılan Çetintepe Barajı inşaatında incelemelerde bulundu.Çetintepe Barajındaki çalışmalarla ilgili DSİ Şube Müdürü Hakan Kaya'dan bilgi alan Vali Demirtaş, DSİ yetkileri ile birlikte baraj gövdesini ve derivasyon tünelini gezdi. Çetintepe Barajı inşaat çalışmalarının seri bir şekilde devam etiğini kaydeden Vali Demirtaş, çalışmaları yerinde gördü.


Beş aydan beri çalışmaların sürdüğünü kaydeden Vali Mahmut Demirtaş, şöyle konuştu: "Çetintepe Barajı temelden yüksekliği 116 metre ve 12 milyon metreküp dolgu hacmine sahip....