27 / 04 / 2024

gop karayolları mah kentsel dönüşüm

gop karayolları mah kentsel dönüşüm

Kentsel dönüşümle İstanbul'un en nitelikli ilçesi olmaya aday Gaziosmanpaşa'da çalışmalar devam ediyor. Dönüşümün en büyük alanı Karayolları Mahallesi'nde son durum nedir? Master plan çalışmaları ne oldu? İşte cevabı...

GOP Plevne'nin ilk etabında teslimler başlıyor!

2021 yılını kentsel dönüşüm yılı olarak ilan eden Bahaş Holding, GOP Plevne projesinin ilk etabında teslimlere başlıyor.

GOP Plevne'nin yüzde 80'i satıldı!

İnşaat müteahhitliği ve gayrimenkul geliştirme alanlarındaki köklü tecrübesiyle 2021 yılını dönüşüm yılı ilan eden Bahaş Holding, İstanbul’un ilk ada bazlı kentsel dönüşüm projesi olan, GOP Plevne Kentsel Dönüşüm Projesi’nin ilk etabında sona yaklaştı. 

Türkiye Karayolları ve Demiryolları Tünelleri ile Diğer Zemin Yapıları Deprem Yönetmeliği!

Türkiye Karayolları ve Demiryolları Tünelleri ile Diğer Zemin Yapıları Deprem Yönetmeliği Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne 1,5 milyar TL, karayollarına 7 milyar TL ödeme!

Karayolları, 2019'un ikinci yarısında Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolu’ndan öngörülen sayıda araç geçmediği için işletmeci IC İçtaş İnşaat–Astaldi konsorsiyumu ICA’ya, garanti kapsamında 1.6 milyar lirayı aşkın ödeme yaptı...

4. Uluslararası Karayolları, Köprüler Ve Tüneller İhtisas Fuarı gerçekleşti! 

Türkiye’den ve Dünya’dan birçok firmanın ilgi ile takip ettiği 4. Uluslararası Karayolları, Köprüler Ve Tüneller İhtisas Fuarı’na 150 firma katılım gösterdi. 1915 Çanakkale Köprüsü ve Otoyol Projesi ile mega projelerin son halinin sergilendiği fuar büyük ilgi ile karşılandı…

4. Uluslararası Karayolları, Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı 9 Ekim'de!

4. Uluslararası Karayolları, Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı 9-11 Ekim 2019 tarihlerinde Ankara ATO Congresium Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilecek...

Karayolları Genel Müdürlüğünün Mülkiyetindeki Taşınmazların İdaresine İlişkin Yönetmelikte Değişiklik!

Karayolları Genel Müdürlüğünün Mülkiyetindeki Taşınmazlar ile Kullanımındaki Alanların İdaresine İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Karayolları Genel Müdürlüğü'nden 3 milyon TL'ye satılık arsa!

Karayolları Genel Müdürlüğü 4. Bölge Müdürlüğü; Düzce İli, Merkez İlçesi, Cedidiye Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 3 milyon 50 bin 987 TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Karayolları, müteahhitlere olan borcunu sıfırlıyor!

Karayolları Genel Müdürlüğü’ne ödenek dopingi… Karayolları, müteahhitlere olan ve 2018 yılından kalan 11 milyar TL’yi aşkın borcunu sıfırlıyor. 

Gaziosmanpaşa Karayolları Dönüşüm Projesi'nin kuraları çekildi!

Gaziosmanpaşa Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) iş birliğinde hayata geçirilen Karayolları Mahallesi 1.Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nin kura çekilişi gerçekleşti.

Karayolları Kentsel Dönüşüm Projesi kura sonuçları listesi!

Karayolları Kentsel Dönüşüm Projesi kura sonuçları listesi haberimizde yer alıyor. Projeyle birlikte yeşil alan ve sosyal tesislerin sayısı da artırılacak.

Gaziosmanpaşa Karayolları Projesi kura sonucu!

Gaziosmanpaşa Karayolları Projesi kura sonucu haberimizde yer alıyor. Proje Gaziosmanpaşa Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) iş birliğiyle hayata geçiriliyor.

Gaziosmanpaşa Karayolları Kentsel Dönüşüm Projesi’nde kuralar çekiliyor!

Gaziosmanpaşa Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Karayolları Mahallesi 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nde kuraları çekiliyor. 

gop karayolları mah kentsel dönüşüm Haberi

gop karayolları mah kentsel dönüşüm



Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor. Sektörde lider firmaların dönüşüme talip olduğu Gaziosmanpaşa'da 14 mahallede kentsel dönüşüm kapsamında çalışmalar yürütülüyor.


15 bin konutun yeniden yapılacağı Gaziosmanpaşa'da tebligatlar vatandaşlara gönderildi. Gaziosmanpaşa'nın en büyük dönüşüm alanı olan Karayolları Mahallesi için plan çalışmaları devam ediyor. 



Haftaya bakanlığa gönderilecek


Karayolları Mahallesi için plan çalışmalarında sona gelindi. Hazırlanan imar plan çalışmaları önümüzdeki haftalarda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na onay için gönderilecek. Bakanlıktan onay geldiğinde arazi çalışmaları başlayacak.



Resmi imzalar atılmadı


İhlas Yapı, Nef, Ağaoğlu, Sur Yapı, Soyak gibi büyük firmaların adının geçtiği Gaziosmanpaşa'da Karayolları Mahallesi için görüşülen firmalar var. Ancak resmi imzalar henüz atılmadı.



Norman Foster Gaziosmanpaşa'nın Master Planı'nı tamamladı


Gaziosmanpaşa için master planın dünyaca ünlü Mimar Lord Norman Foster'ın hazırlayacağı duyurulmuştu. Foster + Partners master plan çalışmalarını tamamladı. Ocak...