13 / 05 / 2024

Gölbaşı Kent Meydanı ve Eğitim Kampüsü projesi

Gölbaşı Kent Meydanı ve Eğitim Kampüsü projesi

Ankara Gölbaşı'nda hayata geçirilecek olan Gölbaşı Kent Meydanı ve Eğitim Kampüsü için imzalar atıldı.

Ankara Gölbaşı'ndaki 3 gayrimenkul özelleştiriliyor!

Özelleştirme kapsam ve programında yer alan başkent Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde yer alan üç gayrimenkulün özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmeleri yapıldı!

Gölbaşı Belediyesi'nden Seğmenler Mahallesi'ne yeni bisiklet yolu!

Gölbaşı Belediyesi, Seğmenler Mahallesi Ahmet Özsoy Devlet Hastanesi arkasında yer alan boş arazide yeni yaşam alanı oluşturuyor. Proje kapsamında, ağaçlandırma alanı, bisiklet-koşu yolu, seyir terası ve kent mobilyaları yer alacak.

Ankara Gölbaşı'nda 16 milyon TL'ye satılık 2 adet gayrimenkul!

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Anıt Emlak Müdürlüğü Gölbaşı'nda yer alan 2 adet gayrimenkulü 16 milyon 25 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Bursa'da Kent Meydanı’ndaki plansız yapılar yıkılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Kent Meydanı’nın doğu cephesinde plansız yapılaşma sebebiyle görüntü kirliliğine neden olan ve ağırlıklı olarak telefoncuların olduğu alanda yıkım çalışmalarına başladı. 

Bucak'ta kent meydanı projesi halka soruldu!

Burdur'un Bucak ilçesinde uygulamaya konulmak istenen Kent Meydanı Yayalaştırma Kentsel Tasarım Projesi için halkın görüşü alındı. Belediye tarafından yapılan halk oylamasında vatandaşların yüzde 72'si evet oyu kullandı.

Gölbaşı Eğitim Kampüsü için imzalar atıldı!

Ankara Gölbaşı'nda hayata geçirilecek olan Gölbaşı Kent Meydanı ve Eğitim Kampüsü için imzalar atıldı.

Gölbaşı'na kent meydanı ve eğitim kampüsü geliyor!

Gölbaşı Kent Meydanı ve Eğitim Kampüsü Protokol İmza Töreni gerçekleştirildi. Projeyle ilçeye büyük bir kent meydanı ve park inşa edilecek. 

Mersin Tevfik Sırrı Gür Stadı, meydan oluyor!

MERSİN’de yıllardır tartışma konusu olan Tevfik Sırrı Gür Stadyumu, Belediye Meclisi’nin aldığı kararla kent meydanı olacak.

Mersin Tevfik Sırrı Gür Stadyumu kent meydanı olacak!

66 yıl önce Mersin'de inşa edilen Tevfik Sırrı Gür Stadı'nın yeri kent meydanı olacak. Kent meydanı yapılması hakkındaki karar mecliste oy birliğiyle kabul edildi.

Gölbaşı Mevlana Kapı Kent Girişi kentsel dönüşüm imar planı askıda!

Ankara Gölbaşı İlçesi, Karaoğlan Mahallesi Konya Yolu Mevlana Kapı Kent Girişi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanına ilişkin imar planı değişikliği askıda...

Gölbaşı kent yatırım projeleri sürüyor!

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, belediye tarafından ilçenin farklı noktalarına yapılan yatırımları inceledi.

Ordu Çaybaşı Kent Meydanı'nın ihalesi yapıldı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Çaybaşı'na yapılacak olan modern kent meydanının ihalesi geçtiğimiz günlerde gerçekleşti.

Kocaeli'ne yer altı otoparkı ve kent meydanı projesi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından eski valilik binasının yerine inşa edilecek ''Yer altı otoparkı ve kent meydanı'' projesinin yer teslimi yapıldı. Proje 350 günde tamamlanacak.

Gölbaşı Kent Meydanı ve Eğitim Kampüsü projesi Haberi

Gölbaşı Kent Meydanı ve Eğitim Kampüsü projesi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Mustafa Tuna, Gölbaşı Kent Meydanı ve Eğitim Kampüsü için protokol imzaladı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Ankara Valisi Ercan Topaca ve Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ile birlikte protokolü imzalayan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Mustafa Tuna, imza töreninde yaptığı konuşmada şöyle konuştu:

 “Gölbaşı Kent Meydanı ve Eğitim Kampüsü Protokolü projesiyle ilgili olarak, Gölbaşı Belediye Başkanımız konuyu bize açınca biz de belediye olarak üzerimize düşen ne varsa memnuniyetle katkıda bulunuruz sözünü verdik. Büyükşehir Belediyesinin yapması gereken plan tadilatları vardı, bunları yerine getirdik. Tabi projenin hayata geçirilmesinde valilik, bakanlık hayırsever Ülkü Ulusoy hanımefendinin de katkıları büyüktür. Daha modern ve daha büyük kapasiteye sahip okulların inşa edilecek olması gençlerin eğitimine daha...