15 / 05 / 2024

Gölbaşı Hayvan Barınağı

Gölbaşı Hayvan Barınağı

Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet birimlerinin kapı, pencere, masa gibi ihtiyaçlarını karşılayan kent bakım atölyeleri, adeta Ankara’nın bakım-onarım üssü gibi çalışıyor.

Jewel Premium İncek için start verildi! Ankara Gölbaşı'na 1.116 yeni konut geliyor!

Ünsal Park Yapı tarafından Ankara İli, Gölbaşı İlçesi, İncek Mahallesi'ne 1.166 adet konut, 22 adet ticari alandan (dükkân) oluşan Toplu konut projesi'' için start verildi.

Ankara Gölbaşı Boyalık Mahallesi’nde tapu sevinci!

Çalışmalarına hız kesmeden Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek imarı biten mahallelerin sakinleri ile bir araya gelen tapu dağıtımlarını gerçekleştirdi.

Gölbaşı'na yeni spor tesisi geliyor!

Gölbaşı Belediyesi yeni projelerinde hız kesmiyor. Bin 500 metrekare kapalı inşaat alanı bulunan spor tesisi alanında dağcılık ve buz pateni tesislerinin de bulunacağı merkezdeki çalışmalar devam ediyor.

TOKİ Ankara Gölbaşı'nda ek hizmet binası inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'na Ait Ankara İli Gölbaşı İlçesi Ek Hizmet Binası İnşaatı ile Altyapı Yapım İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Gölbaşı Belediyesi'nden kiracılarına müjde!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sürecinde büyük sıkıntı yaşayan Belediyeden taşınmaz kiralayan esnafa müjde verdi.

Gölbaşı'na Nostaljik Tramvay müjdesi!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Gölbaşı için hayata geçirmeyi planladıkları Nostaljik Tramvay Projesi’ne değinerek, destek istedi.

Ankara Gölbaşı Velihimmetli Mahallesi sakinleri tapularına kavuştu!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Velihimmetli Mahallesi’nde imarı bitirilen alanların tapularını sahiplerine teslim etti.

Gölbaşı İkizce'de halı saha inşaatına başlandı!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, İkizce Mahallesi’nde inşaatına başlanan halı saha alında incelemeler gerçekleştirdi.

Ünlü rapçi Massaka Fethiye'de barınak yaptıracak!

Rap müzik şarkıcısı Massaka Fethiye'de hayvan barınağı yaptıracak. Massaka, bu planıyla Kıvanç Tatlıtuğ'a göndermede bulundu.

Gölbaşı'na 750 bin metrekarelik millet bahçesi müjdesi!

Mogan Gölü'nde yürütülen dip çamur temizliği alanını inceleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Gölbaşı'na 750 bin metrekarelik millet bahçesi müjdesi verdi.

Gölbaşı Millet Bahçesi'ne uluslararası ödül!

Ankara'nın da Gölbaşı ilçesinde uygulamasına başlanan Gölbaşı Millet Bahçesi Projesi, ABD'de gerçekleşen En İyi Sürdürülebilir Uygulamalar Yarışması'nda birincilik ödülünü aldı.

Aydın’da imar barışına talep patlaması!

Bugün başvuru süresi dolacak olan İmar Barışı’na Aydın’da taleplerdeki yoğunluk artış göstererek sürüyor.

İmar barışına başvurular 3 gün sonra sona eriyor!

Türkiye genelindeki 13 milyon konutun imar ve iskân sorununu çözecek olan imar barışına başvurular 3 gün sonra sona eriyor...

Gölbaşı Hayvan Barınağı Haberi

Gölbaşı Hayvan Barınağı

Büyükşehir Belediyesi çatısı altında hizmet veren ve kapı, pencere, masa gibi ihtiyaçları karşılayan atölyeler, adeta bir "bakım-onarım" üssü gibi çalışıyor. Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı'na bağlı Bakım Onarım Şubesi'ne ait atölyelerde; mobilya, demir doğrama, boya, döşeme, sıhhi tesisat, inşaat, elektrik gibi çeşitli branşlardan oluşan bölümler bulunuyor. Kent Bakım atölyelerinde, Büyükşehir Belediyesi'nin hizmet birimlerinin ihtiyacı olan, kapı, pencere, masa gibi malzemelerinin imalatları da gerçekleştiriliyor. Çok sayıda Kent-Bakım onarım ekibi de her gün alt-üst geçit, engelli asansörü gibi kent bütününü oluşturan unsurların bakım ve onarımlarını yapmak üzere başkentin değişik noktalarına dağılıyor.


BARI NAKLARA KULÜBE

Büyükşehir Belediyesi Kent-Bakım- Onarım atölyelerinde dönemsel ihtiyaçlara göre yapılan işler çeşitlilik kazanırken, son dönemde Gölbaşı Hayvan Barınağı için çok sayıda köpek kulübesi de imal ediliyor. Büyükşehir Belediyesi'ne ait parklarda ahşap...