02 / 05 / 2024

Google harita

Google harita

Dünya devi Google’dan Türkiye’ye yeni güncelleme. Türkiye’de aracı olan olmayan hemen herkesin bir şekilde kullandığı Google Haritalar bundan sonra aracın yakıt türüne göre yol tarifi çıkaracak. Google Haritalar’da benzinli, dizel ya da elektrikli aracınıza göre yol tarifi değişecek.

Google, evlerimizi 3D ile gösterecek!

Google Imagery adlı yeni 3D görüntüleme teknolojisi sayesinde havadan çekilmiş fotoğraflarla mekanların modelleri oluşturuluyor

İmza Harita Mühendislik İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmza Harita Mühendislik İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu’nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Nazem Doğan ve Güray Balpınar ortaklığında kuruldu. 

Yılbay Mühendislik İnşaat Harita Altyapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılbay Mühendislik İnşaat Harita Altyapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Bayar tarafından kuruldu. 

Htc Harita Mühendislik Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Htc Harita Mühendislik Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Büyükçekmece’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Özcan tarafından kuruldu. 

Sultans Grup İnşaat Mühendislik Mimarlık ve Harita Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sultans Grup İnşaat Mühendislik Mimarlık ve Harita Sanayi Ticaret Limited Şirketi Salih Tapan tarafından 250 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Akmira Harita İnşaat İş Makinaları Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akmira Harita İnşaat İş Makinaları Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Mervenur Kılıç tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İdeal Grup Yapı Yalıtım Harita İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdeal Grup Yapı Yalıtım Harita İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Feridun Çırağ tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Mars Harita Mühendislik İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mars Harita Mühendislik İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Hakan Kırçal tarafından 40 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Aydos Harita İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydos Harita İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nadim Çelik ve Ahmet Halit Özmen ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Van'da harita mühendisi dolandırıcılıktan gözaltına alındı!

Van Tuşba Belediyesi'nde görevli harita mühendisinin de aralarında olduğu 5 şüpheli gözaltına alındı.

Altaş Harita Mühendislik Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Altaş Harita Mühendislik Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık Limited Şirketi Tayfun Tomakinoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Acaroğlu Mühendislik Mimarlık Harita İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Acaroğlu Mühendislik Mimarlık Harita İnşaat Anonim Şirketi bugün Üsküdar’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Erdinç Acar tarafından kuruldu.

Harita ve kadastro mühendislerinden emlak vergisi uyarısı!

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi, emlak vergisi oranlarında yüzde 500’lere varan vergi artışlarına karşı uyardı.

Esta İnşaat Esta Bahçelievler nerede? İşte harita!

Esta İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Esta Bahçelievler projesi 471 daire ve 40 ticari birimden meydana geliyor. Peki Esta İnşaat Esta Bahçelievler nerede? İşte harita!

Google harita Haberi

Google harita

Google, harita uygulamasına kullanıcılarını sevindirecek yeni bir güncelleme getirdi.

Son gelen güncellemeyle birlikte Google Haritalar artık kullanıcılarını en az yakıtı tüketen rotaya yönlendirilebilecek ve yol tarifi yakıt türüne göre değişiklik gösterecek.

Google Haritalar uygulaması bu güncellemeyle beraber, 'Benzinli', 'Dizel', 'Elektrikli' ve 'Hibrit' araçlar için en az yakıt tüketen yeni güzergâhlar belirleyebilecek. Google Haritalar, bu seçeneklerden aracına uygun olanı seçen kullanıcılara, motor tipine ve yolun son durumuna göre yakıt açısından en tasarruflu yol tarifini oluşturuyor.

Google'ın Türkiye'de de devreye aldığı yeni harita özelliğini kullanmak için ise şu adımları izlemeniz gerekiyor:

Andoid ya da IOS telefonunuzda;

1- Öncelikle Mobil cihazınızda Google Haritalar uygulamasını açın.

2- Navigasyon ayarları seçeneğine dokunun.

3- Burada Rota seçeneklerine gidin.

Çevre dostu rota bulma özelliğini aktif etmek ya da devre dışı bırakmak için Yakıt tasarruflu...