19 / 05 / 2024

google yeni özellik

google yeni özellik

Dünya devi Google’dan Türkiye’ye yeni güncelleme. Türkiye’de aracı olan olmayan hemen herkesin bir şekilde kullandığı Google Haritalar bundan sonra aracın yakıt türüne göre yol tarifi çıkaracak. Google Haritalar’da benzinli, dizel ya da elektrikli aracınıza göre yol tarifi değişecek.

Togg yeni yazılım güncellemesini gerçekleştirdi! Yeni yazılımda neler var?

Yerli ve milli üretim olan ve şuan dünyanın önde gelen elektrikli araçlarından biri olan Togg, Türk mühendisler tarafından geliştirilmeye de devam ediliyor. Kendine has özellikleri ve konforlu yapısı ile sürücülerin en çok tercih ettiği otomobiller arasında yer alan Togg'a yeni bir özellik geliyor.

Whatsapp’tan yeni özellik: Artık aynı numara üzerinden iki farklı hesap açmak mümkün!

WhatsApp, yakın gelecekte kullanıcılarına tek bir telefon numarası üzerinden iki farklı profil oluşturma imkanı sunacak. Bu yeni özellik, kullanıcıların iş ve kişisel iletişimlerini daha iyi bir şekilde ayırmalarını sağlayacak. İşte Whatsapp’ın yeni özelliğinin ayrıntıları...

WhatsApp’tan yeni özellik: Herkes gün gün eski mesajlarını görebilecek!

WhatsApp son dönemde bir çok özellik üzerinde çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda WhatsApp'ın test ettiği bir özellik ise konuşmalarda tarih bazlı aramalar yapılabilecek. İşte uygulamaya ilişkin merak edilenler...

Google'dan sürpriz hareket: Pixel 8 Pro'nun yeni tasarımı ortaya çıktı! 

Google, yeni amiral gemisi Pixel 8 Pro modelini kendi web sitesinde sızdırdı. İşte konuyla ilgili bütün ayrıntılar...

Google Pixel Fold, mükemmelliğin sınırlarını zorluyor: Katlanabilir telefon devrimi başlıyor!

Google, muhteşem tasarımı ve olağanüstü performansıyla Pixel Fold'u piyasaya sürerek akıllı telefon dünyasına yeni bir çağ açıyor. Yenilikçi özellikleriyle kullanıcıları büyüleyen Pixel Fold, katlanabilir telefonların geleceğini şekillendiriyor.

Whatsapp'tan yeni özellik! WhatsApp videolu mesaj dönemi başlıyor!

Yenilikleriyle son günlerde adını sıkça duyduğumuz Whatsapp, videolu mesaj dönemini başlatıyor. Peki, Videolu mesaj nedir, nasıl kullanılır? İşte detaylar...

Steam’den oyun canavarlarına müjde! Bu özellik çok hoşunuza gidecek

Steam'de oyuncuların merakla beklediği özellik geldi. Fiyat takibi konusunda yeni sunulan hizmet herkes tarafından çok sevildi. Buna göre artık oyunların son 30 günlük fiyatı listelenecek.

Bitexen’den ödül kazandıran yepyeni iki özellik!

Dijital varlık alım-satım platformu Bitexen'den kullanıcılarını sevindirecek iki yeni özellik hayata geçiyor. İşte detaylar...

iPhone 15 Pro'da Bulunması Beklenen 10 Yeni Özellik!

Önümüzdeki eylül ayında tanıtılacak olan iPhone 15 Pro modellerinde sunulacağı söylenen yeni özellikleri bir araya getirdik.

İşte Windows 11'in heyecan verici özellikleri

Microsoft, geçtiğimiz günlerde Windows 11 işletim sistemi için büyük bir güncelleme yayınladı. Yönetim kurulu genelinde bir dizi yeni özellik ve iyileştirme getiriyor. Windows 11 22H2 Moment 3 (KB5026446) güncellemesi artık isteğe bağlı olarak indirilebilir. Ancak yakında Haziran ayında Salı günü zo

WhatsApp'a gelecek 10 yeni özellik! Bu özellikle başa bela olacak! 

WhatsApp yeniliklerine dur durak bilmeden devam ediyor. WhatsApp’a 10 yeni özellik gelecek ancak bunlardan biri bir kesimin hoşuna gitmeyecek gibi görünüyor.

Whatsapp’a yeni özellik! Hemen aktif edin!

Whatsapp kullananlara yeni haber. Bir süredir üzerinde çalışılan özellik artık Whatsapp’ta. İşte detaylar!

Google Twitter'ın yolundan gidiyor! Artık güle güle diyeceksiniz!

Google, Twitter’ın yolundan ilerliyor. O özellik Google’da da olacak. İşte detaylar!

google yeni özellik Haberi

google yeni özellik

Google, harita uygulamasına kullanıcılarını sevindirecek yeni bir güncelleme getirdi.

Son gelen güncellemeyle birlikte Google Haritalar artık kullanıcılarını en az yakıtı tüketen rotaya yönlendirilebilecek ve yol tarifi yakıt türüne göre değişiklik gösterecek.

Google Haritalar uygulaması bu güncellemeyle beraber, 'Benzinli', 'Dizel', 'Elektrikli' ve 'Hibrit' araçlar için en az yakıt tüketen yeni güzergâhlar belirleyebilecek. Google Haritalar, bu seçeneklerden aracına uygun olanı seçen kullanıcılara, motor tipine ve yolun son durumuna göre yakıt açısından en tasarruflu yol tarifini oluşturuyor.

Google'ın Türkiye'de de devreye aldığı yeni harita özelliğini kullanmak için ise şu adımları izlemeniz gerekiyor:

Andoid ya da IOS telefonunuzda;

1- Öncelikle Mobil cihazınızda Google Haritalar uygulamasını açın.

2- Navigasyon ayarları seçeneğine dokunun.

3- Burada Rota seçeneklerine gidin.

Çevre dostu rota bulma özelliğini aktif etmek ya da devre dışı bırakmak için Yakıt tasarruflu...