03 / 05 / 2024

gölbaşı karaoğlan kentsel dönüşüm

gölbaşı karaoğlan kentsel dönüşüm

Ankara Gölbaşı ilçesi Karaoğlan Mahallesi Konya Yolu Mevlana Kapı Kent Girişi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanına ilişkin imar planı askıya çıkarıldı...

Ankara Gölbaşı’ndaki imar planı sorunu çözüldü!

Ankara Gölbaşı’ndaki  74 parselde yaşanan imar planı sorunu çözüldü. Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, yaşanılan problemin kesin olarak çözümlendiğini söyledi. Bu parselde bulunan üç okula yeni alan açıldığı belirtildi. 

Seyhan Gölbaşı Mahallesi'nin tapu sorunu TBMM'de!

Adana'nın Seyhan ilçesinde bulunan Gölbaşı Mahallesi'nin tapu sorununa ve Adana iline yapılan yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Barut, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ankara Gölbaşı'nda kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Ankara Gölbaşı'ndaki bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi..

Gölbaşı kentsel dönüşümle yeniden inşa edilecek!

Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, kentsel dönüşüm projesi bölgenin çehresinin değişeceğini ve ir mahallenin tamamen yenileceğini açıkladı. 

Gölcük Denizevler Kentsel Dönüşüm Projesi yükseliyor!

Gölcük Denizevler Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında üç ay önce Başbakan Binali Yıldırım tarafından Sivritepe Mahallesi´nde temeli atılan 541 adet konut, 14 adet dükkan ve bir camiden oluşan proje hızla yükseliyor.

Ankara Gölbaşı'nda 9.7 milyon TL'ye icradan satılık villa!

Ankara İli Gölbaşı İlçesi Karaoğlan-İmar Mahallesi'nde yer alan tribleks villa 9 milyon 731 bin 250 TL bedel ile icradan satılıyor.

Ankara Gölbaşı ve Yenimahalle'deki 28 gayrimenkulün ihale tarihi değişti!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan duyuruya göre Ankara Gölbaşı ve Yenimahalle'deki 28 gayrimenkulün ihale tarihi değişti...

Gölbaşı Mevlana Kapı Kent Girişi kentsel dönüşüm imar planı askıda!

Ankara Gölbaşı İlçesi, Karaoğlan Mahallesi Konya Yolu Mevlana Kapı Kent Girişi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanına ilişkin imar planı değişikliği askıda...

Gölbaşı kent yatırım projeleri sürüyor!

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, belediye tarafından ilçenin farklı noktalarına yapılan yatırımları inceledi.

Gölbaşı Enda Konakları'ndan uluslararası marka kombinasyonu!

Gölbaşına değer katan proje ENDA Konakları, akıllı ev teknolojisi ve geleneksel konak keyfini birleştirirken, malzeme ve ekipmanlarda kullanılan Schüco, Berker, Hoger gibi 1. kalite uluslararası marka karması ile de sorunsuz ve rahat bir yaşamı garanti ediyor.

Ankara Gölbaşı'nın imar planı değişti!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından, Gölbaşı İncek Mahallesi'ndeki imar planı değişti. Onaylanan planlarda “kentsel dönüşüm ve gelişim proje” alanı içinde kalan 25 adet konutun yapılması 15 kat artırıldı.

Adıyaman Gölbaşı kentsel dönüşümle yeniden inşa edilecek!

Adıyaman’ın Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, proje ihalesi gerçekleştirilen kentsel dönüşümün çalışmalarının sürdürüldüğünü belirtti.

Ordu Gölbaşı Camii'ne minare yapılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından, daha önce restore edilen ancak minaresi bulunmayan Fatsa Gölbaşı (Yenipazar) Camii’ne bölgenin mimari yapısına uygun şekilde minare yapılması için başlatılan çalışmalar devam ediyor.

gölbaşı karaoğlan kentsel dönüşüm Haberi

gölbaşı karaoğlan kentsel dönüşüm


Gölbaşı Özel Çevre Koruma Bölgesi kapsamında Ankara Gölbaşı ilçesi Karaoğlan Mahallesi Konya Yolu Mevlana Kapı Kent Girişi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanına ilişkin 1/5000 ölçekli nazım imar ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği teklifi 6 Aralık 2016 tarihinde bakanlık tarafından onaylandı. Bugün askıya çıkarılan imar planı otuz gün sonra askıdan...