22 / 07 / 2024

Good Way Makina iletişim

Good Way Makina iletişim

Good Way Makina İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 1 milyon 300 bin TL sermaye bedeli ile Nabıl Guechtal ve Wıdad Leneguer tarafından kuruldu.

Good Way Makina İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Good Way Makina İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 1 milyon 300 bin TL sermaye bedeli ile Nabıl Guechtal ve Wıdad Leneguer tarafından kuruldu.

Ema Makina ve Yapı Mekanik Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Ema Makina ve Yapı Mekanik Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Aziz Kazancı, Namık Aykut Maragoz ve Hasan Erkut Marangoz Şube Müdürlüğü'nde 2 milyon 309 bin TL sermaye ile 7 Eylül'de Beylikdüzü'nde açıldı.

Pi Makina yeni fabrikasını Ankara'da açıyor!

Beton santrallerinin yanı sıra kule vinci de üreten Pi Makina, Ankara'da bulunan merkez ofisin yanı sıra İstanbul'daki ofisiyle hizmet veriyor.

Ascendum Makina, İlgili Makina ürünlerini tek noktada buluşturuyor!

ASCENDUM Makina iş birliği ile Batı Karadeniz’de etkinliğini sürdüren İlgili Makina; Volvo, SDLG ve Terex beko loder ürünleri için birçok hizmeti tek noktada buluşturuyor.

Ensu Makina Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ensu Makina Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Alev Semker Akal Yönetim Kurulu Başkanlığı, Füsun Doruk Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda, Muammer Özkavaf ile Cahit Yalçın Baran Yönetim Kurulu Üyelik'lerinde 13 milyon 654 bin TL sermaye ile Beşiktaş'ta kuruldu.

Aden Mühendislik Müşavirlik Elektrik Makina İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aden Mühendislik Müşavirlik Elektrik Makina İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Fırat Kaya tarafından kuruldu.

Yürekli Mühendislik İnşaat Makina Proje Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yürekli Mühendislik İnşaat Makina Proje Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serkan Yürekli tarafından 10 bin TL sermaye ile 23 Haziran'da Sarıyer, Büyükdere Mahallesi'nde kuruldu.

Terex ile ASCENDUM Makina işbirliği başlıyor!

Türkiye beko loder pazarı, ASCENDUM Makina ve Terex işbirliğine merhaba demeye hazırlanıyor. Beko loderdeki deneyimiyle dünyanın önemli markaları arasında yer alan Terex ile ASCENDUM Makina işbirliği başlıyor.

Tekden İnşaat Taahüt Elektrik Gıda Makina Sanayi ve Dış Tİcaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekden İnşaat Taahüt Elektrik Gıda Makina Sanayi ve Dış Tİcaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile 6 Haziran'da kuruldu.

Ahsen Teknik Metal Makina İnşaat Endüstrisi Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahsen Teknik Metal Makina İnşaat Endüstrisi Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Yılmaz Tunç tarafından 10 bin TL sermaye ile 30 Mayıs'ta Ümraniye, Esenşehir Mahallesi, Mine Sokak'ta kuruldu.

Akdoğan Makina İnşaat Metal Geri Dönüşüm ve Nakliye İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akdoğan Makina İnşaat Metal Geri Dönüşüm ve Nakliye İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Yunis Akdoğan tarafından 40 bin TL sermaye ile 26 Mayıs'ta Esenyurt, Selahhaddin Eyyubi Mahallesi'nde kuruldu.

Uzel Makina’nın İstanbul'daki arazi satışına itiraz geldi!

UZEL Makina’nın İstanbul Rami’deki traktör üretilen 94 bin metrekarelik ana merkezinin içindeki makine ve ekipmanlarının 225 milyon liraya Vera Varlık Yönetim AŞ’ye satışına itiraz geldi.

Seymenler İnşaat Makina Elektrik Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seymenler İnşaat Makina Elektrik Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Arslan Yıldırım tarafından 10 bin TL sermaye ile 18 Mayıs'ta Sancaktepe, Yunus Emre Mahallesi, Veysel Karani Caddesi'nde kuruldu.

Good Way Makina iletişim Haberi

Good Way Makina iletişim

Good Way Makina İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 1 milyon 300 bin TL sermaye bedeli ile Nabıl Guechtal ve Wıdad Leneguer tarafından kuruldu.

Good Way Makina İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü sanayi ve iş makineleri,cihazları ile bunlara ait yedek parçaları, teçhizat ve ekipmanlarının alımını, satımını,üretimini, pazarlamasını, ithalatını, ihracatını ve dahili ticaretini yapmak 2-Mobilya ve dekorasyon malzemeleri, ahşap ve metalden büro ve ev mobilyaları, her türlü mutfak dolapları ve mutfak dekorasyon işleri, yatak odaları, oturma odaları, yemek odası, genç odası, koltuk, masa ve sandalye ve her türlü mobilya imalatı, alımı, satımı, pazarlaması, ithalatı ve ihracatını yapmak. 3-Gayrimenkul acentelerinin faaliyetleri (gayrimenkulün ücret veya sözleşme temeline dayalı olarak satın alınması, satılması ve kiralanmasında aracılık, vb.)

Adres:...