29 / 04 / 2024

Gölbaşı şehir parkı açıldı mı

Gölbaşı şehir parkı açıldı mı

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ‘Şehir Parkı’nın’ tanıtımını yerel ve ulusal basına düzenlenen kahvaltıda gerçekleştirdi..

Ankara Gölbaşı'nda 62.7 milyon TL'ye satılık 8 arsa!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara ili, Gölbaşı ilçesinde yer alan 8 arsayı 62 milyon 767 bin 690 TL'ye satıyor...

Gölbaşı Şehir Geçişi Projesi'nin tamamlanma süreci mecliste!

Gölbaşı Şehir Geçişi Projesi'nin tamamlanma süreci meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Oral, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gölbaşı Şehir Geçişi açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın canlı bağlantı yöntemiyle katıldığı Gölbaşı Şehir Geçişi hizmete açıldı.

Malatya'daki dev şehir parkı 2023'te açılacak!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Malatya’ya dev bir şehir parkı inşa ediliyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 300 dönümlük mega şehir parkının Cumhuriyetin 100’ncü yılı olan 2023’te hizmete sunulacağını belirtti...

Kayraklı Güneşli Park projesi geliyor! Yeni proje!

Kayaşehir Odak Gayrimenkul Kayraklı Güneşli Park projesi için düğmeye bastı. 185 milyon 695 bin 840 TL'ye mal olacak Kayraklı Güneşli Park projesinde 464 konut ve 43 adet iş yeri yer alacak.

Beyşehir Gölü Milli Parkı sınırları değişti!

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onaylamasının ardından Beyşehir Gölü Milli Parkı sınırlarının değiştirilmesi kararının Beyşehir yöresinde hayata geçmeyi bekledikleri bazı projelerin önünü açtığını dile getirdi.

Bursa-Gölbaşı-Yenişehir YHT 2021'de tamam!

Bursa'nın ulaşım yatırımları hız kesmeden devam ediyor. 56 kilometrelik Bursa-Gölbaşı-Yenişehir YHT projesinin 2021'de açılacağı açıklandı.

Gölbaşı'nda şehir parkı açıldı!

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ‘Şehir Parkı’nın’ tanıtımını yerel ve ulusal basına düzenlenen kahvaltıda gerçekleştirdi..

Gölbaşı'ndaki bir parktaki kanal çalışmaları TBMM'de!

Ankara'nın Gölbaşı ilçesindeki bir parktaki kanal çalışmalarına ve parkın kullanıma açılmaması sorunu meclis gündemine taşındı. CHP Ankara Milletvekili Levent Gök konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Gölbaşı'na kent meydanı ve eğitim kampüsü geliyor!

Gölbaşı Kent Meydanı ve Eğitim Kampüsü Protokol İmza Töreni gerçekleştirildi. Projeyle ilçeye büyük bir kent meydanı ve park inşa edilecek. 

Gölbaşı Kuğu Gölü Villaları fiyat!

Gölbaşı Kuğu Gölü Villaları fiyat listesi 1 milyon 390 bin TL'den başlıyor. Proje Ankara'da Mogan Parkı'na yürüme mesafesinde yer alıyor...

Ataşehir Park Yaşam 2017 güncel fiyat listesi!

Ataşehir Park Yaşam 2017 güncel fiyat listesi 298 bin TL'den başlıyor. 1+1'den 3+2'ye kadar konut seçenekleri sunulan projede konutların yanı sıra villalar da yer alıyor...

Esenler Şehir Parkı projesinin planları hazır!

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, İnsan Yüzlü Şehir ve Şehir Parkı projesi kapsamında hazırlanan planları yerinde inceledi. Planlar etap etap Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın onayına sunulacak.

Gölbaşı şehir parkı açıldı mı Haberi

Gölbaşı şehir parkı açıldı mı

Gölbaşı'nda şehir parkı açıldı. Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ‘Şehir Parkı’nın’ tanıtımını yerel ve ulusal basına düzenlenen kahvaltıda tanıttı.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, yemyeşil doğaya sahip Şehir Parkı, Eymir, Seğmenler ve Şafak Mahallelerinin kesişim noktasında 117 bin metrekarelik alana kuruldu.

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay Şehir Parkı hakkında şunları söyledi: “Şehir Parkı’nı Gölbaşılıların hizmetine açıyoruz. Daha sonra da resmi açılışını gerçekleştireceğiz. Bu park Gölbaşı’nın en büyük, Ankara’nın da sayılı parklarından bir tanesi olacak. İçerisinde spor tesisleri, yürüyüş yolları, bisiklet yolları, dönme dolabı, havuzları, piknik alanları, yaşlılar için yaptığımız ‘bahar evi’ ile beraber bugün itibari ile vatandaşların kullanımına açıyoruz. Resmi açılışına 30 Ağustos olarak düşünüyoruz. Ankara’nın en büyük dönme dolabı şuanda Gölbaşı’nda ve Ankara’nın da yeni simgelerinden olacak. Ankara’nın...