29 / 04 / 2024

gölpazarı toki konutları

gölpazarı toki konutları

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Gölpazarı'nı TOKİ ile buluşturacaklarını açıkladı. Dönmez, "Vatandaşlarımızın kira öder gibi ev sahibi olmalarının yolunu açıyoruz. 15 Ekim'de inşallah ihalesi gerçekleştirilecek" dedi.

Gölpazarı TOKİ konutlarının ihalesi 15 Ekim'de!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Gölpazarı'nı TOKİ ile buluşturacaklarını açıkladı. Dönmez, "Vatandaşlarımızın kira öder gibi ev sahibi olmalarının yolunu açıyoruz. 15 Ekim'de inşallah ihalesi gerçekleştirilecek" dedi.

TOKİ Bilecik Gölpazarı kura sonucu 20.07.2020!

TOKİ Bilecik Gölpazarı kura sonucu 20.07.2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Bilecik Gölpazarı kura sonucu 20.07.2020 ve TOKİ Gölpazarı kura sonucu listesi...

TOKİ Bilecik Gölpazarı kura çekimi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bilecik Gölpazarı 2020 projesinde yer alan konutların kura çekimi bugün yapılacak.

Ankara Gültepe TOKİ Konutları'na yönetim kurulu atandı!

Ankara Altındağ ilçesi Gültepe bölgesindeki TOKİ konutlarında yönetim krizi yaşanıyor. Gültepe TOKİ bloklarına geçici yönetim kurulu atandı.

TOKİ Nevşehir Gülşehir Konutları'nda son teslim günü bugün!

Nevşehir Gülşehir TOKİ Konutları'nın teslim programı sona eriyor. Toplamda 300 adet daireden oluşan Nevşehir Gülşehir Konutları'nda 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Balıkesir Gönen TOKİ Konutları başvurusu!

Balıkesir Gönen TOKİ Konutları başvurusu 8 Ağustos'ta başladı. Projede peşinatlar 6 bin 191 liradan başlıyor.

Gölbaşı TOKİ Konutları'nın ismi değişti!

15 Temmuz darbe girişimi sırasında savaş uçakları tarafından bombalanan Özel Hareket Daire Başkanlığının bitişiğindeki Gölbaşı TOKİ Konutları bünyesindeki 300 konutluk sitenin adı, "15 Temmuz Şehitler Sitesi" olarak değiştirildi.

Giresun Güce TOKİ Konutları başvuru tarihleri!

Giresun Güce TOKİ Konutları başvuru tarihleri 22 Ağustos'ta başlıyor. Projede fiyatlar 83 bin 337 TL'den başlıyor.

TOKİ Gülşehir Konutları kura çekiliş yeri!

TOKİ Gülşehir Konutları kura çekiliş yeri Belinay Düğün Salonu olarak belirlendi. Projede 300 adet daire bulunuyor.

Giresun Güce TOKİ Konutları başvurusu!

Giresun Güce TOKİ Konutları başvurusu 22 Ağustos'ta başlayacak. Projede ev fiyatları 83 bin 337 TL'den başlıyor.

TOKİ Gülşehir Konutları kurası nerede?

Toplamda 300 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede Gülşehir Belediyesi katkıları da bulunuyor. Peki TOKİ Gülşehir Konutları kurası nerede?

Mamak Gülseren TOKİ Konutları başvuruları yarın bitiyor!

Fiyatların 81 bin 433 TL'den başladığı Ankara Mamak TOKİ projesinde taksitler 756 liradan başlıyor. Mamak Gülseren TOKİ Konutları başvuruları yarın bitiyor.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi Konutları fiyat!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi Konutları fiyat listesine göre standart konutlar 181 bin 433 TL'den başlıyor. Projede ödemelere göre 120 aydan 180 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

gölpazarı toki konutları Haberi

gölpazarı toki konutları

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Bilecik programı kapsamında Söğüt'te "Ertuğrul Gazi Camii ve Darü-l Kurra"nın temel atma töreni ve Gölpazarı'nda TEİAŞ 6. Bölge Müdürlüğü 154 kV Gölpazarı Trafo Merkezi'nin açılış törenlerine katıldı.

Dönmez, Karadeniz'deki doğal gaz keşfiyle ilgili olarak, "Şu anda yaklaşık 3 bin 500-4 bin metrelerdeyiz. 500-1000 metre arasında bir işimiz daha var, üçüncü katmandayız. Dualarınızı bizden eksik etmeyin" diye konuştu. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; aaha sonra "Gölpazarı Kültür Sarayı Temel Atma ve Hizmete Alınan Tesislerin Toplu Açılış Töreni"ne giden Dönmez, konuşmasında, bugün Ertuğrul Gaziyi Anma ve Yörük Şenlikleri'nin 739. yıl dönümü vesilesiyle hemşehrileriyle bir araya geldiğini kaydetti. 

Bakanlığa bağlı TEİAŞ Gölpazarı Transformatör Merkezi'ni de devreye aldıklarını dile getiren Dönmez, yaklaşık 30 milyon liralık bir yatırımla...