07 / 05 / 2024

Gölbaşı İncek imar planı askıda mı

Gölbaşı İncek imar planı askıda mı

Ankara Taşpınar, İncek Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı Sınırları içindeki İncek Mahallesi imar planı askıya çıkarıldı. İncek Loft'a yakınlığıyla dikkat çeken ada sosyal kültürel tesis alanı olarak geçiyor. İşte o plan...

Jewel Premium İncek için start verildi! Ankara Gölbaşı'na 1.116 yeni konut geliyor!

Ünsal Park Yapı tarafından Ankara İli, Gölbaşı İlçesi, İncek Mahallesi'ne 1.166 adet konut, 22 adet ticari alandan (dükkân) oluşan Toplu konut projesi'' için start verildi.

Yargı, Melih Gökçek’in Ankara İncek’teki imar planı değişikliğini iptal etti!

Yaşanan gelişmelere göre, Ankara Gölbaşı İncek’te, Dam Yapı Kooperatifi alanında imarın artırılmasına ilişkin plan değişikliği iptal edildi.

Ankara Gölbaşı’ndaki imar planı sorunu çözüldü!

Ankara Gölbaşı’ndaki  74 parselde yaşanan imar planı sorunu çözüldü. Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, yaşanılan problemin kesin olarak çözümlendiğini söyledi. Bu parselde bulunan üç okula yeni alan açıldığı belirtildi. 

Ankara Gölbaşı Boyalık Mahallesi’nde tapu sevinci!

Çalışmalarına hız kesmeden Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek imarı biten mahallelerin sakinleri ile bir araya gelen tapu dağıtımlarını gerçekleştirdi.

Ramazan Şimşek: Gölbaşı yeni mimariyle tasarlanacak!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, İncek TOKİ 1'inci etap konutlarında site sakinleriyle buluştu. İncek, Gölbaşı merkezinin yeni bir ruh ve yeni bir mimari tasarımla yeniden tasarlanacağını söyledi.

Ankara Gölbaşı Velihimmetli Mahallesi sakinleri tapularına kavuştu!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Velihimmetli Mahallesi’nde imarı bitirilen alanların tapularını sahiplerine teslim etti.

Gölbaşı Belediyesi İncek ek hizmet binası açıldı!

Gölbaşı Belediyesi İncek ek hizmet binası açıldı. Açılış törende, MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, Gölbaşı Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek,sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile muhtarlar yer aldı...

Gölbaşı'nda 15 milyon TL'ye icradan satılık villa!

Gölbaşı İcra Dairesi Müdürlüğü, Ankara ili, Gölbaşı ilçesi, İncek-İmar Mahallesi, 195 ada, 14 parselde yer alan 1.320 metrekare villa ve bahçesini 15 milyon 38 bin 590 TL'ye icradan satıyor...

Ankara Gölbaşı'nda 2.6 milyon TL'ye satılık 6 gayrimenkul!

Gölbaşı Belediye Başkanlığı, İncek ve Hacılar'da yer alan 6 adet gayrimenkulü 2 milyon 591 bin 200 TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara Gölbaşı Tutuntaş Mahallesi imar planı değişikliği onaylandı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığınca, özelleştirme kapsam ve programında bulunan Ankara ili, Gölbaşı ilçesi, Tutuntaş Mahallesi, 1416 ve 1417 numaralı parsellere ilişkin hazırlanan imar planı değişikliği onaylandı...

Gölbaşı'nda 21.6 milyon TL'ye icradan satılık 2 villa!

Ankara İli, Gölbaşı İlçesi, Kızılcaşar Mahallesi Özışık Sitesi ve İncek Mahallesi'nde yer alan 2 adet villa vasıflı gayrimenkul toplamda 21 milyon 628 bin 711 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Gölbaşı Virancık Mahallesi imar değişikliği onaylandı!

Ankara İli Gölbaşı İlçesi Virancık-İmar Mahallesi'nde yer alan bazı parsellerin imar değişikliği onaylandı..

Ankara Gölbaşı'nda 6.6 milyon TL'ye icradan satılık 6 gayrimenkul!

Ankara İli, Gölbaşı İlçesi, İncek-İmar Mahallesi'nde yer alan 6 adet gayrmenkul toplamda 6 milyon 647 bin 300 TL'ye icradan satışa çıkarıldı. 

Gölbaşı İncek imar planı askıda mı Haberi

Gölbaşı İncek imar planı askıda mı


Ankara Büyükşehir Belediye Meclisinin 16.04.2014 gün ve 609 sayılı kararı ile itirazın kabulüne ilişkin onaylanan "Taşpınar, İncek Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı Sınırları" içinde yer alan Gölbaşı / İncek Mahallesi 111412 ada 1 nolu parsel ve çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Uygulama İmar Planı Değişikliği, 2 Mayıs 2014'te Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı ilan panosunda 1 ay (30 gün) süreyle askıya çıkarılmıştır.



İncek 111412 ada 1 nolu parsel



Ankara Gölbaşı İncek 111412 ada 1 nolu parsel ve çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Uygulama İmar Planı Değişikliği, 4 Haziran 2014'de askıdan indirilecek. 


Plan notları şöyle;


1- Sosyal kültürel tesis alanında E=0.60 ve Hmaks:Serbesttir olup müze amacı dışında kullanılmamak şartıyla E=1.50 Hmax=Serbesttir.



İncek...