03 / 05 / 2024

Gölbaşı Prime home ofis

Gölbaşı Prime home ofis

Odabaşılar Firması ortaklığında, Eymir Mahallesi'nde inşa edilen Gölbaşı Prime projesi home ofis konseptiyle satışa çıktı. Peki Gölbaşı Prime satılık daire fiyatları ne kadar? Tüm detaylar haberimizde...

Gölbaşı Prime home ofis konsepti ile satışta! Yeni proje!

Odabaşılar Firması ortaklığında inşa edilen Gölbaşı Prime projesi home ofis konsepti ile satışa çıktı. Projede 1+1 home ofisler 340 bin TL'ye satılıyor.

Gölbaşı Prime fiyat!

Gölbaşı Prime fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Proje home ofis konsepti ile satışa sunuldu...

Gölbaşı Prime satılık!

Odabaşılar Firması ortaklığında, Eymir Mahallesi'nde inşa edilen Gölbaşı Prime projesi home ofis konseptiyle satışa çıktı. Peki Gölbaşı Prime satılık daire fiyatları ne kadar? Tüm detaylar haberimizde...

Gölbaşı Prime home ofis konsepti ile satışta! Yeni proje!

Odabaşılar Firması ortaklığında inşa edilen Gölbaşı Prime projesi home ofis konsepti ile satışa çıktı. Projede 1+1 home ofisler 340 bin TL'ye satılıyor.

Gölbaşı Park ve Bahçeler Müdürlüğü yeni binasına taşınıyor!

Gölbaşı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, çalışmalarını yeni hizmet binasında sürdürecek. Park ve Bahçeler Müdürlüğü bundan böyle sera ve üretim hizmetlerini gerçekleştirdiği alanda hizmet vermeye devam edecek.

Gölbaşı Hasvak Hastanesi'ne ek bina inşa edilecek!

Gölbaşı Kaymakamı Şahin Aslan, Hasvak Hastanesi’nin Gölbaşı’na artık yetersiz olduğunu ve ek bina yapılması için gerekli çalışmaların başladığını söyledi..

Gölbaşı Hasvak Hastanesine ek bina yapılacak!

Gölbaşı Kaymakamı Şahin Aslan, kaymakamlıkta basın mensupları ile yaptığı toplantıda, Gölbaşı Hasvak Hastanesi'nin artık yetersiz kaldığını, ek bina yapılması için gerekli çalışmaların başladığını söyledi.

Özelleştirme İdaresi Gölbaşı'nda imar değişikliği yapıyor!

Özelleştirme Yüksek Kurulu, Gölbaşı sınırlarındaki 2 parsel için imar değişikliğine gitti. 1 / 5.000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği 'nin kabulüne dair kararının yürütmesi durduruldu.

Gölbaşı'nda 2 parsel için imar değişikliğine gidildi!

Özelleştirme Yüksek Kurulu, Gölbaşı sınırlarındaki 2 parsel için imar değişikliğine gitti. Gölbaşı Özel Çevre Koruma Bölgesi Çevre Düzeni Planı Değişikliği ile 1/5.000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliğimin kabulüne dair kararının yürütmesi durduruldu.

Gölbaşı Ballıkpınar imar planı değişikliği onaylandı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Ankara Gölbaşı Ballıkpınar'da imar değişikliği için 1/25.000 ölçekli Gölbaşı Özel Çevre Koruma Bölgesi Çevre Düzeni Planı Değişikliği ile 1/5.000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliğini onayladı...

Ankara Gölbaşı'nda asfalt çalışmaları sürüyor!

Vatandaşın hayatını kolaylaştırmak ve sürücülere konforlu bir yolculuk sağlamak amacıyla çalışan Gölbaşı Belediye Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı asfalt çalışma ekipleri, tüm yollarda asfalt, yama ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Güneşli Home Aves’te 5 bin lira peşinatla hemen teslim!

Güneşli Home Aves’te daireler 5 bin TL peşinat ile hemen teslim.İstanbul’un ulaşım olarak en önemli bölgelerinden biri olan Güneşli’deki HOME AVES projesinde yaşam başladı.

Gölbaşı'nda asfalt çalışmaları sürüyor!

Gölbaşı Belediye Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı asfalt çalışma ekipleri, tüııı yollarda asfalt, yama ve onarım çalışmalarını sürdürürken, kış aylarında zarar gören ve yıpranmış yollarda, tek tek onarılıyor.

Gölbaşı'nda molozlar evlerden toplanacak!

Gölbaşı'nda evlere 'moloz' toplama hizmeti Gölbaşı Belediyesi, yeni bir temizlik hamlesi başlattı. Temizlik işleri ekiplerince, "Siz dert etmeyin, biz topluyoruz" adı altında düzenlenen kampanya ile inşaat atık ve molozları toplanacak.

Gölbaşı Prime home ofis Haberi

Gölbaşı Prime home ofis

Odabaşılar Firması ortaklığında hayata geçirilen Gölbaşı Prime projesi home ofis konsepti ile satışa çıktı. Proje Ankara'nın Gölbaşı ilçesi Eymir Mahallesi'nde hayata geçiriliyor.

Toplam 85 adet daire, 12 adet cadde mağazasından meydana gelen Gölbaşı Prime projesinde  ev ofis konseptinde 1+1 tip daire seçenekleri yer alıyor. 55 metrekare büyüklüğündeki 1+1 tip dairelerin giriş holü 6.2 metrekare, mutfak 6.9 metrekare, salon 14.2 metrekare, yatak odası 13.3 metrekare, banyo 4.7 metrekare ve balkon 9.7 metrekare büyüklüğünde olacak şekilde tasarlandı.

Gölbaşı Prime satılık
Fiziksel Mekan; esnek çalışma koşulları, sosyal olanaklar ve bireysel yaşam anlayışını sorgulayarak yeniden dizayn edilen projenin 2011 yılının üçüncü çeyreğinde teslim edilmesi planlanıyor. Gölbaşı Prime satılık daire fiyatları 340 bin TL'den başlıyor.

Gölbaşı Prime projesinde fitness salonu, butik cafe, cep sinema salonu, daire depoları,...