26 / 07 / 2024

gölcük cadde genişletme çalışmaları

gölcük cadde genişletme çalışmaları

Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet Mahallesi Sevgi Yolu Caddesi güzerhında yol genişletme çalışmalarına sürdürüyor.

Gölcük'te imar affı suistimaliyle mücadele!

Gölcük Orman İşletme Müdürlüğü, imar affını fırsat bilerek ormanda kaçak yapı gerçekleştirmek isteyenlere karşı mücadele ediyor...

Gölcük Prestij Sokak projesinde çalışmalar hızlandı!

Sokak ve cadde yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gölcük Belediyesi prestij sokak uygulamasına 35. Sokak'tan başladı.

Gölcük Ali Uçar Caddesi yeni yüzüne kavuşuyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentteki caddelerde yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Gölcük ilçesinde çalışmaya yapan Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri cadde üst yapı çalışmalarına hızla devam ediyor.

Gölcük Sevgi Yolu caddesi genişletiliyor!

Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet Mahallesi Sevgi Yolu Caddesi güzerhında yol genişletme çalışmalarına sürdürüyor.

Gölcük Adliye Sarayı hizmete açıldı!

Kocaeli merkezinin gelişmesine ve genişlemesine büyük katkı sağlayacağı düşünülen ''Gölcük Adliye Sarayı'' hizmete açıldı.

Gölcük Örcün yolu genişletiliyor!

Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Değirmendere'den Örcün Köyü ile Sultan Baba Türbesi?ne gidilen yol olan Örcün yolunda genişletme çalışmalarına başladı.

Gölcük Yaylası Rekreasyon Alanı için çalışmalar başlıyor!

Ödemiş Belediyesi'nce başlatılan Gölcük Yaylası 1. Etap Rekreasyon Projesi'ne mevsimsel nedenlerle çalışmalara ara verilirken çalışmaların hava koşullarının elverişli hale gelişinin ardından hız kazanması bekleniyor.

Milas Güllük Limanı Genişletme Projesi durduruldu!

Muğla'nın Milas ilçesindeki Güllük Limanı Genişletme Projesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından durduruldu. Bakan Fatma Güldemet Sarı, projenin Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) raporuna göre iptal edildiğini açıkladı.

Gölcük Mahalle Konağı'nın inşaatında sona gelindi!

Gölcük Belediyesinin önem verdiği projelerinden olan ve yapımı tamamlandığında çok amaçlı kullanılacak olan Yazlık Mahalle Konağı projesi inşaatında sona yaklaşılıyor.

Gölcük Terminali ne zaman yenilenecek?

Modern ve marka kent yapılma çabası içinde bulunulan Gölcük'ün otobüs terminali birçok kesimin tepkisini çekiyor. Otobüs terminali yapımı konusunda Gölcüklüler, kentsel dönüşümün başlamasını bekliyor.

Gölcük'teki dönüşümde sosyal tesis yapılacak mı?

İlçemizde yaklaşık üç kilometrelik bir sahil şeridine sahip olan Kavaklı’da sosyal tesis olmaması, halkımızı Gölcük dışına itiyor. Kentsel dönüşüm projesi ile birlikte Kavaklı’da Gölcüklüler için birçok proje yapılabilir

Gölcük Hastanesi için 22 teklif var!

Yıllardır yapımı gündemde olan, ilçeye sözü verilen 250 yatak kapasiteli Gölcük Devlet Hastanesi binası için açılan ihale Sağlık Bakanlığında yapıldı. İhaleye 22 firma teklif verdi.

Gölcük kentsel dönüşümde sona gelindi!

AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı dün sabah My Liva Cafe’de 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve 16 Ocak Basın Onur Günü münasebetiyle gazetecilere kahvaltı programı düzenledi.

gölcük cadde genişletme çalışmaları Haberi

gölcük cadde genişletme çalışmaları


Şehirleşmenin artması ve buna istinaden yeni yolların yapılması ile mahalleler arasında ulaşım da böylelikle mümkün olmaya başladı. Bazı bölgelerde de mevcut yollar genişletilerek, ulaşım daha rahat ve kolay bir şekilde yürütülmesi sağlanıyor. Bu kapsamda Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri tarafından çift şeritli olarak yapılmak üzere Sevgi Yolu caddesinde yol genişletme çalışması yapılmaya başlandı. Ayrıca yol düzenleme çalışmaları da tamamlanıp hizmet vermeye devam edecek. Çalışmanın kısa bir süre içerisinde bitirilmesi hedeflenirken bu noktalarda ikamet eden kişiler de genişleyen yol ile birlikte ulaşımlarını daha rahat bir şekilde gerçekleştirebilecek.

Mahallelerde gerçekleştirilen yol genişletme ve düzenleme çalışmaları hakkında bilgi veren Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş; ’’Yol sorunlarına çözüm bulmak adına birçok alanda yol onarım, bakım ve genişletme çalışmalarımıza devam ediyoruz. Amacımız ilçemizin genelinde...