29 / 04 / 2024

gold neomarin avm

gold neomarin avm

GOLD'UN Pendik ve Neomarin AVM ve Gebze mağazaları büyük indirim kampanyasıyla açılıyor. 26 Nisan Cumartesi günü sabah saat 8'de gerçekleşecek açılışlara teknoloji meraklılarının büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

Neomarin Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Neomarin AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Neomarin Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Neomarin bayramda kaça kadar açık? Neomarin bayramda kaçta açılacak?

Tuzla Anadolum İdol ödeme planı!

NeoMarin AVM’ye 5 kilometre, Viaport AVM’ye ise 7 kilometre uzaklıkta yer alan Anadolum İdol Rezidans 'ta 340 tane daireye yer veriliyor. İşte Tuzla Anadolum İdol ödeme planı...

Fadıl Akgündüz yüksek kârlı AVM için para toplayacak!

Yerli otomobili kâğıt üzerinde kalan, Caprice Gold Oteli projesi yarım kalan, Maldivler’de otel projesi hayal olan Fadıl Akgündüz; şimdi de “yüksek kârlı AVM” vaadiyle halktan para toplama peşinde.

Neomarin Çocuk Kültür Merkezi sanat etkinliklerine sahne oluyor!

ECE Türkiye Proje Yönetimi A.Ş. tarafından yönetilen Neomarin Pendik AVM içindeki kapalı salonunda hizmet veren Neomarin Çocuk Kültür Merkezi, yaz aylarında eğlenceli ve eğitici bir sanat etkinliğine daha sahne oluyor.

Neomarin Pendik AVM'de Çiçek ve Doğa etkinlikleri başlıyor!

Neomarin Çocuk Kültür Merkezi, 6-27 Haziran tarihleri arasında “Çiçek ve Doğa” temasıyla çocuklarla buluşacak. Etkinlik, 3-14 yaş arasındaki tüm çocuklar için Cuma ve Cumartesi günleri 14.00-18.00 saatleri arasında gerçekleşecek...

Neomarin Kültür Merkezi Mayıs ayı etkinliklerine devam ediyor!

Neomarin Kültür Merkezi Mayıs ayı etkinliklerine devam ediyo. 2012 yılında kurulan ve Türkiye’de bir AVM içinde hizmet veren ilk Çocuk Kültür Merkezi olan Neomarin Çocuk Kültür Merkezi Mayıs programı açıklandı.

Gold, Pendik ve Gebze'de 2 dükkan açtı!

1991 yılından bu yana ‘Hesaplı Teknoloji’nin adresi olarak teknoloji ürünlerini en uygun fiyat ve en avantajlı ödeme koşullarıyla sunan Gold Teknoloji Marketleri’nin Pendik Neomarin AVM ve Gebze mağazaları açıldı.

Gold mağazalarını indirim kampanyasıyla açılıyor!

GOLD'UN Pendik ve Neomarin AVM ve Gebze mağazaları büyük indirim kampanyasıyla açılıyor. 26 Nisan Cumartesi günü sabah saat 8'de gerçekleşecek açılışlara teknoloji meraklılarının büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

Neomarin AVM'de Denizaltı Gezisi ve Deniz Aşırı Hayat buluşuyor!

Çocuklar denizaltıyla mavi sulara dalıp, dev deniz canlılarının maketleriyle fotoğraf çektirmek için Neomarin' de buluşuyor. Neomarin AVM' de Denizaltı Gezisi ve Deniz Aşırı Hayat buluşuyor.

Neomarin Pendik AVM'de Pastacılık Okulu başlıyor!

Neomarin Çocuk Kültür Merkezi, Neomarin Pendik AVM içindeki kapalı salonunda gerçekleştirdiği konsept etkinliklerle iki yıldır çocuklara ücretsiz hizmet veriyor. Neomarin'in şimdiki etkinliği ise "Pastacılık Okulu"...

Neomarin AVM'de çocuklar için etkinlikler Eylül ayında da devam ediyor!

Can Çocuk, Gelişim Atölyesi ve Neomarin Alışveriş Merkezi'nin ortak olarak düzenlediği etkinlikler Eylül ayında da devam ediyor. 6-28 Eylül tarihleri arasında, Neomarin Çocuk Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek etkinliklere katılım tamamen ücretsiz...

Bayrampaşa Caprice Gold!

Bayrampaşa Caprice Gold ORA AVM ve Forum İstanbul AVM'nin yanında inşa ediliyor. Jetpa Holding Bayrampaşa Caprice Gold devremülk projesini bu yıl sonunda teslim etmeyi hedefliyor...

Caprice Gold İstanbul fiyat listesi!

Caprice Gold İstanbul fiyat listesi bilgileri için haberimizden yararlanabilirsiniz. ORA AVM yanında yükselen Bayrampaşa Caprice Gold İstanbul projesinin inşaat çalışmalarının 2013 yılı sonunda bitirilmesi hedefleniyor...

gold neomarin avm Haberi

gold neomarin avm

Gold Teknoloji Marketleri'nin Pendik Neomarin AVM ve Gebze mağazaları yüzde 88'e varan indirimlerle hizmete giriyor. 26 Nisan Cumartesi günü sabah saat 8'de gerçekleşecek açılışlara teknoloji meraklılarının büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

Yeni...