02 / 05 / 2024

Gold Kulüp Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi

Gold Kulüp Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi

Gold Kulüp Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Nedim Karaduman, Veysi Çelik tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Mayıs'ta Beyoğlu, Kuloğlu Mahallesi, İstiklal Caddesi'nde kuruldu.

Melih Tavukçuoğlu, Büyük Kulüp'ün İkinci Başkanı oldu!

140 senedir sanatçı, iş insanı, bürokrat ve devlet insanlarını bünyesinde bir araya getiren Büyük Kulüp'te seçim sonucu belli oldu, Gündüz Kaptanoğlu Başkan, Melih Tavukçuoğlu da İkinci Başkan olarak seçildi.

Emlak Konut GYO Spor Kulübü kuruldu!

Emlak Konut Spor Kulübü kuruldu. Kulüp, genç sporculara hem yön vermek hem de Türk sporuna katkıda bulunmayı amaçlıyor..

Önder Halisdemir Finans Kulüp’ün başkanı oldu!

Ağaoğlu'nun eski CEO'su Önder Halisdemir, Türkiye Finans Yöneticileri Vakfı (Finans Kulüp) Genel Kurulu’nda başkanlığa seçildi...

Galatasaray, Riekerink’in 500 bin Euro'sunu arsa satınca verecek!

Galatasaray Yönetimi, sezonun ikinci yarısında yollarını ayırdığı Riekerink’in 500 bin Euro’sunu hâlâ ödemedi. Kulüp, Riekerink’in 500 bin Euro'sunu arsa satınca verecek.

İnşaat sektörü temsilcileri AYİDER'in davetinde buluştu!

Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği (AYİDER) tarafından Büyük Kulüp’te, yerel yönetimlerin, inşaat sektöründeki diğer kurum ve kuruluşların bir araya geldiği iftar daveti verildi.

Riva ve Florya Galatasaray'ın problemini çözemiyor!

Galatasaray eski Başkanı Faruk Süren, kulüp ile ilgili açıklamalarda bulundu. Süren, ''Rivalar, Floryalar bizim problemlerimize çözüm sağlamıyor'' şeklinde konuştu.

Fenerbahçe'nin tesisleri yeni sezona hazırlanıyor!

Fenerbahçe Kulübü, Ülker Stadı'nda ve Can Bartu Tesisleri'ndeki çalışmalarda sona yaklaştı. Kulüp, tesislerini yeni sezona yetiştirecek.

Kuruçeşme'deki Huqqa'nın yanına gece kulübü geliyor!

Sabah Gazetesi köşe yazarı olan Mert Vidinli bugünkü yazısında Kuruçeşme'deki Huqqa'nın yanı başında yeni bir yazlık kulüp açılacağının bilgisini verdi. İşte o yazı

Galatasaray Emlak Konut anlaşmasından 300 milyon lira bekliyor!

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş, sermaye artırımı için Sermaye Piyasası Kuruluna (SPK) başvurdu. Kulüp Galatasaray Emlak Konut anlaşmasından 300 milyon lira bekliyor.

Fenerbahçe, Düzce Topuk Yaylası Tesisleri'nin tapusunu alacak!

Fenerbahçe 49 yıllığına kiracısı olduğu Düzce Topuk Yaylası Tesisleri'nin arsası için ihaleye çıkıyor. Kulüp, yoğun ilgi gören arazinin tapusunu alacak.

Zonguldakspor modern stadına kavuşacak!

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, stadyum konusunda açıklamalarda bulundu. Caner, butik stat çalışmalarının devam etiğini belirtti.

Trabzonspor'a 300 milyon liralık gelir kapısı!

Bordo-mavili kulüp, şu anda mevcut tesislerinin yer aldığı alanı 300 milyon lira karşılığında Devlet Hava Meydanları İşletmesi’ne devrederek önemli bir gelir sağlamayı hedefliyor.

Fenerbahçe, Kayseri Erciyes'e yatırım yapmak istiyor!

Fenerbahçe'nin Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret etti. Erciyes Kış Turizm Merkezi ile de yakından ilgilenen Aziz Yıldırım, bir konaklama tesisi yapabileceklerini belirtti.

Gold Kulüp Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Haberi

Gold Kulüp Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi
Gold Kulüp Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Nedim Karaduman, Veysi Çelik tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Mayıs'ta kuruldu.


Gold Kulüp Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-) Her türlü restoran, kafe , lokanta,bar , gece kulübü gibi gıda satışının da yapılabileceği tesisleri kurmak,işletmek,kiralamak,kiraya vermek ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapmak. 2-) Sesli ve ışıklı görüntülü gösteriler yapmak. Mevcut organizasyonlara katılmak her türlü müzik yapımı üretmek. 3-) Şirket, amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir , kiraya verebilir , kiralar ve bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir. ipotek alabilir , ipotek edebilir ve ipotekleri fek edebilir. 4-) Kurulmuş ve kurulacak olan şirketlere ortak olabilir. 


Gold Kulüp Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi...