06 / 05 / 2024

Golden Suite ne zaman teslim

Golden Suite ne zaman teslim

Çiğli Golden Suite daire fiyatları kat ve cephelerine göre değişiyor. Katal İnşaat ile Murat Gökçekaya İş Ortaklığı tarafından inşa edilen proje tek bloktan meydana geliyor.

Altunhan Suite fiyat listesi!

Altunhan İnşaat tarafından Beylikdüzü'nde inşa edilen Altunhan Suite projesinde satış süreci başladı. Peki projede fiyatlar ne kadar? İşte Altunhan Suite fiyat listesi...

LaBonita Suite fiyatları!

Erişen İnşaat tarafından Çiğli'de inşa edilen LaBonita Suite projesinde lansman öncesi fırsatlar başladı. Peki projede satılık daire fiyatları ne kadar? İşte LaBonita Suite fiyatları...

Ege Nova Suite ne zaman teslim edilecek?

3 bin 118 metrekare arsa alanında yükselen Ege Nova Suite projesi İzmir Çiğli-Balatçık bölgesinde inşa ediliyor. Peki Ege Nova Suite ne zaman teslim edilecek?

Golden Suite İzmir güncel fiyat!

Golden Suite İzmir güncel fiyat listesi 220 bin TL'den başlayarak değişiyor. Golden Suite projesinde tüm daireler 1+1 olarak planlandı...

Bağcılar Belediyesi’ne Golden City Awards'tan 3 ödül!

Golden City Awards’ın düzenlediği yarışmada Bağcılar Belediyesi En İyi Engelliler İçin Yaşam Alanı Gelişim Projesi, En İyi İletişim Projesi ve En İyi Akıllı Teknolojisi Projesi kategorilerinde ödüle layık görüldü.

Çiğli Golden Suite daire fiyatları!

Çiğli Golden Suite daire fiyatları kat ve cephelerine göre değişiyor. Katal İnşaat ile Murat Gökçekaya İş Ortaklığı tarafından inşa edilen proje tek bloktan meydana geliyor.

Golden Suite görücüye çıktı!

Katal Şirketler Grubu Satış ve Pazarlama Müdürü Tahsin Şahin, “Evlerimizin yüzde 82’si satıldı. Yarısı peşin yarısı teslimde ödeme planımız müşterilerimize büyük kolaylık sağlıyor” dedi

İzmir Golden Suite kampanya!

3 Ekim'de satışa sunulan İzmir Golden Suite projesinde fırsat devam ediyor. İşte, İzmir Golden Suite kampanya detayları...

Golden Suite Çiğli satış ofisi!

Katal İnşaat - Murat Gökçekaya Kuyumculuk işbirliğiyle yükselen proje İzmir'in Çiğli ilçesinde hayata geçiriliyor. Golden Suite Çiğli satış ofisi telefon numarası 444 61 91 olarak belirlendi.

İzmir Golden Suite fiyat!

Daire tiplerinin 1+1 şeklinde dizayn edildiği proje Katal İnşaat - Murat Gökçekaya Kuyumculuk işbirliğinde inşa ediliyor. İzmir Golden Suite fiyat listesi kapsamında daireler 222 bin TL'den başlıyor.

Golden Suite İzmir satılık daire!

Tamamı 1 oda 1 salon konutlardan meydana gelen proje İzmir'in Çiğli ilçesinde yükseliyor. Projede daire alanları 70 metrekare olarak tasarlandı. İzmir'in Çiğli ilçesinde fiyatları 222 bin TL'den başlıyor.

Golden Suite satış ofisi!

Golden Suite satış ofisi ile 444 61 91 numaralı telefondan irtibata geçebilmek mümkün. Dairelerin 175 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu projede tek blok halinde yükseliyor.

Golden Suite İzmir görselleri!

Katal İnşaat - Murat Gökçekaya Kuyumculuk imzasıyla İzmir Çiğli'de yükselen Golden Suite projesinde dairelerin fiyatları 175 bin TL'den başlıyor. İşte, Golden Suite İzmir görselleri!

Golden Suite ne zaman teslim Haberi

Golden Suite ne zaman teslim

Tamamı 1 oda 1 salon olarak tasarlanan dairelerden oluşan Golden Suite Evleri Katal İnşaat ile Murat Gökçekaya İş Ortaklığı imzası taşıyor. 


Çiğli Golden Suite daire fiyatları planlarına bağlı olarak farklılık gösteriyor. Tek blok halinde yükselen projede konutların brüt metrekaresi 70 metrekare şeklinde tasarlandı. 


İzmir Golden Suite'de kapalı-açık otopark, OGS ile araç giriş çıkışı, güneşlenme ve dinlenme alanları, açık yüzme havuzu, 24 saat güvenlik, renkli ve görüntülü intercom sistemi gibi sosyal imkanlar mevcut. 


İzmir Çiğli bölgesinde hayata geçirilen Golden Suite Residence'de 55 adet konut bulunuyor. Projede teslimlerin 12 ay sonra yapılması planlanıyor. 


Çiğli Golden Suite daire fiyatları 220 bin TL'den başlıyor. Projede yüzde 50 peşinatta, kalan bedel için banka kredisi kullanılabiliyor.


Golden Suite satış ofisi adres: Yeni Girne Cad. No: 212 Karşıyaka Medical Park Karşısı...