02 / 05 / 2024

gönül dağı

gönül dağı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kırşehir'de faaliyete geçen Makissos Termal&Spa Hotel’in açılışını gerçekleştirdi. Başbakan, açılışın ardından beraberindeki usta sanatçılarla Neşet Ertaş'ın anısına “Gönül Dağı” türküsünü seslendirdi...

Temettü nasıl alınır? Bir gün önce alınan hisse temettü verir mi?

Borsa İstanbul’da temettü ödemeleri başladı. Peki birçok yatırımcının tercihi olan temettü nedir ve nasıl alınır, bir gün önce alınan hisse temettü verir mi? Uzmanı bu soruları cevapladı.

SPK Başkanı Gönül açıkladı: Gayrimenkul değerlemesi ile vergi kaybı önlenecek!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı İbrahim Ömer Gönül, tüm tapu işlemleri için gayrimenkul değerlemesinin yapılması, gerek vergi kaybını önlemesine gerekse hem alıcının hem de satıcının değer konusunda daha sağlıklı işlem yapabilmesine imkan vereceğini açıkladı.

TOKİ'den 619 bin 630 liraya 2+1 konut fırsatı! Ekim 2023 başvuruları 5 gün sonra başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara'da 619 bin 630 TL bedelle konut satacak. Ankara TOKİ projesi için başvurular 5 gün sonra başlıyor.

Yerinde Dönüşüm Projesi'nin ilk temeli cumartesi günü atılıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Yerinde Dönüşüm Projesi'nin ilk temeli cumartesi günü Malatya'da atılacağını söyledi.

AKOM'dan flaş uyarı! İstanbul'da 2 gün boyunca çöl sıcakları etkili olacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), 2 gün boyunca devam edececek çöl sıcaklarına karşı uyardı! İşte ayrıntılar...

İstanbul'da o belediye personel alımı yapacak! Belediyede çalışmak isteyenler hemen baksın! Kadro dağılımı açıklandı

Belediye personel alımları binlerce kişi tarafından yakından takip ediliyor. Son gelen alım ilanına göre  İstanbul Fatih Belediyesi personel alımı yapacağını duyurdu. Belediyede çalışmak isteyenler hemen baksın! Kadro dağılımı açıklandı.

26 Haziran 2023 günü sağlık ocakları açık olacak mı?

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala 26 Haziran 2023 Pazartesi gününde sağlık ocaklarının açık olup olmayacağı merak ediliyor. Bunun yanı sıra banka, noter ve adliye gibi resmî kurumların durumu da sorgulanıyor. 26 Haziran’da hangi resmî kurumlar açık olacak veya açık olacak mı? İşte tüm detaylar…

Pardo Gümüşlük Bodrum'da son 3+1 konut 18 milyon 850 TL'ye!

Pardo Gümüşlük Bodrum'da konut satışları devam ediyor. Projede son kalan 3+1 villanın fiyatı 18 milyon 850 TL. İşte Pardo Gümüşlük Bodrum ile ilgili merak edilen her şey...

Kiğılı'da Babalar Günü: İkili alıma özel indirim fırsatı! Birini babanıza birini dedenize hediye edin!

Kiğılı, Babalar Günü'ne özel olarak düzenlediği kampanyayla dikkat çekiyor. Şık ve kaliteli tişörtlerden oluşan koleksiyon, babaları özel hissettirecek. Kampanya, 1 Haziran ile 3 Temmuz tarihleri arasında geçerli olacak. İşte ayrıntılar...

14 Mayıs 2023'te bu yollar trafiğe kapatılacak! Seçim günü için dikkat!

Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan bir duyuruya göre, 14 Mayıs Pazar günü Ankara'da gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimleri'nin düzeni ve güvenliği için bazı yolların trafiğe kapatılması planlanıyor.

Emekli maaşını etkileyen 1261 gün kuralı değişiyor! Az primle yükse maaş alınabilir mi? Tek tek açıklandı!

Küçük esnafın emeklilik için gerekli gün sayısının 7.200'e düşmesiyle beraber,maaşta etkili olan 1261 gün kuralı da değişiyor. Böylece az primle, yüksek emekli maaşı alınabilecek.

İstanbul Yarı Maratonu 30 Nisan Pazar günü koşulacak! Maraton nereden başlıyor? İşte trafiğe kapanacak yollar!

Bu yıl 18.düzenlenen ‘N Kolay İstanbul Yarı Maratonu’ 30 Nisan 2023 Pazar günü yapılacak. Maratona 60 ülkeden 12 bin 300 sporcu katılacak. Maraton nedeniyle Pazar günü İstanbul’da saat 05.30 ile saat 13.30 arası parkurun düzenlendiği bölgeler trafiğe kapalı olacak.

Gram altın 1.450 TL olacak! Kesin tarih verildi! Gardınızı alın o gün kapıda! Bakmayan bin pişman olacak  

Zirve seviyelere kadar yükseldikten sonra geri çekilen gram altın fiyatı için uzmanlardan kritik açıklama geldi. Gram altın 1.450 TL olacak! Kesin tarih verildi! Gardınızı alın o gün kapıda! Bakmayan bin pişman olacak.

gönül dağı Haberi

gönül dağı


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Kırşehir'de faaliyete geçen Makissos Termal&Spa Hotel’in açılışının ardından beraberindeki usta sanatçılarla “Gönül Dağı” şarkısını seslendirdi.


Neşet Ertaş’ın birinci ölüm yıldönümünde ustalar Makissos Termal&Spa Hotel'de buluştu. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan,  Orhan Gencebay, İbrahim Tatlıses, Bedia Akartürk, Ahmet Özhan gibi ünlü isimlerle Neşet Ertaş’ın ölümsüz eseri “Gönül Dağı”nı birlikte söyledi.


Makissos Termal&Spa Hotel açılışını yapan Başbakan Tayyip Erdoğan, geçen yıl 25 Eylül’de vefat eden Neşet Ertaş'ın anılacağı Altın Bağlama Ödül Töreni'ne katıldı.


Kırşehir Belediyesi'nin düzenlediği törende konuşan Erdoğan, Neşet Ertaş'ın sadece aşık olmadığını söyleyerek büyük ustayla ilgili bir anısını şöyle anlattı:


"Bir Dolmabahçe sohbetinde söylemişti. İnsanda aşk yoksa sazı eline almasın. Söze ve saza aşkla can veren biriydi Neşet Ertaş. Gönül mimarıydı, muhattabı insandı. Gönül diliyle sesleniyordu. Gurbetin ne anlama geldiğini,...