18 / 05 / 2024

Gölmarmaranın su deposu yenilenecek mi

Gölmarmaranın su deposu yenilenecek mi

MASKİ İçme Suyu Daire Başkanlığı ekipleri, Gölmarmara ilçesinde yenileme çalışmaları gerçekleştirdi. Gölmarmara ilçe merkezinde bulunan İsmet Paşa Mahallesi ve Kumçayı Mevki olarak adlandırılan noktadaki su depoları ile terfi merkezleri yenilendi.

Tüm ülkede barajlar alarm veriyor! Bolu'da Gölköy Baraj Gölü'nde su seviyesi yüzde 53'e düştü

Bolu'da kente içme suyu temini ve tarım alanlarının sulanmasında kullanılan Gölköy Baraj Gölü'ndeki su oranı kuraklık nedeni ile azaldı. Yapılan ölçümlerde, Gölköy Baraj Gölü'nde su seviye oranı yüzde 53'e kadar düştü. İşte haberin ayrıntılar...

İstanbul'da tüm zamanların en yüksek günlük su tüketimi gerçekleşti!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, mega kent İstanbul'da dün 3 milyon 550 bin 435 metreküp ile tüm zamanların en yüksek günlük su tüketimi gerçekleşti.

Altın su yolu set fiyatlarında 2.520 liraya varan indirim fırsatı! Çılgın kampanya! Elizi 7 Kasım 2022 fiyat listesi

Elizi'de altın su yolu setlerde çılgın indirim fırsatı başladı. Elizi'nin en gözde seti olan su yolu setin fiyatı 16 bin 055 liradan 13 bin 535 liraya kadar düşerek toplamda 2 bin 520 liraya varan indirim fırsatı başladı. Peki altın su yolu set fiyatı ne kadar? İşte Elizi Altın su yolu set fiyat lis

Mimar Ülkem Güçsav'ın 20 milyon lira borçla ABD'ye kaçtı iddiası!

Akfen Holding'in CEO'su Süha Güçsav'ın geçen hafta boşandığı eşi Ülkem Güçsav'ın ABD'ye kaçtığı iddia ediliyor. Ünlülerin dekoratörü olarak tanınan Ülkem Güçsav'ın ABD'ye kaçışının arkasında ise 20 milyon liralık borç olduğu belirtiliyor. 

Manisa Sarıgöl'ün 10 mahallesine altyapı yatırımı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, 114 Mahalle Projesi kapsamında Sarıgöl’ün 10 mahallesinde hayata geçireceği altyapı çalışmalarına ait projelerin yersel tetkik ve zemin etüt çalışmalarını tamamladı.

İzmir'deki 22 su deposu yenileniyor!

Ödemiş, Beydağ ve Kiraz’da 22 su deposu yenileniyor İZSU Genel Müdürlüğü, Ödemiş, Beydağ ve Kiraz’daki su depolarını baştan sona yeniliyor 3 ilçeye daha sağlıklı, güvenli ve kaliteli su vermek için yürütülen çalışmalar 1.7 milyon liraya mal olacak.

Adana’ya gıda ve su ürünleri organize sanayi bölgesi müjdesi!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Türkiye gündemi ve Adana ekonomisine yansımalarının değerlendirildiği televizyon programında kente gıda ve su ürünleri organize sanayi bölgesi kurulması için çalışma başlattıklarını müjdeledi.

Ihlamur Parkı'ndaki tonozlu su deposu tescil edildi!

Ihlamur Parkı'nda tonozlu su deposu 2863 sayılı kanun kapsamında tescil edildi. Böylece yaklaşık bir yıldır Ihlamur Parkı’na inşaat yapılmaması ve tescilli sit alanı olduğu için korunmasını isteyen mahalelilere bir güzel haber daha geldi.

Çorum Dodurga'ya modern su deposu inşa edildi!

Çorum’un Dodurga ilçesine bağlı Alpagut köyüne polietilen kaplamalı modern su deposu yapıldı. Depo Alpagut Köyünün yaklaşık 240 hanesine su verecek

Dodurga'nın Alpagut Köyüne modern su deposu yapıldı!

Çorum’un Dodurga ilçesine bağlı Alpagut köyüne polietilen kaplamalı modern su deposu yapıldı.

Manisa Gölmarmara'nın su depoları yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, eski depoların yenilenmesi için başlattığı proje kapsamında Gölmarmara’daki su depolarını yenilemeye başladı.

Güvenli binalara su yalıtımı şartı!

Su yalıtımının korozyonu önleyerek depreme dayanıklı binalar oluşturmak için olmazsa olmaz bir unsur olduğu tartışılmaz bir gerçek. Peki Güvenli binalara su yalıtımı neden olmalı?

Antalya Aklar'daki su deposu yenilendi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Kaş’ın Aklar Mahallesi Saklıkent mevkiinde bulunan eski su deposu terfi merkezini 2 milyon 170 bin lira harcayıp, sil baştan yeniledi.

Gölmarmaranın su deposu yenilenecek mi Haberi

Gölmarmaranın su deposu yenilenecek mi


Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Gölmarmara ilçesinde su depoları ve terfi binalarında yenileme çalışmaları gerçekleştirdi.

Vatandaşların kaliteli ve sağlıklı su kullanmaları için çalışmalarını ara vermeden sürdüren MASKİ İçme Suyu Daire Başkanlığı ekipleri, Gölmarmara ilçesinde yenileme çalışmaları gerçekleştirdi. Gölmarmara ilçe merkezinde bulunan İsmet Paşa Mahallesi ve Kumçayı Mevki olarak adlandırılan noktadaki su depoları ile terfi merkezleri yenilendi. Binaların dış görünümünü, elektronik aksamları, iç bakımı ve çatı kaplamaları yenileme kapsamına alınırken, eski hallerinden eser kalmayan su depoları ve terfi merkezleri vatandaşlar tarafından da beğenildi. Gölmarmara ilçesinde yaşayan vatandaşların içme suyunda sorun yaşamamaları için çalışmaların sürdürüldüğü belirtilirken, özellikle su depoları ve terfi merkezi çevresinde bulunan olumsuz unsurların da ortadan kaldırıldığı belirtildi. Gölmarmara ilçesine verilen içme suyunda kaliteyi arttırmak için çalışmaların devam...