29 / 04 / 2024

Goodyear Kavşağı nerede

Goodyear Kavşağı nerede

Yeni yılın ilk meclis toplantısında konuşan Başkan Karaosmanoğlu, Goodyear Sapağına Kavanlar İnşaat tarafından yapılan köprülü kavşağın temelinin 18 Ocak’ta atılacağını belirterek, herkesi açılışa davet etti.

Goodyear Kavşağı’nın temeli 23 Ocak’ta atılacak!

Kavanlar İnşaat, hem hastane, otel AVM, kongre merkezi bulunan bu yaşam merkezine ulaşımın kolaylaşması, hem D-100’de trafiğin rahatlaması hem de MOBESKO, Metro gibi tesislere ulaşım için köprülü kavşak yapımını taahhüt etmişti...

Goodyear kavşağında çalışmalar başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ulaşımı rahatlatacak bir projeyi daha hayata geçiriyor. Büyükşehir Belediyesi ve Kavanlar İnşaat arasında yapılan protokol ile D-100 karayolunun Goodyear Kavşağı bölümünde köprülü kavşak yapılacak.

Goodyear Kavşağı'nın yenileme çalışmaları başladı!

Yahya Kaptan’da yapılacak olan Goodyear Kavşağı için çalışmalara başlayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, çalışma yapılacak alandaki ağaçların sökümüne başladı. 2 bin ağaç yerlerinden sökülerek uygun bir yere nakledilecek.

Kocaeli Sakıp Sabancı Köprülü Kavşağı açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı’nın D-100 Karayolu Yahya Kaptan-Goodyear bölgesinde gerçekleştirdiği Sakıp Sabancı Köprülü Kavşağı çalışmasında kuzey-güney anayol ve yan yollar trafiğe açıldı

Goodyear Kavşağı’nda son çalışmalar yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı’nın D-100 Karayolu Yahya Kaptan-Goodyear bölgesinde gerçekleştirdiği köprülü kavşak çalışmasında sona gelindi. Kavşağın büyük bölümü trafiğe açıldı.

Kocaeli Goodyear Kavşağı’nın yan yolu açılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Goodyear Kavşağı’ndaki güney yan yolu trafiğe açıyor. Ekipler son uygulamaları da yaparak özelikle toplu taşıma araçlarının sıkça kullandığı güzergahı yakında trafiğe açacak.

Çayırova TEM Otoyolu OSB Köprülü Kavşağı'nın temel atıldı!

Çayırova TEM Otoyolu OSB Köprülü Kavşağı temel atma törenine katılan Bakan Işık, burada yaptığı konuşmada, temelini attıkları köprülü kavşak projesiyle sanayi için çok büyük bir zaman kaybının önüne geçeceklerini söyledi.

İskenderun Köprülü Kavşağı’nın temeli bugün atılıyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin en yüksek maliyete ve en geniş kapsama sahip olan projesi olan “Köprülü Kavşak Projesi” hayata geçiriliyor. İskenderun Köprülü Kavşağı’nın temeli bugün saat 17.00’da atılacak.

Çayırova OSB Köprülü Kavşağı'nın temeli bugün atılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Çayırova ve Organize Sanayi Bölgesi arasındaki ulaşımı daha konforlu ve güvenli hale getirmek amacı ile köprülü kavşak yapımı için kolları sıvadı, Çayırova OSB Köprülü Kavşağı'nın temeli bugün atılacak...

Bursa Demirtaş Kavşağı hizmete girdi!

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursa’ya kazandırılan Demirtaş Kavşağı ile kent içi ulaşımda önemli bir düğümün daha çözüldüğünü söyledi.

Demirtaş Kavşağı açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe yaptığı açıklamada Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursa’ya kazandırılan Demirtaş Kavşağı ile kent içi ulaşımda önemli bir düğümün daha çözüldüğünü söyledi.

Antalya Çallı Kavşağı'na yapılacak köprü vatandaşa sorulacak!

Başkan Türel, Çallı Kavşağı'na yapılacak olan asma köprü ve Atatürk heykelinin taşınacağı yeri Antalyalılara soracaklarını açıkladı.

Mehmet Yazıcıoğlu Emniyet Kavşağı inşaatını inceledi!

Karayolları Bursa Bölge Müdürü Mehmet Yazıcıoğlu, bölge müdürlüğünde görev yapan çalışma ekibiyle Balıkesir'e gelerek Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yürütülen Emniyet Kavşağı projesiyle ilgili çalışmaları yerinde inceledi.

Panayır Kavşağı'na raylı sistem!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kentteki ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla yapılan çalışmalar kapsamında Panayır Kavşağı raylı sistem inşaatının kısa sürede başlayacağını açıkladı. İşte Altepe'nin açıklamaları...

Bursa Panayır Kavşağı’nda çalışmalar başlıyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa’yı daha kolay ulaşılabilir bir kent haline getirmek amacıyla sürdürülen çalışmaları kapsamında Panayır Kavşağı’nda da kısa zamanda inşaatın başlayacağını söyledi.

Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı trafiğe açılıyor!

Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı'nda asfalt çalışmaları başlayacak. Korkuluk imalatları ve elektrik direklerinin montajının tamamlanmasıyla birlikte 22.5 milyon liralık Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı trafiğe açılacak.

Goodyear Kavşağı nerede Haberi

Goodyear Kavşağı nerede

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi’nin yeni yılın ilk toplantısı olan ocak ayı toplantısı Leyla Atakan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda meclis üyeleri de hazır bulundu. Toplantı öncesinde Kocaeli Halkevi Şube Başkanı Yaşar Seğmen ile Halkevi üyeleri meclise girmek istedi. Ancak özel güvenlik görevlileri buna izin vermedi. Başkan Karaosmanoğlu’nun salona gelmesini bekleyen Halkevi üyeleri Karaosmanoğlu’nun salona girişi esnasında , “Mecliste su zammını geri alacak mısınız” diye sordu. Başkan Karaosmanoğlu ise, “Böyle gelmeyin meclis üyesi olun seçilin meclise öyle gelin” diyerek salona girdi.

ÜZERLERİ ARANARAK MECLİSE ALINDILAR

Bunun üzerine konuşan Yaşar Seğmen, “Daha önce İSU Müdürlüğünü bastık. Neden suya yüzde 20 zam yapıldığını sorduk. Onlar işin mecliste kararlaştırıldığını söyledi. Bizde buraya geldik” dedi. Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkan...