03 / 05 / 2024

göral yapı pendik

göral yapı pendik

Pendik Golden Life Rezidans'ta 3+1 daireler 180 bin TL'den, 2+1 daireler 150 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Golden Life Rezidans'ta daire teslimlerinin 24 ay sonra yapılması hedefleniyor...

Golden Life Pendik'te 150 bin TL'ye 2+1! 40 ay vade farksız!

Göral Yapı projesi Golden Life Pendik'te yükseliyor. Teslimlerin 24 ay sonra yapılacağı Golden Life fiyatları 150 bin TL'den başlıyor...

Güderpen Yapı Malzemeleri Pvc Asansör Otomotiv Ve Nakliye Limited Şirketi kuruldu!

Güderpen Yapı Malzemeleri Pvc Asansör Otomotiv Ve Nakliye Limited Şirketi Pendik'te Hüseyin Güder tarafından kuruldu.

Güneyhan Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneyhan Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Fetih Yılmaz tarafından kuruldu.

İstanbul Pendik'te 8 sene süren konut mağduriyeti!

İstanbul Pendik'te Göral Yapı tarafından hayata geçirilen konut projesinde 8 sene önce satışı yapılan daireler henüz teslim edilmedi. Projeden daire satın alan Suat Hakkı Kutay, daireleri alacağını günü bekliyor. 

Göçbeyli Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göçbeyli Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 14 bin 100 TL sermaye bedeli ile Oldu İnşaat Sanayi ve Ticaret tarafından kuruldu.

MH Güzel Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MH Güzel Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Güzel tarafından kuruldu.

Harun Nakliye Gıda Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Harun Nakliye Gıda Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Kurt tarafından kuruldu.

Gölebatmaz Yapı İnşaat Malzemeleri Metal Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gölebatmaz Yapı İnşaat Malzemeleri Metal Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 875 bin TL sermaye bedeli ile Veli Gölebatmaz tarafından kuruldu.

Güral Loft Çiftehavuzlar'da kaçırılmayacak kampanya!

Gayrimenkul sektörünün köklü markalarından Güral İnşaat, ev sahibi olmak isteyenlere özel fırsatlar sunuyor. Anadolu Yakası’nın gözde lokasyonunda yer alan “Güral Loft Çiftehavuzlar”da başlatılan kampanya kapsamında; peşin ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor.

Çakıral Yapı Turizm Servis Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıral Yapı Turizm Servis Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngör Çakıral tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Gönye Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gönye Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Celal Çağlayan tarafından kuruldu.

Güral Premier Hotel Tekirova dünyanın en iyi otelleri arasında!

'Güral Premier Hotel Tekirova', ‘Starway World Best Hotels’in misafir anketleriyle belirlediği 'en iyi 100 otel' listesine dördüncü sıradan girdi. 'Güral Premier Hotel Tekirova', 28 ülkede 5 bin 210 otelde yapılan ankette dördüncü oldu.

Göksallar Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göksallar Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Göksal Şahin tarafından 50 bin TL sermaye ile 17 Mart'ta Pendik, Ertuğrulgazi Mahallesi, Çaykara Sokak' ta kuruldu.

Gölebatmaz Yapı İnşaat Malzemeleri Metal Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gölebatmaz Yapı İnşaat Malzemeleri Metal Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdullah Uluğsu tarafından 50 bin TL sermaye ile 28 Aralık'ta Pendik, Batı Mahallesi, Hatboyu Caddesi, İntay İş Hanı'nda kuruldu.

göral yapı pendik Haberi

göral yapı pendik


Göral Yapı imzasıyla Pendik'te hayata geçirilen Golden Life Rezidans 146 konuttan oluşuyor. 8 blok olarak yükselen Golden Life Rezidans'ta bloklar 5 ila 8 katlı olarak inşa ediliyor. 10 bin metrekare arazi alanında inşa edilen Golden Life Rezidans'ta 2+1, 3+1 konut tipleri yer alıyor.


Golden Life Rezidans'ta 2+1 daireler 150 bin TL'den, 3+1 daireler 180 bin TL'den başlayarak konut alıcısına sunuluyor. Golden Life Rezidans'ta yüzde 40 oranındaki peşinat ödemesinden sonra, kalan konut bakiyesi 40 ay vade farksız olarak ödenebiliyor.


Golden Life Rezidans'ta teslimlerin 24 ay sonra yapılması hedefleniyor. Golden Life Rezidans'ta 2+1 dairelerin büyüklükleri 100 metrekare, 3+1 dairelerin büyüklükleri 125 metrekare olarak tasarlandı.


Merkezi ısıtma ya da kombili sistem, 24 saat güvenlik, uydu sistemi, yüzme havuzu, kafeterya, fitness merkezi, çardak, çocuk oyun alanları,...