05 / 05 / 2024

gölmahal fiyatlar

gölmahal fiyatlar

Yalçınlar Group tarafından Büyükçekmece göl kenarında hayata geçirilen Gölmahal Villaları’nda yazın sıcaklığı hissedilmiyor

Göl Mahal yüzde 50 tasarruf sağlıyor! 1 milyon 295 bin dolara!

Yalçınlar Group tarafından Büyükçekmece göl kenarında yapılan lüks yaşamın yeni adresi Gölmahal Villaları, enerji tasarrufunda da iddialı

Liva Turkuaz Sinpaş güncel fiyatları!

Sabiha Gökçen Havalanı'na 10 kilometre kadar uzaklıkta bulunan projede toplam 824 adet daire bulunuyor. Liva Turkuaz Sinpaş güncel fiyatları 2+1'lerde 450 bin TL'den başlıyor.

Oryapark İstanbul güncel fiyatları!

Toplam 526 adet daireden meydana gelen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Oryapark İstanbul güncel fiyatları 471 bin TL'den başlangıç göstererek satışa sunuluyor.

İdilia Sultanbeyli güncel fiyatlar!

Teslimlerin 2016 yılı Ağustos ayında yapılacağı İdilia Konutları Sur Yapı imzası ile yükseliyor. Projede yüzde 15 indirimli konut desteği kampanyası devam ediyor. İşte İdilia Sultanbeyli güncel fiyatlar...

Axis İstanbul güncel fiyatlar!

Sur Yapı tarafından hayata geçirilen Axis İstanbul ofis projesinde yer alan ofislerin alanları 7 bin 500 metrekareye kadar birleştirilebiliyor. Proje Atatürk Havalimanı'na 8 dakika uzaklıkta bulunuyor. İşte Axis İstanbul güncel fiyatlar...

Ataköy Sea Pearl güncel fiyatlar!

Atatürk Havaalanı’na 2 kilometre uzaklıkta olan Sea Pearl Rezidans 127 bin 600 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Proje Kuzu Grup imzası taşıyor. İşte Ataköy Sea Pearl güncel fiyatlar...

Essenora Gaziosmanpaşa güncel fiyatları!

Essenora Gaziosmanpaşa güncel fiyatları olarak 286 bin TL'den başlıyor. Toplam 758 konuttan meydana gelen projede daireler 72 ile 256 metrekare arasında değişiyor.Proje İstanbul İl'i Gaziosmanpaşa İlçe'sinde bulunuyor.

Halkalı İstasyon 24 güncel fiyatları!

Halkalı İstasyon 24 güncel fiyatları 245 bin 200 TL’den başlıyor. Toplam 98 adet daireden oluşan proje tek blok şeklinde yükseliyor. Projede 6 adet dükkanda bulunuyor.

Vaditepe Bahçeşehir Gölevleri fiyatları!

Vaditepe Bahçeşehir Gölevleri fiyatları 199 bin TL'den başlıyor. Toplam 52 adet tivari ünitenin yer aldığı projede dairelerin alanların 69 metrekare ile 234 metrekare arasında değişiyor.

Başakşehir Vaditepe Gölevleri fiyatları!

Başakşehir Vaditepe Gölevleri fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Toplam 357 adet konut ve 52 adet ticari ünitenin bulunduğu projede 24 ay vade farksız taksit imkanı sağlanıyor.

Esenyurt Terrace Mix güncel fiyatları!

Esenyurt Terrace Mix güncel fiyatlarına göre daireler 139 bin TL'den başlıyor. İnanlar İnşaat tarafından hayata geçirilen projede daireler stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Vitrin Evleri güncel fiyatları!

Vitrin Evleri güncel fiyatlarına göre 1+1 daireler 340 bin TL'den başlıyor. 45 bin metrekare alan üzerinde yükselen projede dairelerin alanları 52 metrekare ile 286 metrekare arasında değişiyor.

Referans Güneşli güncel fiyatları!

Kiler GYO imzası ile inşa edilen Referans Güneşli 9 bin 234 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Referans Güneşli güncel fiyatları 251 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Villa Viya Şile güncel fiyatları!

Kopuz Şirketler Grubu imzası ile hayata geçirilen Villa Viya projesi 52 adet villadan oluşuyor. Villa Viya Şile güncel fiyatları 600 bin TL ile 700 bin TL arasında değişiklik gösteriyor.

gölmahal fiyatlar Haberi

gölmahal fiyatlar

İstanbul’un villa imarlı bölgelerinden Büyükçekmece gölü etrafında yapımı devam eden Gölmahal Villaları yaz aylarının bunaltıcı sıcaklığını unutturuyor. Zeminden serinletme sisteminin bulunduğu Gölmahal Villaları’nda, hava kaynaklı ısı pompası bulunuyor. Hava ve nem şartlarına takviye istenildiği durumlarda da Fancoil sistemler otomatik devreye giriyor. Merkezi iklimlendirme sisteminde, her odanın ısısı isteğe göre farklı ayarlanabiliyor. Zeminden ısı pompaları ile serinleten ve ısıtan sistem, çevreye karbon salımı yapmıyor ve çevre kirliliği yaratmıyor. 


Akıllı ev otomasyon sistemine sahip olan villalar, sahiplerine yaşamı kolaylaştırıcı birçok detay ve konfor sunarken, rüzgarın, suyun, güneşin, havanın enerjisini kullanarak doğadan aldığını doğaya veriyor. Merkezi klima ve fan coil sistemi de yer alan Gölmahal Villaları’nda 3 bin metrekarelik alanda içinde süs havuzu bulunan bir rekreasyon alanı, site ortasında gölet, jeneratör, su deposu,...