01 / 05 / 2024

Gölyazı Kültürevi açıldı mı

Gölyazı Kültürevi açıldı mı

Bursa'da Nilüfer Belediyesi’nin bir süredir bakım onarım çalışması yaptığı Gölyazı Kültürevi yenilenen şekliyle ziyaretçilerini ağırladı. Gölyazı Kültürevi’nde açılan mozaik sergisi ziyaretçiler tarafından büyük ilgi görüyor.

Altında bu rakamı görenin gözleri fal taşı gibi açıldı! Resmen açıklandı! 1 gram bile altını olan hemen baksın!

Mücevher İhracatçıları Birliği Başkanı Burak Yakın, altın fiyatları ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Altında bu rakamı görenin gözleri fal taşı gibi açıldı! Resmen açıklandı! 1 gram bile altını olan hemen baksın!

3600 ek gösterge buz kestirdi! Maaş ve ikramiyeleri görenin gözleri fal taşı gibi açıldı! Hemen bu rakamlara bakın!

3600 ek gösterge düzenlemesi 15 Ocak 2023 tarihinde yürürlüğe girmişti. 3600 ek gösterge buz kestirdi! Maaş ve ikramiyeleri görenin gözleri fal taşı gibi açıldı! Hemen bu rakamlara bakın!

Benzin, motorin, LPG fiyatlarını görenin gözleri fal taşı gibi açıldı! Hemen bakın! Opet, PO 24 Ocak 2023 fiyat listesi

Benzin, motorin ve LPG fiyatları petrol ile dolardaki iniş ve çıkışlardan etkileniyor. Benzin, motorin, LPG fiyatlarını görenin gözleri fal taşı gibi açıldı! Akaryakıtta son dakika! Opet, PO, BP 24 Ocak 2023 fiyat listesi 

Altında bu rakamı duyanın gözleri fal taşı gibi açıldı! Analistler tarih verdi: Tam bu kadar olacak! Şimdi bakın!

Altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Altında bu rakamı duyanın gözleri fal taşı gibi açıldı! Analistler tarih verdi: Tam bu kadar olacak! Şimdi bakın!

Çiftçiler dikkat! Gübre fiyatlarındaki indirimi duyanın gözleri fal taşı gibi açıldı! Şimdi bakın! 

Çiftçiler dikkat! Gübre fiyatlarındaki indirimi duyanın gözleri fal taşı gibi açıldı! Şimdi bakın! 

2023 Uzman öğretmen ve başöğretmen maaşını görenin gözleri fal taşı gibi açıldı! Hemen zamlı maaşlara bakın! 

Memur ve emeklilere ek zam kararı ardından 2023 öğretmen maaşlarında da yükseliş yaşandı. 2023 uzman öğretmen ve başöğretmen maaşını görenin gözleri fal taşı gibi açıldı! Hemen zamlı maaşlara bakın!

Emeklilerin gözleri fal taşı gibi açıldı! Maaşı 3500, 4000, 4500 TL olanlar o tarihte tam bu kadar alacak! Son 7 gün!

2023 yılına ilişkin emekli ve memur maaşları çerçevesinde son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Peki maaşlar kaç lira oldu? Emeklilerin gözleri fal taşı gibi açıldı! Maaşı 3500, 4000, 4500 TL olanlar o tarihte tam bu kadar alacak! Son 7 gün!

Memur Ocak zammı peş peşe açıklandı! Rakamları görenin gözleri fal taşı gibi açıldı! Şimdi zamlı maaşlara bakın!

2023 Ocak zammı ve refah payı sonrası en düşük memur maaşı resmen belli oldu. Memur Ocak zammı peş peşe açıklandı! Rakamları görenin gözleri fal taşı gibi açıldı! Şimdi zamlı maaşlara bakın!

Tapusu olan milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor! Görenin gözleri fal taşı gibi açıldı! Hemen bakın!

Milyonlarca tapu sahibini yakından ilgilendiren emlak vergisi ödemelerinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. Tapusu olan milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor! Görenin gözleri fal taşı gibi açıldı! Hemen bakın!

Memur maaşlarında zam oranı yükseldi! Memur maaş zammını duyanın gözleri fal taşı gibi açıldı! Şimdi bakın! 

Milyonlarca memur ve memur emeklisinin dört gözle beklediği maaş zammı resmen değişti. Memur maaşlarında zam oranı yükseldi! Memur maaş zammını duyanın gözleri fal taşı gibi açıldı! Şimdi bakın! 

Memur zammını duyanın görenin gözleri fal taşı gibi açıldı! Memur maaş zammı ne kadar olacak? Şimdi rakamlara bakın!

Merakla beklenen memur 1 Ocak 2023 duyanın görenin gözleri fal taşı gibi açıldı! Memur maaş zammı ne kadar olacak? Şimdi rakamlara bakın!

Memur 1 Ocak 2023 zammını görenin gözleri fal taşı gibi açıldı! Memur maaşları kaç lira olacak? Hemen rakamlara bakın!

Memur ve emekli maaşı yılbaşı zammı için heyecanlı geri sayım devam ediyor. Memur 1 Ocak 2023 zammını görenin gözleri fal taşı gibi açıldı! Memur maaşları kaç lira olacak? Hemen rakamlara bakın!

Altında yıl sonu depremi! 1 gram bile altını olanların gözleri fal taşı gibi açıldı! 29 Aralık 2022 altın fiyatları

Altının gramı bin TL'nin üzerindeki konumunu sağlamlaştırırken, ons altın da bin 800 doların üzerinde seyrediyor. Altın fiyatlarında yıl sonu depremi! 1 gram bile altını olanların gözleri fal taşı gibi açıldı! Hemen bakın!

Gölyazı Kültürevi açıldı mı Haberi

Gölyazı Kültürevi açıldı mı

Bursa Nilüfer Belediyesi’nin, restorasyon ve rekonstrüksiyon çalışmalarının ardından 2014 yılında kültürevi olarak faaliyete geçirdiği Gölyazı Aziz Panteleimon Kilisesi’nde uzun zamandır devam eden bakım ve onarım çalışmaları tamamlandı.

Milliyet'te yer alan habere göre; Anadolu Rum Ortodoks kiliselerinin özgün örneklerinden biri olarak kabul edilen Aziz Panteleimon Kilisesi, 2014 yılından 2019 yılına kadar çeşitli etkinliklere ev sahipliği yaptı. Bu süre içinde; yağmur, kar, sıcaklık değişimleri, UV ışınlar, rüzgar gibi iklimsel etkiler nedeniyle tarihi yapıda fiziksel bozulmalar oluşunca, Nilüfer Belediyesi yeniden bakım onarım çalışması başlattı. Çalışma kapsamında tarihi yapıdaki aşınmış ve zarar görmüş bölümler temizlenip onarıldı. Müze ve kültür evlerinin koronavirüs pandemisi nedeniyle ziyaret kapalı olduğu döneme denk gelen çalışmalar kısa süre önce tamamlandı.

Bakım onarım çalışmasında, tarihi yapının dış duvarlarının temizlenmesinin ardından çevresel faktörleri...