04 / 05 / 2024

Gölcük cazibe merkezi oldu

Gölcük cazibe merkezi oldu

Bolu’nun çam ağaçlarıyla süslü mekanı Gölcük Tabiat Parkı’nı Ocak ayından bu yana 345 bin kişi ziyaret ederken, son 2 yılda 5 milyon TL’lik yatırım yapıldı.

Gölcük'e yazlık kültür merkezi inşa ediliyor!

Gölcük Yazlık Kültür Merkezi Projesi inşaatını yerinde denetleyen Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer konuyla ilgili olarak, "Kültür merkezi hızlı bir şekilde tamamlanacak ve bölge için önemli bir eksikliği giderecek" dedi.

Gölcük Topçular'daki ASM ihtiyacı meclis gündeminde!

Kocaeli'nin Gölcük ilçesi Topçular Mahallesi'ndeki Aile Sağlığı Merkezi ihtiyacı TBMM gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Bolu Belediyesi'nden Gölcük açıklaması!

Bolu Belediye Başkanı Yılmaz Gölcük'e yapılacak olan bungalov evlerle ilgili bir açıklama yaptı. Yılmaz konuyla ilgili olarak, “Bolu’nun turizmde cazibe merkezi olması için önemli bir adım” dedi.

Gölcük Halıdere'de Fizik Tedavi Merkezi açıldı!

Gölcük Halıdere Mahallesi'nde hayata geçirilen Fizik Tedavi Merkezi açıldı. Açılışa katılan Mili Savunma Bakanı Fikri Işık, "Kocaeli hak ettiği sağlık hizmetini alıyor" diye konuştu.

Kocaeli Gölcük'te 2 sağlık merkezi açıldı!

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Gölcük Halıdere Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi ile Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'nin açılışını yaptı.

Gölcük Sivil Toplum Merkezi açıldı!

Gölcük Kent Konseyi Sivil Toplum Merkezi, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş´in katılımıyla, Adnan Menderes İş Merkezi´ndeki yerinde açıldı. Açılışa protokol tarafından yoğun katılım sağlandı.

Gölcük Halıdere Fizik Tedavi Merkezi 2017'de açılacak!

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Ek Binası içerisinde hizmet verecek olan ve yapımı devam eden Halıdere Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi ile Toplum Ruh Sağlığı Merkezi´nde incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgi aldı.

Gölcük Tabiat Parkı cazibe merkezi olma yolunda!

Türkiye’de her yıl yerli ve yabancı çok sayıda turisti ağırlayan Bolu Gölcük Tabiat Parkı'nın sürdürülebilir turizm kapsamında yapılacak düzenlemelerle "bir dünya markası" haline getirilmesi hedefleniyor.

Ödemiş Gölcük Rekreasyon Alanı'nın ilk etabı tamamlanıyor!

Bölge turizmi açısından önemli bir değer olan Gölcük’teki rekreasyon çalışmalarının birinci etabı önümüzdeki günlerde tamamlanacak. Gölcük yeni görünümüyle Ödemişlilerin cazibe merkezi olacak.

Kocaeli Gölcük kentsel dönüşümle değişecek!

Kocaeli Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, sosyal aktivite ve AVM eksikliği, ekonomik durağanlık ile kentsel dönüşüm konuları hakkında açıklamalarda bulunarak, ''Kentsel dönüşüm sonrasında Gölcük, cazibe merkezi haline gelecek'' dedi.

İzmir Asarlık Gölcük Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlamalı!

Menemen'in Sesi Gazetesi muhtarlarla başladığı “Mahallenizin Sesi” projesi kapsamında Asarlık Gölcük Mahalle Muhtarı Yakup Görceğiz'i Menemen Medya Merkezi'nde ağırladı. Görceğiz, Asarlık Gölcük Mahallesi'nde dönüşümün başlaması gerektiğini belitti.

Gölcük Yaylası Rekreasyon Alanı için çalışmalar başlıyor!

Ödemiş Belediyesi'nce başlatılan Gölcük Yaylası 1. Etap Rekreasyon Projesi'ne mevsimsel nedenlerle çalışmalara ara verilirken çalışmaların hava koşullarının elverişli hale gelişinin ardından hız kazanması bekleniyor.

Gölcük Mahalle Konağı'nın inşaatında sona gelindi!

Gölcük Belediyesinin önem verdiği projelerinden olan ve yapımı tamamlandığında çok amaçlı kullanılacak olan Yazlık Mahalle Konağı projesi inşaatında sona yaklaşılıyor.

Gölcük cazibe merkezi oldu Haberi

Gölcük cazibe merkezi oldu

Bolu’nun çam ağaçlarıyla süslü mekanı Gölcük Tabiat Parkı’na Ocak ayından bu yana 345 bin 351 kişinin ziyaret ettiği belirtilirken, son 2 yılda 5 milyon TL’lik yatırım yapıldığı açıklandı.


Bolu’nun incisi Gölcük Tabiat Parkı yerli ve yabancı ziyaretçilerin akınına uğruyor. Sadece doğal güzelliği ve göl manzarası ile değil, göl etrafına dikilen 54 çeşit nilüferiyle de adından bahsettiren Gölcük, cazibe merkezi oldu. Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Gölcük Tabiat Parkı’nın işletmesinin belediyeye geçmesinden sonra ziyaretçi sayısının artışına dikkat çekerek, “Gölcük’ü sadece Türkiye içinde değil dünyada bir turizm markası yapmak istiyoruz. Ziyaretçi sayımız hızla artıyor. Üstelik ziyaretçilerimiz artık sadece piknik yapanlardan değil, Tabiat Parkı’nın güzelliğini görmeye gelen yerli ve yabancı turistlerden oluşuyor. Göl çevresinde koruma kullanma dengesini kullanarak yeni düzenleme yapıyoruz” dedi.


Son iki...