05 / 05 / 2024

Gönen Buğdaylı ev fiyatları

Gönen Buğdaylı ev fiyatları

Gönen Buğdaylı Mahallesinde Sanayi yatırımları sürdüğü  için tarla arsa fiyatları ikiye katlandı...

Ucuz konut bekleyen Ispartalılar dikkat! TOKİ Gönen'de 71 yeni konut inşa edecek!

Dar gelirli aileleri düşük taksitler ve düşük peşinatlarla ev sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Isparta Gönen projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Balıkesir Gönen emlak yatırımcılarının ilgi odağı oldu!

Balıkesir Gönen'de Buğdaylı mahallesi son zamanlarda emlak yatırımcılarının ilgi odağı oldu.

Balıkesir Gönen'de kiralık ev stoku azaldı!

Türkiye'nin genelinde yaşanılan kiralık ev sorunu Balıkesir Gönen'i etkiledi. İlçe genelinde çok sayıda vatandaş kiralık ev arayışına girerken bölgede neredeyse kiralık ev kalmadı. 

2020'de yabancılar en çok bu şehirlerden ev'lendi!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), verilerine göre, 2020 yılında 40 bin 812 konut yabancılara satıldı. 2020 yılında yabancılar en çok bu şehirlerden ev aldı...

Gönen'de satılık tarla fiyatları üç kat arttı!

Yalova bölgesinden bir çok tarım üreticisi Gönen'in çevre köylerine gelerek meyve fidancılık işi için yer almaya ya da kiralamaya başladılar. Artan talepler doğrultusunda kivi ekili bu bölgelerdeki satılık tarla fiyatları yükseldi. 

Gönen Buğdaylı Mahallesinde arsa fiyatları ikiye katlandı!

Gönen Buğdaylı Mahallesinde Sanayi yatırımları sürdüğü  için tarla arsa fiyatları ikiye katlandı...

Gönen'de kiralık ev fiyatları arttı!

Kovid-19 salgını sebebiyle büyükşehirlerden uzaklaşmak isteyenler Balıkesir Gönen'i tercih ediyor. Gönen'e olan talebin artmasıyla birlikte ev fiyatları da arttı.

Gönen'de ev fiyatları 2 kat arttı!

İstanbul'dan Bandırma'ya denize yakın ulaşım ve Yalova üzerinden köprü yapılması ile berabere Gönen'e talep attı. Gönen'de ev fiyatları 2 kat arttı.

Gönen'de 5 milyon TL'ye icradan satılık çiftlik!

Gönen İcra Dairesi, Buğdaylı mahallesi Mezarlıkaltı mevkinde bulunan çiftliği satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 5 milyon 96 bin 600 TL'ye satışa çıkardı.

Balıkesir Gönen'de 3.6 milyon TL'ye satılık 89 arsa!

Gönen Belediyesi, Gündoğan Mahallesi'ndeki 49, Hasanbey Mahallesi'ndeki 40 arsa olmak üzere toplam 89 arsayı ihale ile satıyor. İhale 12 Nisan'da yapılacak..

TOKİ Gönen Sarıköy başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Balıkesir Gönen Sarıköy projesi için başvurular bugün itibariyle başladı.

Balıkesir Gönen'e otel konforunda öğrenci yurdu!

Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar'ın girişimleriyle yapılan yurt projesinde çalışmalar devam ediyor. Yurt, 2017-2018 eğitim öğretim yılında faaliyete girecek..

Gökorman Evleri Ümraniye ev fiyatları!

Gökorman Evleri Ümraniye ev fiyatları ön satış dönemine özel 314 bin 331 TL'den başlıyor. Sinpaş Gökorman projesi 30 ay sonra teslim ediliyor...

Gönen Buğdaylı ev fiyatları Haberi

Gönen Buğdaylı ev fiyatları

Gönen Buğdaylı Mahallesinde Sanayi yatırımları sürdüğü  için tarla arsa fiyatları ikiye katlandı. Balıkesir ve Çanakkale Türkiye'nin bir çok kentinden yoğun talep görüyor. Bu nedenle de bölgede fiyatlar artmaya devam ediyor.

Mekan Gayrimenkul Emlak Ofisi Firma Yetkilisi Tahir Köstek haberine göre Gönen Buğdaylı Mahallesi'nde 2008 yılında bazı sanayi kuruluşları Buğdaylı'da tarlanın dönümünü 25 bin TL'den satın aldı. Daha sonra yerli yabancı yatırımcıların ilgilendigi bir bölge oldu. 

Bu nedenle Buğdaylı merkezde satılık ya da kiralık arsa fiyatları gün geçtikçe artıyor.

Balıkesir Havran için acele kamulaştırma...