15 / 05 / 2024

Gölbaşı Hasvak Hastanesi

Gölbaşı Hasvak Hastanesi

Gölbaşı Kaymakamı Şahin Aslan, Hasvak Hastanesi’nin Gölbaşı’na artık yetersiz olduğunu ve ek bina yapılması için gerekli çalışmaların başladığını söyledi..

Gölbaşı Hasvak Hastanesine ek bina yapılacak!

Gölbaşı Kaymakamı Şahin Aslan, kaymakamlıkta basın mensupları ile yaptığı toplantıda, Gölbaşı Hasvak Hastanesi'nin artık yetersiz kaldığını, ek bina yapılması için gerekli çalışmaların başladığını söyledi.

Gölbaşı Belediyesi'nden Seğmenler Mahallesi'ne yeni bisiklet yolu!

Gölbaşı Belediyesi, Seğmenler Mahallesi Ahmet Özsoy Devlet Hastanesi arkasında yer alan boş arazide yeni yaşam alanı oluşturuyor. Proje kapsamında, ağaçlandırma alanı, bisiklet-koşu yolu, seyir terası ve kent mobilyaları yer alacak.

Gölbaşı Devlet Hastanesi'nin yapımı meclis gündeminde!

Gölbaşı 200 yataklı Devlet Hastanesi'nin yapım bedeline ve 2019 Şubat ayına kadar taşeron şirketlere ödenen miktar TBMM gündemine taşındı. CHP'li Gök, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Gölbaşı'nda 200 yataklı Devlet Hastanesi yapılıyor!

Gölbaşı'nda 200 yataklı Devlet Hastanesi'nin yapımına başlanıyor. Birkaç gün içerisinde şantiye alanı kurulmasına başlanacak.

Ankara Gölbaşı Devlet Hastanesi'nin ihalesi yapıldı!

Gün geçtikçe nüfusu hızla artan Ankara Gölbaşı'na yapılması planlanan 200 yataklı Devlet Hastanesi'nin ihalesi yapıldı. İhalenin kazananı Kemal İnşaat ve Arıtürk İnşaat oldu.

Adıyaman Gölbaşı Devlet Hastanesi'nin otoparkı tamamlanıyor!

ADIYAMAN'ın Gölbaşı ilçesi Devlet Hastanesinin otoparkında sona gelindi. Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, yeniden inşa edilen hastanenin otoparkının duvar ve zeminin yapım çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Ankara Gölbaşı Hastanesi ihale aşamasına geldi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gölbaşı'nda 200 yataklı hastane çalışmasının son aşamaya geldiğini, Mogan Gölü'nün yakında temizleneceğini söyledi.

Gölbaşı Belediyesi kaçak yapılaşmanın önüne geçecek!

Gölbaşı Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü, Gölbaşı’nda kaçak yapılara mücadele etmek için hızlı bir çalışma başlattı. Gölbaşı Belediyesi'nin resmi kurumlar ile düzenlediği toplantıda kaçak yapılara karşı mücadele ortak karar alındı.

Gölbaşı Kızılcaşar imar planı değişikliği askıda!

Ankara Gölbaşı ilçesine bağlı Kızılcaşar Mahallesi 650 nolu kadastro parseli ve çevresine ait 1/ 1.000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı.

Gölbaşı Cimşit Köyü imar planı değişikliği askıda!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından 10 Mart'ta onaylanan Gölbaşı ilçesine bağlı Cimşit Mahallesi 116924/1 nolu parsele ait 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği dün askıya çıkarıldı...

Reysaş GYO Gölbaşı'ndan 1 milyon 670 bin TL'ye arsa aldı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara Gölbaşı Oğulbey Mahallesi'ndeki 15 bin 905 metrekarelik arsayı 1 milyon 670 bin 750 TL'ye satın aldı.

Aselsan Gölbaşı tesisinin açılış töreni gerçekleşti!

Ankara Gölbaşı'nda 157 milyon doları yatırım yapılarak kurulan tesiste; yeni Türkiye'nin gücü ortaya çıkarılacak. Tesis 75 bin m2 kapalı olmak üzere toplam 350 bin m2 alan üzerine kuruldu.

Manisa Gölbaşı’nın isale ve terfi hatları yenileniyor!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Kula ilçesine bağlı Gölbaşı mahallesinde içme suyu isale ve terfi hatlarında yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Yenileme kapsamına alınan mahallenin borularının değişmesi sonucu daha kaliteli ve sağlıklı içme suyu kullanacağı belirt

Gölbaşı Park ve Bahçeler Müdürlüğü yeni binasına taşınıyor!

Gölbaşı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, çalışmalarını yeni hizmet binasında sürdürecek. Park ve Bahçeler Müdürlüğü bundan böyle sera ve üretim hizmetlerini gerçekleştirdiği alanda hizmet vermeye devam edecek.

Gölbaşı Hasvak Hastanesi Haberi

Gölbaşı Hasvak Hastanesi

Gölbaşı Kaymakamı Aslan, Gölbaşı Kaymakamlığı’nda basın mensupları ile toplantı yaptı. Aslan, amaçlarının hastane konusunda en pratik çözüm yolu bulmak olduğu ifade ederek, “Bende ilçe kaymakamı olarak yerinde yaptığım tespitler çerçevesinde özellikle poliklinik binalarımızın ve koridorlarımızın çok yetersiz olduğu, hatta birden çok doktorla poliklinik hizmeti verebilecek imkanımız varken, fiziki kapasiteden dolayı onu da veremediğimiz noktasında geldiğimiz günden beri yaptığım tespitlerim oldu. Bunun da için en kısa ve kestirme çözüm olarak buraya ek ek ünite yapılacaktır” dedi.


"EK BİNAYA KISA SÜRE İÇERİSİNDE BAŞLANACAK"

Kaymakam Aslan, entegre binanın yapımına en kısa sürede başlanacağını ifade ederek, “Gölbaşı Belediyemizin bu konuda büyük bir fedakarlık göstererek ek bina hususunda ilk iki katın maliyetini üstlenmesi, HASVAK’ın da bir katı da biz yaparız demesi ile şuanda ürettiğimiz çözüm oraya...