13 / 05 / 2024

Gölcük Denizevler konutları

Gölcük Denizevler konutları

Gölcük Belediyesi'nin en önemli projelerinin başında yerini alan Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Denizevler bölgesinde bulunan evlerin yıkımına başlandı.

Gölcük Denizevler'de yıkım tamam!

Gölcük Belediyesi ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca Sivritepe'de yapımı tamamlanan kentsel dönüşüm projesinden sonra Denizevler Mahallesinde tahliye edilen 48 binanın yıkımı tamamlandı. 

Gölcük alt gelir TOKİ 2019 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Gölcük Sivritepe alt gelir grubu projesi kapsamındaki konutlar için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Gölcük Sivritepe orta gelir başvuruları 19 Ağustos'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Gölcük Sivritepe 2019 projesindeki konutlar 19 Ağustos 2019 tarihi itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Kocaeli Gölcük kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gölcük Sivritepe projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün yapılacak. Projede 2+1 konut tipleri bulunuyor.

TOKİ Kocaeli Gölcük kura çekilişi tarihi 2019!

TOKİ Kocaeli Gölcük kura çekilişi tarihi 2019 haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

TOKİ Gölcük Sivritepe başvuruları bugün sona eriyor!

Gölcük Belediyesi tarafından Denizevler Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında Şirinköy Sivritepe’de hayata geçirilen TOKİ evleri için başvurular bugün sona eriyor.

TOKİ Gölcük orta gelir kura çekilişi 17 Nisan'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Gölcük Sivritepe orta gelir grubu projesindeki konutların kura çekilişi 17 Nisan 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Gölcük Denizevler Dönüşüm Projesi yükseliyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Gölcük Belediyesi, Denizevler Dönüşüm Projesi'ni tamamlıyor.

Gölcük Denizevler Dönüşüm Projesi'nde binalar yükseliyor!

Kentsel Dönüşüm Projesi konusunda en hızlı ilerlemeyi sağlayan belediyeler arasında yer alan Gölcük Belediyesi, yılların sorunu olan Denizevler kentsel dönüşüm projesini hayata geçiriyor.  

Gölcük Denizevler Projesi’nde sona gelindi!

1999 depreminde hasar gören, daha sonra yıkılarak yeni yerde yapımına başlanan Gölcük Denizevler Projesi’nde inşaat çalışmaları hızlandı. Projenin 2019 yılında tamamlanması planlanıyor.

Gölcük'teki dere yatağına yüzlerce konut inşa edildi!

Çevre Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Sait Ağdacı, Gölcük'te incelemelerde bulundu. Ağdacı, dere yatağı bölgesinde inşa edilen konutların risk taşıdığını vurguladı.

Gölcük Denizevler Kentsel Dönüşüm projesinde kuralar çekildi!

Gölcük Belediyesi tarafından hayata geçirilen Denizevler Kentsel Dönüşüm projesinde kuralar çekildi.

Gölcük'te kentsel dönüşüm tam gaz!

Kentsel Dönüşüm Projesi konusunda en hızlı ilerlemeyi sağlayan belediyelerin arasında yer alan Gölcük Belediyesi, yılların sorunu olan Gölcük Denizevler kentsel dönüşüm projesini hayata geçirdi.

Gölcük Denizevler konutları Haberi

Gölcük Denizevler konutları


Gölcük Belediyesi'nin en önemli projelerinin başında yerini alan Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Denizevler bölgesinde bulunan evlerin yıkımına başlandı. 


Denizevler Bölgesinde 17 Ağustos Depreminden bugüne kadar birinci derece riskli alan üzerinde bulunan evlerin yıkımına geçtiğimiz gün itibariyle başlandı. Gölcük Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Denizevler Bölgesi'nde yer alan evlerin yıkımına başlandı. Denizevler bölgesinde bulunan evlerin birinci derece riskli alanda kaldığını her fırsatta belirten Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, evlerin en kısa sürede yıkılacağını gerek belediye meclis toplantılarında gerekse kentsel dönüşüm projesi toplantılarında açıklıyordu. 


Denizevler Bölgesinde başlatılan yıkım çalışmaları ise aralıksız devam ediyor. Riskli alan üzerinde bulunan evler ekiplerin yıkım işlemi titiz ve dikkatli çalışmaları ile devam ediyor. 


Gölcük Haber Gazetesi