05 / 05 / 2024

gölbaşı uydu kent

gölbaşı uydu kent

Başkent Özlem Konut Yapı Kooperatifleri Birliği tarafından yürütülen Yaylaşehir Projesi kapsamında ilçede 3.6 milyonluk dev alan üzerine yeni bir şehir inşa edilecek. Yeni uydu kent 50 bin kişiye istihdam sağlayacak...

Ankara Gölbaşı'ndaki 3 gayrimenkul özelleştiriliyor!

Özelleştirme kapsam ve programında yer alan başkent Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde yer alan üç gayrimenkulün özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmeleri yapıldı!

Gölbaşı Belediyesi'nden Seğmenler Mahallesi'ne yeni bisiklet yolu!

Gölbaşı Belediyesi, Seğmenler Mahallesi Ahmet Özsoy Devlet Hastanesi arkasında yer alan boş arazide yeni yaşam alanı oluşturuyor. Proje kapsamında, ağaçlandırma alanı, bisiklet-koşu yolu, seyir terası ve kent mobilyaları yer alacak.

Ankara Gölbaşı'nda 16 milyon TL'ye satılık 2 adet gayrimenkul!

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Anıt Emlak Müdürlüğü Gölbaşı'nda yer alan 2 adet gayrimenkulü 16 milyon 25 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Gölbaşı Eğitim Kampüsü için imzalar atıldı!

Ankara Gölbaşı'nda hayata geçirilecek olan Gölbaşı Kent Meydanı ve Eğitim Kampüsü için imzalar atıldı.

Gölbaşı'na kent meydanı ve eğitim kampüsü geliyor!

Gölbaşı Kent Meydanı ve Eğitim Kampüsü Protokol İmza Töreni gerçekleştirildi. Projeyle ilçeye büyük bir kent meydanı ve park inşa edilecek. 

Gölbaşı Mevlana Kapı Kent Girişi kentsel dönüşüm imar planı askıda!

Ankara Gölbaşı İlçesi, Karaoğlan Mahallesi Konya Yolu Mevlana Kapı Kent Girişi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanına ilişkin imar planı değişikliği askıda...

Gölbaşı kent yatırım projeleri sürüyor!

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, belediye tarafından ilçenin farklı noktalarına yapılan yatırımları inceledi.

Gölbaşı TOKİ ve Çağdaş Kent arasına 450 metrelik yol!

Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, TOKİ ve Çağdaş Kent arasında 450 metre uzunluğunda 15 metre genişliğinde yol açarak iki toplu konut alanının yol ile birleştirileceğini söyledi.

1993 yılında 'Uydu Kent'ler büyük ilgi görmeye başlamış!

1993 yılında İstanbul'da hava kirliliği, düzensiz yerleşim ve gürültü nedeniyle şehirden kaçışlar hızlanmış. Büyükçekmece, Kemerburgaz, Çatalca gibi bölgelerde yapılan 'uydu kent'ler büyük ilgi görmeye ve prim yapmaya başlamış.

Gölbaşı'nda tapular verildi!

Başkent Ankara Gölbaşı'nda tapular verildi. Gölbaşı'nın Karaoğlan Mahallesi"nin imar çalışmaları tamamlandı. Tamamlanan imar çalışmaları sonucunda Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay tarafından mahalle sakinlerine tapuları verildi.

Gölbaşı'nda 74 parsel sorunu çözüme kavuştu!

Gölbaşında 74 parsel sorunu çözüme kavuştu.Vilayetler evinden başlayarak Haymana Yolu Askeri dinlenme tesislerine kadar uzanan bölgede yer alan 74 parsel çalışmalarında da sona gelindi.

Gölbaşı'nda 3.7 büyüklüğünde deprem!

AFAD Deprem Dairesi Baskanlığı Deprem Bilgilendirme Servisi depremin saat 01.24’te meydana geldiğini açıkladı. Yerin 4.38 kilometre derinliğindeki depremin merkez üssü Adıyaman’ın Gölbaşı İlçesi Çankara Köyü olarak belirlendi.

Yeni park Gölbaşı'na renk katacak!

Gölbaşı Belediyesi ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü'nün ortaklaşa yaptığı Eymir Mahallesi TOKİ konutları yolu üzerindeki 20 bin metre kare arsaya yapılan parkın inşaat çalışmaları tamamlanmak üzere.

gölbaşı uydu kent Haberi

gölbaşı uydu kent

Başkent Özlem Konut Yapı Kooperatifleri Birliği tarafından yürütülen Yaylaşehir Projesi kapsamında ilçede 3.6 milyonluk dev alan üzerine yeni bir şehir inşa edilecek. 3 bini villa, 7 bini çok katlı konutlardan oluşacak projede yaklaşık 50 bin kişinin yaşaması planlanıyor. Yaylaşehir Projesi'nde sosyal tesisler, ticari alanlar, rekreasyon alanları, üniversite ve özel hastaneler de yer alacak. Birlik mülkiyetindeki 3 bin adet villa parseli için kuralar çekildi. Birliğe bağlı 45 kooperatifin ada ve parsel bazındaki yerlerinin belirlendiği kura, noter huzurunda gerçekleştirildi. 45 kooperatif ve yöneticilerinin katıldığı kura çekim töreninde 500'e yakın üye yer aldı. Birlik Başkanı Osman Kurt, tüm sosyal kesimlere hitap edecek, çevreye duyarlı bir konut projesi ürettiklerini belirterek, "Projemiz tamamlandığında bölgemiz, yeni iş olanaklarına, eğlence ve aktivite alanları ile birçok sosyal...