18 / 05 / 2024

gölbaşına metro gelecek mi

gölbaşına metro gelecek mi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Ulus’taki pavyonlardan çok acayip şikayetler geliyor. Zaten orada kamulaştırma faaliyetleri devam ediyor. Özellikle bizim yeni bir projemiz var; Çankırı Caddesi’ni kamulaştıracağız. Bu konuda hükümetimiz bize kaynak sağlayacak" dedi.

Jewel Premium İncek için start verildi! Ankara Gölbaşı'na 1.116 yeni konut geliyor!

Ünsal Park Yapı tarafından Ankara İli, Gölbaşı İlçesi, İncek Mahallesi'ne 1.166 adet konut, 22 adet ticari alandan (dükkân) oluşan Toplu konut projesi'' için start verildi.

Kadıköy-Sabiha Gökçen ve Pendik-Sabiha Gökçen Metro Hatları için alınacak kredi tutarı düşürüldü!

İBB tarafından talep edilen Kadıköy-Sabiha Gökçen ve Pendik-Sabiha Gökçen metro hattına, metro aracı almak üzere kullanılacak olan 230 milyon Euro'luk borçlanma miktarı, 150 milyon Euro yapıldı. İşte ayrıntılar...

2024 Pasaport harcı zammı ne kadar? Pasaport fiyatlarına zam gelecek mi?  

Pasaport fiyatlarına zam gelip gelmeyeceği gündemde konuşulmaya devam ediyor. Peki, 2024 Pasaport harcı zammı ne kadar? Pasaport fiyatlarına zam gelecek mi? İşte detaylar...

Yılbaşına özel 999 TL'lik altın takı alana 350 TL değerinde altın inci bileklik hediye! İşte Sembolgold fiyat listesi

Yılbaşına sayılı günler kala Sembolgold büyük kampanyasını açıkladı. Sembolgold'tan yılbaşına özel 999 TL'lik altın takı alana 350 TL değerinde altın inci bileklik hediye! Peki Sembolgold'ta altın yüzük, kolye, bileklik fiyatları ne kadar? İşte 23 Aralık 2022 Sembolgold fiyat listesi.

Ankara Gölbaşı Boyalık Mahallesi’nde tapu sevinci!

Çalışmalarına hız kesmeden Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek imarı biten mahallelerin sakinleri ile bir araya gelen tapu dağıtımlarını gerçekleştirdi.

Gölbaşı'na yeni spor tesisi geliyor!

Gölbaşı Belediyesi yeni projelerinde hız kesmiyor. Bin 500 metrekare kapalı inşaat alanı bulunan spor tesisi alanında dağcılık ve buz pateni tesislerinin de bulunacağı merkezdeki çalışmalar devam ediyor.

TOKİ Ankara Gölbaşı'nda ek hizmet binası inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'na Ait Ankara İli Gölbaşı İlçesi Ek Hizmet Binası İnşaatı ile Altyapı Yapım İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Gölbaşı Belediyesi'nden kiracılarına müjde!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sürecinde büyük sıkıntı yaşayan Belediyeden taşınmaz kiralayan esnafa müjde verdi.

Kaynarca-Tuzla Metro Hattı ve Pendik-Sabiha Gökçen Metro Bağlantı Hattı imar planı askıda!

Tuzla ilçesi, Kaynarca ( Tavşantepe ) Tuzla Metro Hattı ve Pendik ( Marmaray ) Sabiha Gökçen Metro Bağlantı Hattı'na ilişkin itiraz 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 11.07.2019 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

Gölbaşı'na Nostaljik Tramvay müjdesi!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Gölbaşı için hayata geçirmeyi planladıkları Nostaljik Tramvay Projesi’ne değinerek, destek istedi.

Ankara Gölbaşı Velihimmetli Mahallesi sakinleri tapularına kavuştu!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Velihimmetli Mahallesi’nde imarı bitirilen alanların tapularını sahiplerine teslim etti.

Gölbaşılı gençlere müjde! Üniversiteliler Caddesi Projesi geliyor!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Gölbaşı sosyal yaşamını canlandıracak ve gençlerin yeni gözdesi haline gelecek Üniversiteliler Caddesi Projesi’ni açıkladı.

Gölbaşı İkizce'de halı saha inşaatına başlandı!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, İkizce Mahallesi’nde inşaatına başlanan halı saha alında incelemeler gerçekleştirdi.

gölbaşına metro gelecek mi Haberi

gölbaşına metro gelecek mi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek anayasa değişikliğinin oylandığı Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni ziyaretinin ardından sabaha karşı 05.00’te Priscope'tan canlı yayın yaptı. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Anayasa değişikliğinin 339 oyla kabul edildiği tarihi günü kaçırmak istemediğini vurgulayan Gökçek, Meclis’teki izlenimlerini aktardı. TBMM’de Başbakan Binali Yıldırım, Bakanlar ve milletvekillerinin bulunduğu ortamda sohbet ettiklerini ve sevinçlerini birlikte paylaştıklarını anlatan Gökçek, “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde 339 oyla Anayasa referandumu kabul edildi. İnşallah Allah nasip ederse şimdi referanduma gideceğiz. Referandumda da sizlerin oylarıyla inşallah, Türkiye, Başkanlık sistemine geçmiş olacak” ifadelerini kullandı.


SORULARI YANITLADI

Gökçek daha sonra kendisine gelen soruları yanıtladı.  Sorulardan bazıları ve Gökçek'in cevapları şu şekilde:


“Taşerona kadro verilecek mi?”

Taşerona kadro verilme meselesi Hükümet’te görüşülüyor. Herhalde verilecek, önümüzdeki günlerde onu da medyadan duyarsınız diye düşünüyorum.


"Gölbaşı'na...