04 / 05 / 2024

gölbaşı Seğmenler bisiklet yolu

gölbaşı Seğmenler bisiklet yolu

Gölbaşı Belediyesi, Seğmenler Mahallesi Ahmet Özsoy Devlet Hastanesi arkasında yer alan boş arazide yeni yaşam alanı oluşturuyor. Proje kapsamında, ağaçlandırma alanı, bisiklet-koşu yolu, seyir terası ve kent mobilyaları yer alacak.

Ankara Gölbaşı'nda bisiklet yolu projeleri hızlandı!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek 1. Etap Bisiklet Yolu Projesi’nin bitirilmesinin ardından bisiklet yolu projelerini hızlandırdı. 

Ankara Gölbaşı Millet Bahçesi 2022'de tamamlanacak!

Gölbaşı Mogan Gölü Kıyı Bandı Çevre Düzenlemesi ve Bisiklet Yolu Açılış Töreni'nde konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Ankara Gölbaşı Millet Bahçesi 2022'de tamamlanacak" dedi.

Gölbaşı Belediyesi'nden Seğmenler Mahallesi'ne yeni bisiklet yolu!

Gölbaşı Belediyesi, Seğmenler Mahallesi Ahmet Özsoy Devlet Hastanesi arkasında yer alan boş arazide yeni yaşam alanı oluşturuyor. Proje kapsamında, ağaçlandırma alanı, bisiklet-koşu yolu, seyir terası ve kent mobilyaları yer alacak.

Gölbaşı Belediyesi'nden bisiklet yolu müjdesi!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Mogan Gölü kıyı bandında hayata geçirdikleri yürüyüş yolunun ve bisiklet yolunun tamamlandığını belirtti.

Gölbaşı Ankara’nın en seçkin semti haline gelecek!

Yüksek binaların bunaltıcı konseptinden bıkan ve ferah konutlarda doğayla iç içe yaşamak isteyen vatandaşlar, Ankara’nın Gölbaşı ilçesine yöneliyor.

Bulvar Loft Gölbaşı güncel ödeme şekli!

Akfen İnşaat tarafından Ankara İncek Gölbaşı bölgesinde hayata geçirilen Bulvar Loft projesinde minimum yüzde 20 peşinatla ev sahibi olunabiliyor. Projede 1+1'den 5+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor...

Ankara Gölbaşı'na pazar yeri ve yaşam merkezi geliyor!

Ankara Gölbaşı Belediyesi, Seğmenler Mahallesi 112938 Ada 3-4 parsellerine yapılacak olan yeni pazar yeri ve yaşam merkezi için kolları sıvadı.

Fatih Duruay Gölbaşı'ndaki projeleri anlattı!

Ankara Gölbaşı Belediyesi Seğmenler Mahallesi sakinlerine sokak iftar programı düzenledi. Programda konuşan Belediye Başkanı Fatih Duruay ilçeye yapılacak yatırımları hakkında bilgi verdi.

Gölbaşı Belediye Meclisi imar komisyon üyeleri belli oldu!

Gölbaşı Belediye Meclisi'nde mecliste faaliyet gösterecek olan ihtisas komisyonları ile meclis başkan vekilleri ve meclis katipleri seçildi. İşte imar komisyonu üyeleri Ferit Yılmaz, Rıza Kuyrukçu, Nusrettin Şanver, Nevzat Dulkadir, Ali İhsan Tunç.

Enerji Bakanlığı, Gölbaşı'na üs kurdu!

Bugün yapılacak genel seçimlerde elektrik kesintisi yaşanmaması için teyakkuza geçen Enerji Bakanlığı, Gölbaşı'na üs kurdu. 21 bölge buradan anlık izlenecek. Merkezi, Bakan Alaboyun yönetecek

Gölbaşı'nda istinat duvarı yıkıldı!

Ankara Gölbaşı’nda etkili olan sağanak yağmur, Seğmenler Mahallesi 953 Sokak’ta bir apartmanın istinat duvarının yıkılmasına neden oldu. Görgü tanıkları duvarın bir anda yıkıldığını ifade etti.

İncek Loft Gölbaşı Konutları satış fiyatı nedir?

İncek Loft Gölbaşı ev fiyatları metrekare büyüklüklerine göre değişim gösteriyor.Ödeme seçenekleri kapsamında yüzde 10 peşinatla daire sahibi olunabiliyor.Peki İncek Loft Gölbaşı Konutları satış fiyatı nedir?

İncek Loft Gölbaşı konut fiyatları!

İncek Loft Gölbaşı konut fiyatları metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. Ödeme seçenekleri kapsamında yüzde 10 peşinatla daire sahibi olunabilen projede teslimler 2016 yılı içerisinde gerçekleşecek.

gölbaşı Seğmenler bisiklet yolu Haberi

gölbaşı Seğmenler bisiklet yolu

Gölbaşı Belediyesi, Seğmenler Mahallesi Ahmet Özsoy Devlet Hastanesi arkasında yer alan boş arazide yeni yaşam alanı oluşturmak için harekete geçti.

Boş ve atıl halde olan alan için kollarını sıvayan Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, 100 bin metrekare alanda hayata geçirecekleri projenin ayrıntılarını anlattı.

Proje ile Gölbaşı’nın yeni bir rekreasyon alanına kavuşacağını dile getiren Başkan Ramazan Şimşek, “Ağaçlandırma alanı, bisiklet-koşu yolu, seyir terası ve kent mobilyaları ile Gölbaşılı vatandaşlarımızın hizmetine yeni bir alan sunacağız. Aynı zamanda bu bölgemize yapacağımız yeni yol ile mahallemizi bağlayacağız. Çok güzel yeşil bir alan oluşturuyoruz. Gölbaşımıza hayırlı olmasını temenni ediyoruz” diye konuştu. 

Seğmenler Mahallesi sakinlerine de seslenen Başkan Şimşek, “Bu mahallemizde oturan vatandaşlarımıza da bir çağrıda bulunmak istiyorum. Her biri vatandaşımız çam dikerse doğaya elimiz dokunmuş...