05 / 05 / 2024

golfçü Tiger Woods evi

golfçü Tiger Woods evi

ABD'li golfçü Tiger Woods yeni ev satın aldı. Florida Eyaleti'nin Palm Beach kentinde okyanus kıyısındaki evin bedeli 60 milyon dolar olarak açıklandı.

Elin Nordegren, Palm Beach'teki evini 49.5 milyon dolara satıyor!

Tiger Woods'un eski eşi Elin Nordegren, Palm Beach'teki dillere destan malikanesini 49.5 milyon dolara satıyor...

ABD'li golfçü Tiger Woods 60 milyon dolara ev aldı!

ABD'li golfçü Tiger Woods yeni ev satın aldı. Florida Eyaleti'nin Palm Beach kentinde okyanus kıyısındaki evin bedeli 60 milyon dolar olarak açıklandı.

Carya Golf Resort G-20 zirvesi için kurşun gerçirmez villa kullanacak!

Antalya dünya liderlerinin katılacağı G-20 zirvesine hazırlanıyor. Kasım ayında gerçekleşecek zirvenin merkezi Regnum Carya Golf & Spa Resort olacak.

Araplar Ordu'da golf tesisleri ve tatil köyü kuracak!

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu: 'Son bir yıl içinde Arap yatırımcılar Ordu'dan gayrimenkul ve 200'e yakın daire satın aldılar. Şimdi de yaylada 100 milyon dolarlık golf tesisleri ve tatil köyü kurmak için başvurdular' dedi.

Gloria Golf Resort en iyi 250 otel arasına girdi!

ANTALYA Belek’te bulunan Gloria Golf Resort Gloria Serenty Resort ve Gloria Verde Resort, Touristik Union International (TUI) tarafından müşteri değerlendirmesine göre dünadaki en iyi 250 otel arasına girdi.

Regnum Carya Golf & SPA Resort üst yönetimi görevden alındı!

Antalya Belek’te 15-16 Kasım’da G20 zirvesinin yapılacağı Regnum Carya Golf & SPA Resort’ta genel müdür dahil 8’i üst düzeydeki yönetici, 20 kişinin işine son verildi.

Golf sahasına güneş paneli!

Fukuşima’da yaşanan felaketin ardından nükleer enerji konusunda endişelerin arttığı Japonya, alternatif enerji kaynaklarına yöneliyor. Ülkede terk edilen golf sahalarına dev güneş panelleri kuruluyor. İşte ayrıntılar...

Ramada Resort Kuşadası & Golf Oteli'ne 180 milyon TL yatırım!

Özyer Group, Kuşadası’nın girişinde, 30 bin metrekare alan üzerine kurulan, yerli ve yabancı turistleri ağırlayacak olan Ramada Resort Kuşadası & Golf Oteli’nin tanıtımı nedeniyle bir basın toplantısı düzenledi.

Özyer Group Ramada Resort Kuşadası Golf'ü açtı!

TURİZM, inşaat, kuyum, medya ve enerji sektörlerinde faaliyet gösteren Özyer Group, 8'inci oteli Ramada Resort Kuşadası&Golf'ü 180 milyon TL'lik yatırımla açtı.

Kuşadası’nda golfün yeni adresi Ramada!

Özyer Group tarafından Kuşadası’nda 30 bin metrekare alan üzerine kurulan Ramada Resort Kuşadası & Golf oteli, turizm sezonuyla birlikte misafirlerini ağırlamaya başladı. İşte otelin özellikleri...

'Çanakkale’den Mersin’e kadar golf sahası yapardım'

Opet Yönetim Kurulu Başkanı ve Regnum Carya Golf Spa Otel’in sahibi Fikret Öztürk, “Yetkim olsa Çanakkale’den tutar Mersin’e kadar golf sahalarıyla doldururum” dedi. İşte açıklaması...

Samsun golf sahası projesi 2017'de tamamlanacak!

Samsun Büyükşehir Belediyesi genel sekreter yardımcısı Mustafa Yurt, golf sahasının Samsun'a kazandırılmasının şehri ekonomik ve ticari, kültürel ve sosyal olarak kalkındırılacağını ve geliştireceğini söyledi.

1994 yılında Türkiye, uluslararası ölçülerde ilk ve tek golf sahasına kavuşacakmış!

1994 yılında Silivri'de bin 500 dönümlük meşe ağaçlarıyla kaplı bir arazi üzerinde kurulan ve 750 milyar liraya mal olan Klassis Golf and Country Club ile Türkiye, uluslararası ölçülerde golf sahasına kavuşacakmış.

golfçü Tiger Woods evi Haberi

golfçü Tiger Woods evi

ABD'li  ünlü sporcu Tiger Woods 60 milyon dolara yeni ev satın aldı.  Florida Eyaleti'nin Palm Beach kentinde bulunan ev herkesin dilinde.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Dünyanın en çok kazanan sporcusu unvanına sahip olan ABD'li golfçü Tiger Woods yeni ev satın aldı.

6 turnuva kazanan Woods, gelirinin büyük kısmını sponsorlarından sağlıyor.