02 / 05 / 2024

gölbaşı Güneykent 1. ve 2. Etap

gölbaşı Güneykent 1. ve 2. Etap

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, 4 yıllık sürede verdikleri hizmetlerle Gölbaşı'nın sınıf atladığını bildirdi. Başkan Yakup Odabaşı, ziyaret ettiği Tulumtaş'ta vatandaşlara Güneykent 1. ve 2. Etap İmar Planı hakkında bilgi verdi...

Gülcan 1 Hırdavat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülcan 1 Hırdavat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Aygün tarafından kuruldu.

Büyükçekmece Güzelce 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Büyükçekmece ilçesi, Güzelce Mahallesi, 2883 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 19.06.2023 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

14 bin hektarlık Vakıf Zeytinlikleri arazisi Meclis gündeminde! 1,5 ay önce üretim durmuştu! Araziye ne olacak? 

Edremit'teki 14 bin hektarlık Vakıf Zeytinlikleri arazisi Meclis gündemine taşındı. Vakıf Zeytinleri Genel Müdürlüğüne ait işletmede üretim 1,5 ay önce durdurulurken, buradaki arazinin ne olacağı merak ediliyor. 

İç ve dış borçlara günde 1 milyar 646 milyon lira faiz ödüyoruz!

Ocak-ağustos döneminde, devlet iç ve dış borçlara günde ortalama 1 milyar 646 milyon 503 bin 343,77 lira faiz ödedi. TOGG fabrikası 22 milyar liraya mal olmuştu. Böylece ayda 2 TOGG otomobil fabrikasından daha büyük bir rakam faize gitmiş oldu.

Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! Fiyatlar güncellendi! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları

Dolar/TL kurunun düşüşe geçmesi ile inşaat demir fiyatlarına büyük indirim geldi. Demir fiyat listesi baştan güncellendi. Peki 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 2023 demir fiyatları kaç lira? 30 Ağustos 2023 demir fiyat listesi.

Konut stokundaki yetersizlik arsaya olan talebi artırdı! Yatırımcıların gözü 1'e 10 kazandıran arazilerle Trakya'da!

İstanbul'un günden güne büyümesiyle konut sorunları artmaya devam ediyor. Konut stokunun yetersiz kalması ve kira fiyatlarının artmasıyla İstanbullu yatırımcı gözünü 1'e 10 kazandıran arazilerle Trakya'ya çevirdi. 

Benzinin litresine yeni zam kapıda! Salı günü 1.30 TL ile 1.55 TL arasında artış bekleniyor! Sürücüler aman dikkat!

Son günlerde akaryakıt fiyatlarına peş peşe zam haberleri geliyor. Şimdi de benzin için yeni zam sinyali verildi. Salı gününden itibaren geçerli olmak üzere benzinin litresine 1,30-1,55 TL arasında zam yapılacak. İşte ayrıntılar...

Turizm sektörü canlandı: Antalya 18 günde 1,5 milyon turisti ağırladı!

Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Antalya'ya 18 günde 1,5 milyon turistin geldiğini duyurdu. İşte detaylar

Pendik Esenyalı ve Güzelyalı 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Pendik ilçesi, Esenyalı, Güzelyalı Bölgesi İmar Planları İmar Hakkı Transferi Plan Notu İlavesine ilişkin 1/5000 ölçekli 13 Ocak 2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

İnşaat demir fiyatları resmen dibi gördü! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 20 Mayıs 2023 demir fiyat listesi

Demir cevheri vadeli işlemleri Çin'de zayıf gelen ekonomik verilerin etkisiyle gerilerken, inşaat demir fiyatları da resmen dibi gördü. 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu?  Güncel demir fiyatları kaç lira? 20 Mayıs 2023 demir fiyat listesi.

Memur maaşlarına ara zam yapılacak mı? Memur maaş zammında 2023 şoku! Rakamlar için gözler 1 Mayıs'ta!

Memur maaş zammında müjdeli haber dört gözle bekleniyor. Milyonlarca memur ve memur emeklisi için kritik tarih 1 Mayıs olarak belirtiliyor. Peki memur maaşlarına ara zam yapılacak mı?

Gaziosmanpaşa Sarıgöl 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Sarıgöl Mahallesi, 1452 Ada, 38 Parsel Taşınmaza İlişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Gram altında fırtına değil resmen kasırga geliyor! Gram altın o gün 1.200 TL'yi aşacak! Bakmayan bin pişman olacak

Gram altın fiyatı bugün 1178 TL seviyesi ile rekor kırdı. Yatırımcılar ise grama altında bir sonraki seviyesini merak ediyor. Gram altında fırtına değil resmen kasırga geliyor! Gram altın o gün 1.200 TL'yi aşacak! Bakmayan bin pişman olacak...

gölbaşı Güneykent 1. ve 2. Etap Haberi

gölbaşı Güneykent 1. ve 2. Etap

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, 4 yıllık görev süresinde verdikleri hizmetlerle Gölbaşı'nın sınıf atladığını bildirerek, "41 mahallemizin her birinde eserimiz var. Gelen talepleri büyük bir özveri içinde yerine getiriyoruz. Gölbaşı yaptığımız hizmetlerle sınıf atladı. Hizmetlerimiz sayesinde ilçemiz tam bir cazibe merkezi haline geldi" dedi.


Odabaşı, ziyaret ettiği Tulumtaş Mahallesinde vatandaşlarla şeffaf imar uygulamasının gereği Güneykent 1 ve 2. Etap İmar planı hakkında bilgi verdi. Başkan Odabaşı, ziyaret ettiği Tulumtaş'ta vatandaşlarla birlikte yemek yedi. Yemekte kısa bir konuşma yapan Başkan Odabaşı, Gölbaşı'nın her mahallesine hizmet ettiklerini belirtti.


"İMAR MASA BAŞINDA DEĞİL, SAHADA"


Odabaşı, yerinde imar uygulamasını her yerde olduğu gibi Tulumtaş'ta da yerinde anlattıklarını bildirerek, "Türkiye'ye örnek bir uygulama ile imar çalışmalarını masa başında değil vatandaşın yanına giderek anlatıyoruz. Bu uygulama sayesinde Türkiye'nin...