18 / 05 / 2024

Gölmarmara su deposu yenileme

Gölmarmara su deposu yenileme

MASKİ İçme Suyu Daire Başkanlığı ekipleri, Gölmarmara ilçesinde yenileme çalışmaları gerçekleştirdi. Gölmarmara ilçe merkezinde bulunan İsmet Paşa Mahallesi ve Kumçayı Mevki olarak adlandırılan noktadaki su depoları ile terfi merkezleri yenilendi.

Gölmarmara Belediyesi 31 bin metrekarelik arazi satacak!

Manisa İli Gölmarmara Belediye Başkanlığı, Manisa Gölmarmara'da yer alan araziyi satışa çıkardı. Söz konusu arazi 31 bin 79 metrekare alana sahip.

Uzman isimden deprem uyarısı geldi: İznik, Gölbaşı, Sapanca göllerinin su seviyelerindeki ani artışlara dikkat!

Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ercan Aksoy, tektonik göllerdeki su seviyelerinde yaşanan yükselişlerin "depremin habercisi" olabileceğine dikkat çekti. İşte detaylar...

Su fiyatlarına yüzde 233,33 zam geldi! İşte zam sonrası güncel su fiyatları

Yozgat Belediyesi, Eylül Ayı Olağan Belediye Meclis Toplantısı'nda suyun metreküp fiyatına büyük bir zam yapılmasını kararlaştırdı. Bu kararla birlikte su fiyatlarına yüzde 233,33'lük bir zam uygulanacak.  İşte zam sonrası güncel su fiyatları...

Fatma Öztürk Gümüşsu kimdir?

Avrasya GYO Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Öztürk Gümüşsu kimdir? Fatma Öztürk Gümüşsu, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Fatma Öztürk Gümüşsu'nun biyografisi...

Fatma Öztürk Gümüşsu, Avrasya GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Avrasya GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanlığına Fatma Öztürk Gümüşsu'nun, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Çiğdem Öztürk Pulatoğlu'nun seçilmesine karar verildi.

Fatma Öztürk Gümüşsu yeniden Avrasya GYO Başkanı oldu!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanlığına Fatma Öztürk Gümüşsu, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine ise Çiğdem Öztürk Pulatoğlu seçildi...

Manisa Gölmarmara'da toplu açılış töreni gerçekleşti!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Manisa Gölmarmara Belediyesi’nin gerçekleştirdiği toplu açılış törenine katıldı.

Fatma Öztürk Gümüşsu Avrasya GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

29 Mart 2017 tarihinde yapılan olağan genel kurulunda, Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanlığına Fatma Öztürk Gümüşsu seçildi.

Manisa Gölmarmara Hali yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi başlattığı hal yenileme çalışmalarına son sürat devam ediyor, bu kapsamda Gölmarmara Hali yenileniyor.

Gök-Su İnşaat Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gök-Su İnşaat Mühendislik Ticaret Limited Şirketi 25 bin TL sermaye ile bugün İsmet Berberoğlu imzasıyla kuruldu.

İzmir'deki 22 su deposu yenileniyor!

Ödemiş, Beydağ ve Kiraz’da 22 su deposu yenileniyor İZSU Genel Müdürlüğü, Ödemiş, Beydağ ve Kiraz’daki su depolarını baştan sona yeniliyor 3 ilçeye daha sağlıklı, güvenli ve kaliteli su vermek için yürütülen çalışmalar 1.7 milyon liraya mal olacak.

Manisa Gölmarmara'da sıra üst yapıda!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gölmarmara ilçesine bağlı Kılcanlar Mahallesi’nde MASKİ Genel Müdürlüğü’nün tamamladığı altyapı çalışmalarının ardından parke taşı döşeme çalışmalarına başladı.

Aytaç Yalçınkaya Gölmarmara yatırımlarını mercek altına aldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun ile birlikte Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarını yerinde incelemek üzere Gölmarmara’da incelemelerde bulundu.

Gölmarmara su deposu yenileme Haberi

Gölmarmara su deposu yenileme


Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Gölmarmara ilçesinde su depoları ve terfi binalarında yenileme çalışmaları gerçekleştirdi.

Vatandaşların kaliteli ve sağlıklı su kullanmaları için çalışmalarını ara vermeden sürdüren MASKİ İçme Suyu Daire Başkanlığı ekipleri, Gölmarmara ilçesinde yenileme çalışmaları gerçekleştirdi. Gölmarmara ilçe merkezinde bulunan İsmet Paşa Mahallesi ve Kumçayı Mevki olarak adlandırılan noktadaki su depoları ile terfi merkezleri yenilendi. Binaların dış görünümünü, elektronik aksamları, iç bakımı ve çatı kaplamaları yenileme kapsamına alınırken, eski hallerinden eser kalmayan su depoları ve terfi merkezleri vatandaşlar tarafından da beğenildi. Gölmarmara ilçesinde yaşayan vatandaşların içme suyunda sorun yaşamamaları için çalışmaların sürdürüldüğü belirtilirken, özellikle su depoları ve terfi merkezi çevresinde bulunan olumsuz unsurların da ortadan kaldırıldığı belirtildi. Gölmarmara ilçesine verilen içme suyunda kaliteyi arttırmak için çalışmaların devam...