09 / 05 / 2024

gördes dargıl altyapı çalışmaları

gördes dargıl altyapı çalışmaları

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Gördes’in Dargıl mahallesinde yürüttüğü ilk etap yenileme çalışmalarının yüzde 80’ini tamamlayarak mahalleyi sağlıklı altyapıya kavuşturuyor.

Manisa Gördes TOKİ'de 3 bin 187 TL taksitle 3+1!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Manisa projelerindeki konutların detayları da yavaş yavaş netleşiyor. Peki TOKİ Manisa Gördes projesinde kaç adet konut yapılacak, Gördes TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Manisa Gördes 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ'den Manisa Gördes'e 3 yeni okul müjdesi!

Manisa İli Gördes İlçesi 4 Derslikli Güneşli Ortaokulu, Akhisar İlçesi 4 Derslikli Medar Şehit Ali Mercan İlkokulu ve Saruhanlı İlçesi 8 Derslikli Dilek Şehit Emrah Akman İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 16 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Manisa Gördes 200 konut ihalesi yarın!

Manisa İli Gördes İlçesi Atatürk Mahallesi 200 Adet Konut, 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Manisa Gördes 200 konut ihalesi 9 Ocak'ta!

Manisa İli Gördes İlçesi Atatürk Mahallesi 200 Adet Konut, 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 9 Ocak 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Gördes'in 13 mahallesine çok amaçlı salon inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gördes Belediyesi 13 farklı mahalleye 4 milyon liralık çok amaçlı salon inşa ediyor.

Manisa Gördes TOKİ başvuruları başladı!

TOKİ Manisa Gördes projesinde yer alan 39 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Manisa Gördes TOKİ Konutları sahiplerini buldu!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Manisa’nın Gördes ilçesine bağlı Atatürk Mahallesi’nde hayata geçirilen 200 konut, kura çekimiyle sahiplerini buldu.

Gördes Sosyal Konutları'nın anahtar teslim töreni 5 Eylül'de!

Gördes'in düşman işgalinden kurtuluşunun 95'inci yıl dönümü etkinlikleri için hazırlanan programda Sosyal Konutlar Anahtar Teslim Töreni de bulunuyor.

Manisa Gördes'in otopark ve pazar yeri projesi hazır!

İl genelinde hayata geçirdiği yatırımlara son sürat devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Gördes Otopark ve Pazar Yeri projesi için düğmeye bastı

Manisa Gördes'te altyapı yenileme çalışmaları yapılıyor!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa Gördes'te altyapı çalışmalarına devam ediyor. MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, çalışmaların devam ettiği Deliçoban Mahallesinde incelemelerde bulundu.

TOKİ Manisa Gördes 200 konut ihalesi yapıldı!

TOKİ tarafından Manisa’nın Gördes İlçesi, Atatürk Mahallesi’nde inşa edilecek olan 200 yeni konut için ihale yapıldı.

TOKİ Manisa Gördes 200 konut ihalesi bugün!

TOKİ tarafından Manisa İli Gördes İlçesi Atatürk Mahallesi'nde inşa edilen 200 adet yeni konut için ihale bugün gerçekleşecek.

TOKİ Manisa Gördes 200 konut ihalesi 8 Mart'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Manisa İli Gördes İlçesi'nde 200 adet yeni konut inşa edecek. TOKİ Manisa Gördes 200 konut için inşaat ihalesi düzenleyecek. 

gördes dargıl altyapı çalışmaları Haberi

gördes dargıl altyapı çalışmaları

MASKİ Genel Müdürlüğü, Gördes’in Dargıl mahallesinin eski kanalizasyon ve içme suyu hatlarını yeniliyor. MASKİ’nin mahalleye döşediği yeni kanalizasyon hattının yüzde 80’ini tamamlandı. Kanalizasyon işlemlerinin sona ermesinin ardından başlayacak olan içme suyu şebeke yenilemeleri öncesinde MASKİ İçme Suyu Dairesi Başkanı Hakan Açabay da mahalleyi ziyaret etti. Açabay, Büyükşehir İlçe Koordinatörü Alp Safa Gökkaya’dan mahalledeki çalışmalarla ilgili bilgi alarak, vatandaşlarla sohbet etti.


Dargıllılar çalışmalardan memnun

MASKİ Genel Müdürlüğü tarafınca gerçekleştirilen altyapı çalışmaları Dargıl mahalle muhtarı ve halkı tarafından memnuniyetle karşılanıyor. Dargıl Mahalle Muhtarı Ferhan Gürer yaptığı açıklamada “20 gün önce başlayan altyapı döşeme işlemi bitmek üzere. Su şebekesi de yakın zamanda başlıyor. Daire Başkanımız Hakan Bey de gelip incelemelerde bulundu. Allah razı olsun. Çalışan arkadaşlarımız canla başla çalışıyorlar. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz...